Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 755.
-
kolonie nie byly akurat tak blisko lopa w 1 i 2 przypadku mial sporo ponad 100 us, ja zajalem sie 6 gala bo mialem blisko a nie wstawial bo mu osobiscie odradzilem ze wzgledu na Wasze podejscie, wiedzialem ze bedzie kolejne zdziwienie z Waszej strony z mojej strony moge napisac ze widzialem wieksze cuda u ludzi ktorzy zniechecili sie do dalszej gry ale co ja bede tlumaczyl
-
daj screena gdzie dalem Ci do zrozumienia ze jestem super, najlepszy itp po raz kolejny Chaos ( bo bylo Was juz kilku ) daje do zrozumienia ze starcie na bebasie nie do konca musi byc czyste na poczatku bylo to smieszne ale powoli zaczyna draznic bo farmy to czytaja a potem wyrabiaja sobie zdanie wyciagniete z takich glupot ja do tej pory jestem osadzany za multikonta, pushe i zasiadanie konta z lopem bo farmy pisaly glupoty na forum
-
a kto innym bronil zajac sie bebasem? kto Wam broni zajac sie innymi? ciagle psioczycie bo dziwne konta, bo w nasze recki wpada. Prawda jest taka ze tylko my tu latamy wiec dziwne zeby trafialo w inne recki niz nasze a potem narzekania na przewage. Jest cos takiego jak zgloszenia, nie odpowiadamy za niewiedze innych tylko na tym korzystamy graty lop wlotu, szkoda ze obronca sie zniechecil do dalszej gry
-
Niezla ilosc pancy ale chyba musisz zadbac o wieksze ilosci deu skoro zabraklo sily przebicia ciekawe ile te Detki wozily sury graty Szymek, tak jak Adam wspomnial cos na miare Twojej floty zysk mimo czesciowej zbiorki i tak niezly wiec nie ma co narzekac zycze kolejnych ale z przebitka
-
Skoro na Yildunie jest spina bo wygralem tam ta bzdurna ankiete to i ja sie zepne tutaj i przyznaje tam byli ode mnie lepsi Smigol gratuluje wygranej mimo ze w porownaniu do mnie i wiekszosci kandydatow nie ugrales tutaj nic specjalnego, serio. Te farmingi na Uszatym czy nawet na Webberze bo tez wspomniales napewno nie zaslugiwaly na miano najlepszego ale zmienie zdanie jesli pograsz 2 tyg bez u ( daje zapas bo mam malo czasu w tyg ) i nie wyrwiesz zloma jako najlepszy napewno upilnujesz floty j…
-
Swoj glos oddalem na Rolnika, nie ja wymienilem swoja kandydature. Pisalem to juz Webberowi ze ta ankieta to zwykle kolesiostwo. Wiec czemu do mnie te pretensje? to tak samo jak mozliwe ze na Ledzie wygral Smigol? ktory nic nie ugral a okazal sie najlepszy. Nie do mnie pretensje tylko do organizatorow tej szopki
-
Wracamy do formy jak juz kiedys wspomnialem kazdy popelnia bledy, wystarczy je wylapac wyskanowalem flotke na aktach, w innym miejscu Angel sie palil, stwierdzilem ze siedzi, olalem temat w miedzy czasie zadzwonil lopik, rozmowa dla zabicia czasu zerknalem na angele a tam 30 min, mowie do lopa : Ty Angel stoi na 8 gali od 30 min nie wiele myslac uslyszalem: lecimy, dawaj szybko no i 14 min czekania na efekt koncowy w miedzy czasie sprawdzilem astro i brakowalo mi 1 planetki, wlot za Barego!!! ni…
-
wczorajszy wlocik, dlugo nic wiekszego nie trafilem. Hmm czyzby powrot dobrej passy? Pozdrowienia dla Sojuszu Sith, Buddy i Znajomkow youtu.be/Nsj0iCGojCI Dnia 21-11-2020 10:29:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] ________________________________________________ Pancernik 80.000 _________________________________________ Obrońca Chief Gemini ________________________________________________ Mały transporter 45.173 Duży transporter 111.708 Lekki myśliwiec 24.270 Ciężki my…
-
gownoburzy? ja juz nie mam sily zeby tu sie szarpac, z reszta ciagle zabierane sa mi ostatnie argumenty jak widac nie trzeba specjalnie sie starac zeby spakowac topowe floty Sith, sami to ulatwiamy. wystarczy czekac a sami sie wybijemy . Pogratulowalem Webberowi na priv, pogratuluje i tutaj A Lei nie wiem co zyczyc
-
Wniosek jest taki ze malo grasz w takim razie i zrobiliscie najlepsze % bo z najlepszymi akcjami bym sie nie rozpedzal ale tak tak My zli Wy dobrzy bo slabsi eh Jak czytam Tatko co Ty piszesz to rece opadaja usiadz i pomysl na spokojnie co mozna zrobic w naszym ulu zebyscie mogli zezlomowac jedna flotke conajmniej prawda jest taka ze pilnujecie sie duzo lepiej niz My
-
jaki przyjemny widok z rana az kac stal sie lzejszy zostalo tylko pogratulowac ekipie zlomujacej zgrany z Was duecik Cejn zszedl z urlopu w odpowiednim momencie dla Sithow moje pytanie brzmi: i kto tu teraz jest farma? nie ladnie Cejn, nie ladnie Ja rowniez czekam na odpowiedz a przynajmniej na zdjecie urlopu zeby gralo nam sie lepiej