Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostPolska
-
Skojarzenia v. 0.3
PostBaba z wesela!
-
ostatnia litera
PostRyba.
-
Gwinea Bissau. Graniczy z Ghaną i Senegalem, leży nad Atlantykiem. Pani Wikipedia mówi o 17.9% katolików i 2.1% protestantów. Niepodległość proklamowana w 1973r. Prezydent João Bernardo Vieira zginął w zamachu w 2009r., zaś prezydent Malam Bacai Sanhá chorował i wziął i umarł w 2012r. w Paryżu. Dobrze, dobrze?
-
ostatnia litera
PostRzeź.
-
Cytat od Conradus Ars Humana: „A gdzie Wy macie te wyniki. Przegapiłem kilka pytań, na kilka odpowiedziałem źle, więc też nic nie wygrałem, ale ciekaw jestem, a jakoś nie mogę znaleźć nigdzie tych wyników. No i tak w ogóle wszystkiego najlepszego w nowym roku. ” OKA - Wyniki Do usług Też się naszukałem trochę
-
Skojarzenia v. 0.3
PostFryzjer.
-
ostatnia litera
PostRaz.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostStan wojenny.
-
ostatnia litera
PostRów.
-
ostatnia litera
PostNauru.
-
ostatnia litera
PostWąwóz.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostWąsy.
-
OKA: Dzień 23
Post263.
-
OKA: Dzień 22
PostDobra, czuję, że speedsim nie da rady, ale próbujemy Jak się uda to stawiam! Pancernik - 230 sztuk, OW - 235 sztuk, Niszczyciel - 77 sztuk. Rozpruwacz - 1 sztuka. Myślę, że ten rozpruwacz to taki kozak w stylu Luke`a Skywalkera i sobie poradzi sam z jedną gwiazdą śmierci, a jak! Spodziewam się, że po ogłoszeniu wyników tak zareaguję: i.imgur.com/3bvIFNl.mp4
-
Ej, mi to liczenie tematów zajęło z 15 minut Przeleciałem sobie całe ST, pozapisywałem ile m/w stron tematów było w 2019 w każdym dziale. Wyszło mi takie coś: [klik] Oczywiście mimo 90% z matury rozszerzonej z matematyki, mimo tytułu mgr inż. z 5.0 pomyliłem się w dodawaniu i zapisałem łącznie 320 stron zamiast 350 stron Potem coś mi się kojarzyło, że jeszcze dawno, dawno, dawno temu jakoś liczyłem, że udział tematów w ST to jakieś niecałe 80% wszystkich postów. Tak więc dodałem do tego 25%, dod…
-
OKA: Dzień 21
PostDobra, nie wiem kto to jest Generał, ale obstawiam, że nadal do jednego MT wchodzi 5 tysiaków. Jakby była ranga Pudzian to może i by wepchał więcej surki do transportera, ale on z gumy nie jest, więc zostawiamy 5 koła. To by wychodziło, że 24000, ale... Ale trzeba jeszcze gdzieś paliwo zmieścić, nie mogę już żadnych kalkulatorów znaleźć, odległość do przewozu też nie jest podana, więc nie wiadomo ile spali. Ale coś spali! Czyli minimum jeden MT musi jeszcze być... Dlatego odpowiedź zabrzmi minim…
-
OKA: Dzień 20
PostA miała być spokojna niedziela, bez liczenia :c 12500,5 (słownie: dwanaście tysięcy pięćset i pół tematu).
-
Skojarzenia v. 0.3
PostPtak.
-
OKA: Dzień 19
PostO kurczaki, dodawanie, kiedy to było w szkole Liczyło się chyba metal + kryształ użyty do budowy, więc będzie: LM: 500*4=2000, DT: 10*12=120 (ale się nie wliczało bo tylko bojowe), OW: 15*60=900. Czyli razem wartość 2900 pkt, dopuszczamy od 3000, więc nie można się bawić. O ile pamiętam ile jakie statki kosztują, bo wszystkie kalkulatory trafiło :c Edit: pfff, nawet ja miałem większą flotę jak mnie złomowali - nawet na koncie od kasai