Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 307.

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Elmo napisał(a) o widzę nowy wierszyk:) ładny praffta ? a teraz mogę tutaj pisać tylko jednego posta świat jest okrutny ;(nieprawdaż? oj , strasznie , okropne te mody haha ” Cytat: „Astheroth napisał(a) Diablica :** Aster bardzo rozpaczasz z powodu mojego odejscia z u1 ?:D /me bierze pejcz i kajdanki bez puszku, choć tu słoneczko ... ” Cytat: „Anima Libera napisał(a) hahah to widzę że świetny urlop miałaś :lol:, co tam remontowałaś nowy piec montowałaś żeby ELmo ugotować?? hhmm a skąd wi…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Anima Libera napisał(a) gdzie bylas jak bylas na urlopie?? czy bylo fajnie? czy tesknilaś za nami spamerami?? wybierasz sie jeszcze gdzies na jakis urlop w tym miesiacu??” Byłam hhmm w domu , mały remoncik w wolnej chwili TAAA było rewelacyjnie hahaha Jasne , że za Wami tęskniłam , tym bardziej , że to było kilka dni całkowicie pozbawionych internetu, ale ilość zgłoszeń , wiadomości na pw lekko mnie przerosła hah Nie wybieram sie nigdzie , bo urlopu nie mam już

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Elmo napisał(a) to teraz idziemy do 17 strony na pewno sie cieszysz z tego powodu mam iść spać ?? a co było pierwsze diablice czy wiewiorki? jasne , że Djablice idę spać dobranoc ” Cytat: „Doctor Devil napisał(a) Hmmm... U mnie jest 12 strona 1. Czemu jeszcze ci nie zaspamowałem? też się zastanawiałam 2. Dlaczego mi skasowałaś mój jedyny spamerski post na forum? hhmm , bo był spamerski ? 3. Zdajesz sobie sprawę jak on cierpiał jak go ciachałaś? jak teraz o tym myślę , to aż mi przykro 4.…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Elmo napisał(a) Cytat: „Djablica napisał(a) Cytat: „Lord Azumi napisał(a) 1. Lubisz mnie ? oczywiście a mnie bardziej? Elmuś Ciebie to najbardziej ” ” powtarzam pytanie a u Ciebie też takie stlasne burze?? tak , u mnie też były burze ... otworzyłem Ci 16 stronę będzie jubileuszowy buziak? aż nie wiem jak Ci sie odwdzięczyć hahaha masz buziaki :*:*:* :*”

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Elmo napisał(a) [......] nie mam bana:) moja radość nie zna granic ” Cytat: „Młody napisał(a) czemu diablica?? bo tak jakoś pasuje do mnie ” Cytat: „Elmo napisał(a) Cytat: „Młody napisał(a) czemu diablica??” bo tak:D bo lubi psocić łoł , Elmuś ja widzę , że Ty moją sekretarką zostałeś. hahah pamiętaj , że to działalność charytatywna ” Cytat: „buuu xD napisał(a) Fajnie być moderatorką DiD uni 60 :>? ja nie narzekam , a jak gracze to nie wiem ”

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Lord Azumi napisał(a) hehhe , Kofffam Cię Djabliczko :*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:* Cóż za wyznanie hahaha 1. Lubisz mnie ? oczywiście 2. Kolor włosów ? brunetka ... 3. Lubisz wysokie Obcasy ? wolę adidasy 4. Kiedy przyjedziesz do W-wy ? zapewne nigdy, moje zdolności prowadzenia pojazdów nie obejmują takie trasy 5. Masz chłopaka ? mam ... 6. :*:*:*” Cytat: „gitarzysta napisał(a) Djablica, na szybko : Wisła czy Barcelona dzisiaj? yyyy , chyba sie spóźniłam Co byś zmieniła w doskonałym? wymagaj…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Anima Libera napisał(a) jestes pesymistka czy optymistka?? hhmm chyba bardziej pesymistką ... czy farbujesz wlosy?? nie no , wiesz to już takie tajemnice kobiece ile polska zdobedzie medali na igrzyskach ?? duuuużo ... czy zaliczalas reanimacje w szkole na oceny??jesli tak to co dostalas?? musiałam , inaczej byłoby słabo , ale co dostałam hhmm nie pamiętam co lubisz jesc??? to co tłuste i niezdrowe , i od razu uprzedzę kolejne pytanie , waga z normie lubisz kawe?? i piję ogromne ilości. …

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Elmo napisał(a) [18:18:08] <SweetWiewior> diablica: potem było to.... [18:19:51] diablica pa [18:19:56] <SweetWiewior> diablica: [18:19:58] <SweetWiewior> [18:19:59] diablica [~diablica@diablica.moderator.OGamePl] has quit IRC: Quit: Papa moim ulubieńcom :*** :))) zapomniałaś o mnie Elmuś nie zapomniałam tylko miałam urwanie głowy wczoraj . Wybacz :*:*:* ” Cytat: „gitarzysta napisał(a) Chcesz żebym wbijał na IRC-a? pewnie , że wbijaj, zawsze to weselej na irc ” Cytat: „Elmo napisał(a) So…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Anima Libera napisał(a) co jest ciezsze kilo ołowiu czy kilo piur? coś mi podpowiada , że warzą tyle samo na granicy polsko-niemieckiej stoi kogut zniósł jajko czyje ono bedzie?? Elmusia ??? haahah masz konto na nk?? nie mam ... lubisz dawac warny?? nie i robie to tylko w ostateczności , jeśli inne środki zawodzą lubsz miec wladze nad innymi ludzmi?? hm , chyba raczej nie , wolę drogę kumpelską jakiego koloru jest czerwony maluch?? hhhmm , czyżby zielony ? twoj uluniony film czy lubisz j…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Elmo napisał(a) a oglądałaś film "Misja"?? hm , nie przypominam sobie , więc raczej nie oglądałam . ” Cytat: „Anima Libera napisał(a) Bylas gdzies na wakacjach?? dopiero sie wybieram Gdzie bys chciala pojechac?? jak zwykle będzie to morze, uwielbiam je trudne pytania?? na razie daje radę . na te pytania mi nie odpowiedzialas bo edit zrobilem i nowych kilka masz rodzenswto?? mam dwie siostry ... lubisz zakupy?? tylko , jeśli mam bo kupienia coś konkretnego, nie znoszę bezsensownego biegan…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Elmo napisał(a) Bo wiesz czasem mam problemy z oddychaniem to trzeba naprawić myślę że usta usta będzie pomagać a Ty też tak myślisz??? Ja preferuję rodzaj reanimacji poprzez łamanie mostka ” Cytat: „Mind_war napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) [......] Uwazaj do mowisz xD Prawda ? najszczersza ” Cytat: „Anima Libera napisał(a) Pepsi?? czy Kola?? pepsi reanimacja usta usta?? czy za pomoca Ambu?? zależy dla kogo Lubisz Alkohol?? nie i nie pije , tylko soczki Intubacja??? czy konikotomia?? …

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Anima Libera napisał(a) Skonczylas jakas szkole medyczna?? Skończyłam Liceum Medyczne i ogólnie medycyna zawsze mnie interesowała. Zwłaszcza pewne dziedziny. Szkoda tylko , że nie pracuję w zawodzie, ale cóż , życie z kad taka pasja do zagadnien medycznych?? Podobno w poprzednim wcieleniu byłam czarownicą znającą się na leczeniu hahaha jaka pora roku ci sie najbardziej podoba?? Zdecydowanie lato, gdyż straszny zmarzluch ze mnie jakka pogode lubisz sloneczko i cieplo /deszcz chlodno?? Tu …

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „gitarzysta napisał(a) Mam nawet kilka swoich utworów, na razie bardzo prostych, ale zawsze... Ja Cię lubię Jadę do Chorwacji, a później nad morze... Łącznie 20 dni. Będziesz tęskniła? no jasne :*” Cytat: „Elmo napisał(a) wróciłem cieszysz się? Elmuś , no nareszcie ” Cytat: „S_P_E_C napisał(a) /me ciągnie diablica za diabelski ogonek. Jak wydaje Ci się, ile prawdy jest w aforyzmie "Lenistwo motorem postępu"? jak sie tak zastanowić , to bardzo wiele. Bo ileż wynalazków powstało z lenistwa …

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „gitarzysta napisał(a) Wskrzesiłem gitarę! no to super , szkoda , że mojej nie da się już wskrzesić Cieszysz się? no jasne Wpadnij do mnie, na mazury hhmm , chyba wolę , żeby mnie komary zeżarły nad morzem Chcesz ciastko, właśnie jem? a jakie ? Chciałabyś usłyszeć jak gram? jak coś nagrasz , poproszę o link na pw Ty mnie lubisz? no , hhmm , może troszkę :*” Cytat: „Elmo napisał(a) Idę jutro do szpitala hm , a co się stało Elmuś ? Co byś zrobiła jakby mnie zabrakło? nie zabraknie Ciebie Od…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Elmo napisał(a) W jaki sposób można w dzień napisać 250 postów i nie dostać warna? pisząc piękne wypowiedzi na dany temat ” Cytat: „gitarzysta napisał(a) Kochanie, nie można Ale dostałem buzioooli A wiesz, wczoraj miałem doła, a teraz nie mam to się cieszę , że humorek dopisuje Może to tylko gorszy dzień... A jak Cię zaadoptujemy to będziesz chciała zabawki? jasne , złote widełki będę chciała i nową miotełkę I słodycze? Jesteś łakomczuchem? no może troszkę hahah Wolisz casanovę, czy czuł…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Elmo napisał(a) Dobra daje ci tylko upomnienie ale to ostatni raz nie no, wielkie dzięki normalnie Gitarzysta jest mój:P buuu Myślisz że będzie z Nas dobra para? no hhmm , czy ja wiem ... Adoptujemy sobie masę dzieci popierasz adopcje przez pary homoseksualne? to jest bardzo złożony temat, jednak w Waszym przypadku jestem na NIE ” Cytat: „gitarzysta napisał(a) Ale powiedz czy mnie lubisz no bardzo Jesteśmy? Cieszę się. ja również A chcesz, żebyśmy Cię z Elmem adoptowali? to moje najskryt…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „gitarzysta napisał(a) A ten... Zostaniemy przyjaciółmi? a to jeszcze nie jesteśmy ??? Lubisz mnie? co za dziwne pytanie Jaki lubisz sok? coca-cole Chcesz oswoić mi młode kocięta? taaa .. marzę o tym Jadę do Chorwacji, chcesz jechać ze mną ^^? /me idzie się pakować :*” Cytat: „Elmo napisał(a) Powinnaś dostać warna za to że tak rzadko tutaj zaglądasz:P yyy, to ja plose modka od razu o bana ”

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „chomiczy napisał(a) Cytat: „chomiczy napisał(a) Jak spodobywuwywuje Ci sie moj avek? xP śliczny , sam robiłeś ? 2x 2+2= ? hhmmm ... niech pomyślę ... hhhmmm to ja poproszę podpowiedź ” Avek zrobilem sam podpowiedz do dzialania: najpierw mnozenie, pozniej dodawanie xP poważnie ? A tak btw to nawet wyklad o pogodzie mi sie podobal. 4+ normalnie foch z przytupem i przeskokiem , liczyłam na co najmniej 6 xP :*” Cytat: „Araxiel napisał(a) 1.Na ktorych uni jest ON?? no to teraz mnie zabiłeś , …

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Elmo napisał(a) /me robi duży hałas I'm back jak bardzo sie cieszysz? no tak bardzo , że aż trudno to słowami wyrazić ogórek czy pomidor? nie jadam .. ketchup czy musztarda? musztarda ... frytki czy pizza? frytki ... !'ll be back ]:-D” Cytat: „gitarzysta napisał(a) Podoba mi się Twój nick a jakże mogłoby być inaczej Jaki sport lubisz? ze sportów ekstremalnych najbardziej lubię spacery po parku Pijok czy alkoholik? to ja poproszę soczek ... :*” Cytat: „Elmo napisał(a) nie mam czasem FOCHA…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Mr. Kolos napisał(a) o czym myslisz odpisujac na to glupie pytanie ? to jest luźny dział i nie każdy post musi być poważny , poczucie humoru nie zabija ” Cytat: „gitarzysta napisał(a) Walę z grubej rury Co łączy Cię z Mysteriem? Mystuś mnie nie lubi A co z Elmem? yyyy, hhmm , Elmus Ty peplo. Nic, nic, zafascynowałam sie tym włosem na klacie hahaha Pozdrawiam Jeszcze tu wrócę ^^”