Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
-
Temat ponownie przeczyszczony.
-
Temat przeczyszczony.
-
TOP2 SOLO: SharpShadowOfTheFog [WINTER] vs. rest [TEREFERE] ~ 714 780.01%
Neferet - - Starcia Libra
PostTemat przeczyszczony
-
[AFERA] AFERA vs. [NFZ] Niszczyc Farmic Zlomowac 0% - 0% Nierozstrzygnięta
Neferet - - Wojny Janice
PostCytat od bocieek: „@Neferet można prosić o wypowiedzenie się? ” Tutaj musicie wołać @wakat To jest spec wojenny Ja niestety na wojnach się nie znam, więc nie pomogę
-
Temat zamykam na czas moderacji. Temat jednak zostawiam zamknięty. Myślę, że każdy powiedział już to co chciał, wszystkie brudy powyciągał i poobrażał od góry do dołu.
-
Cytat od zona_rolnika: „No ja na zrobienie tych RW co zrobiłam to poświęciłam dokładnie 6 dni, jednocześnie zajmując się domem/dzieckiem/pracą itd... ” No widzisz, 6 dni spędziłaś. A my spędzamy przy tym 30 dni świątek, piątek czy niedziela i nikt nam za to nie płaci. A niektórzy jeszcze mają pretensję, że ich zgłoszenia nie są od razu sprawdzane i że 12h przed niszczeniem to za długo! Nie jesteśmy niewolnikami grin.png Na Janice miałam w tej edycji ponad 500 rw, a na Librze kilka edycji temu po…
-
Temat przeczyszczony
-
Istnieje opcja rezygnacja z nagrody, wtedy wasza nagroda przydzielona w wynikach przepada. Jednakże, oboje jesteście następni w kolejce do nagród takich jak chcecie. Nie jest to sytuacja "zamieńmy się", tylko tak przypada z klasyfikacji. (Mam nadzieję, że rozumiecie co chcę przekazać xD) Jeśli jesteście zdecydowani zrezygnować - Zybi z Walecznego Łowcy i Atomic z Postrachu Księżyców, to proszę o potwierdzenie.
-
Podsumowanie gotowe. Jeśli znajdują się w nim jakieś nieprawidłowości, to jeszcze jest chwila na poprawę. Po wybraniu nagród niestety nie będzie to możliwe: S&D Universum Janice Edycja 1 [30.03.2020-30.04.2020] Zwycięscy mogą zgłaszać się po nagrody wg wzoru, który był podany dla uniwersum Indus - Nagrody S&D uni Indus Jak pojawi się temat dla waszego uniwersum to podmienię, jednak nie będzie się on wiele różnił. Jedynie będą pojawiać się tam posty o przebiegu rozdania nagród Osoby, które wymien…
-
Podsumowanie S&D uJanice Wyniki drużynowe: Rzymianie: Liczba RW: 240 + 6 (NM) = 246 Zniszczonych Księżyców: 6 Łączny procent: 179954.32% Średnia: 731.52% Galowie: Liczba RW: 280 + 0 (NM) = 280 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 379061.2% Średnia: 1353.79% Wyniki indywidualne: Rzymianie: Pan Szpryc: Liczba RW: 2 + 0 (NM) = 2 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 1013.0% Średnia: 506.5% WŁ: 19321,72 nobody: Liczba RW: 1 + 0 (NM) = 1 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 765.75% Śre…
-
Z ręką na sercu, liczyłabyś codziennie kilkadziesiąt rw czy spełniają wymóg, jednocześnie zajmując się domem/dzieckiem/pracą itd.? Dodatkowo zauważ, że teraz tylko 2 osoby prowadzą seeka, ja i Ruda. Przy jednej rundzie ogłaszamy ok 4-5 uniwersów, które planowo wystartują jednocześnie. Każda z nas ma pracę, obowiązki domowe, inne działy do sprawdzenia oraz chce spędzić trochę czasu z dala od komputera. Ja nie wyobrażam sobie spędzania całego czasu wolnego przy forum Już i tak podczas trwania rozg…