Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 537.
-
ładne %ciki... wracaj z tego nieplanowanego Urlopu aby inni nie czuli się swobodnie
-
Cytat od Eye_of_god: „ta różnica w punktach jest przerażająca i psuje całą zabawę, Może niech grupa zrobi miesiąc urlopu i pozwoli się dogonić w punktach pozostałym graczom ” hehe jak inni się opierdzielają to tak jest speed uni wymaga poświęcenia jak chce się coś znaczyć na tym uni i mieć pole walki ja tego czasu nie miałem i się poddalem na czas zanim wciągało jak tu obrońce... na moje szczęście. Moderator Neferet:Podmiana wulgaryzmu na ładniejszy wyraz
-
@Majcherek miałeś do mnie ropę wysłać nie wysłałeś.... nie miał byś takich problemów czekałem i czekałem i czekałem... miałeś wysłać i nic nie poleciało... 3m sie, wracaj z UuUuuu...
-
Taki powrót po Uuurlopie jakaś lampa była ale to nie problem Pozdrawiam tych co jeszcze coś uczciwie tu grają... Dnia 22-06-2020 22:08:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [MNS] ________________________________________________ Okręt wojenny 22.222 Pancernik 58.697 _________________________________________ Obrońca MATEO [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 3.250 Duży transporter 10.000 Lekki myśliwiec 18.301 Ciężki myśliwiec 200 Krążow…
-
piątkowy locik przed odpoczynkiem UUuuu...... pozdro Dnia 20-06-2020 01:32:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [MNS] ________________________________________________ Bombowiec 8.233 Niszczyciel 20.750 Reaper 22.041 Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca Sztygar Szymon [AGH] ________________________________________________ Mały transporter 1.258 Duży transporter 846 Lekki myśliwiec 1.865 Ciężki myśliwiec 1.417 Krążownik 18.000 Okręt wojenny 7.42…
-
tylko większość uni pada śmiercią naturalną po kilku tygodniach lub miesiącach... niestety większość graczy na początku tylko startuje dla zysku ze sprzedaży kont, a topka pusherów kupuje za kosmiczną kasę, znam takich co co uni startuje z kilkoma kontami i je sprzedaje... dla mnie żenada, a inni to ubustwiają i tylko jak wiesz że twój sojusznik sprzedał za tyle i piszesz do tego co kupił to cię wyzywa za fałszywe oskarżenia że on to spakował czysto, a to ze na 2-3-4 raty aby mieć mniej strat to…
-
u znów trawione push konto t2p pewnie top1 włosy wyrywa z zazdrości... top i baw się dobrze
-
Pierwszy raz zobaczyłem od mojego powrotu statki Ugrraaa a wiedząc jak on gra za starych czasów jeszcze, poszło zaplanowane odebranie FSa, na szczęście poleciał jak poleciał że udało się go zobaczyć Poprosiłem @Alcoholik51% o wsparcie, sam solo też bym wygrał ale straty bym z tydzień odbudowywał i zysk nie wiele większy odliczając straty. Dnia 17-06-2020 05:19:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor refil [MNS] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.799 Lek…
-
Piątek piąteczek piątuniooo... tak się zakończył nic więcej... sssali na śniadanko, August był by cały ale mój błąd i lotka poszła w gre lecz uciekł stateczkami po tym i trafiło się tylko tyle, niestety na Uuu... wylądował bo nie wytrzymał ciśnienia... ps... zawsze lubiłem sojusz Z-F jak i na swoim starym koncie jak i teraz też świetnie się spisuje.... Pozdro w szczegulności dla @Vulcan_ dzieki za PM - nie stresuj się Dnia 12-06-2020 08:56:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci…
-
@Majcherek jeden wiem że kupował co było na sprzedaż z resztą konto które posiada też kupione "leader" tego uni, a pozostałych dwóch raczej nie ma co im zarzucić , nie każdy ma czas i nie wszystko wstawiane jest, ja też nie wstawiam wszystkiego tylko jak sobie przypomnę że można lub mam czas. jak masz jakieś zarzuty to przedstaw może będziemy mogli wtedy ich osądzić bo jak narazie tylko puste gadanie...
-
historia lotów na obońce jest długa... podrywałem się kilku jak nie kilkunasto krotnie lecz kilka razy brakowało minutek... dziś to był ten dzień.... o którym mi napisał unknown.png i się stało ale miało być nie dzisiaj Wystartowałem po to ale wiedziałem co ma mniej więcej i puściłem więcej statków unknown.png potem w trakcie lotu okazało się że wróciło część stateczków unknown.png i... przed dolotem kilka minut skan bo minutki się nie pojawiły i była całość unknown.png więc dofarmy puszczone ta…
-
środa się zaczęła tak... @Vulcan_ leniuch nie chciał lecieć wczoraj to ja poleciałem dziś. pozdro.... Dnia 10-06-2020 07:21:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [MNS] ________________________________________________ Bombowiec 8.895 → 8.808 (−87) Niszczyciel 16.445 → 16.382 (−63) Krążownik 106.851 → 104.422 (−2.429) Okręt wojenny 73.013 → 72.240 (−773) Pancernik 45.351 → 44.961 (−390) Lekki myśliwiec 561.664 → 514.425 (−47.239) Ciężki myśliwiec 3.205 → 3.066 (−139) Reaper 1…
-
Poniedziałek słabawy ale za to we wtorek imprezka u Zenka... Pozdro Dnia 09-06-2020 21:25:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [MNS] ________________________________________________ Krążownik 33.333 Pathfinder 5.584 _________________________________________ Obrońca zenek-pijok [EMERYCI] ________________________________________________ Duży transporter 16.138 Recykler 2 Satelita słoneczny 1.300 Niszczyciel 11 Crawler 744 Wyrzutnia rakiet 785 Lekkie działo laserowe 3 Działo …