Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 100.
-
Antharas [KOMORNIC] & dziuniek [KOMORNIC] & Tomx [G K] vs. AZAHIEL [N_I] ~ 36436.17%
BardockPL - - Starcia U68
PostNawet się uda pierwszemu pogratulować Tankowanie jest, trochę złomu na przetop również więc na + Obrońcy SzO.
-
Niewiele brakło do 2 baniek %, ale i tak starcie robi wrażenie. W sumie pogratulować można obu stronom flot bo cyferki robią wrażenie. BAN u obrońcy jest dziwną sprawą bo skoro pogratulował atakierowi to ciekawe skąd ten ban, ale skoro atakujący go nie dostał to reszta zostaje tylko w kwestiach domysłów. Ja się w to nie bawię bo nie ma na to czasu - też jak to bywa przy większych STkach w tym dziale - zawsze się pojawi jakaś gównoburza - push, kupowanie kont. Normalnie jakby przenieść wiejską na…
-
Cytat od Ten Keyra: „Wszyscy jesteście w błędzie! Głos może być oddany tylko na jednego, prawilnego władcę U68. Nominuję @john malkowitz007 za całokształt - tyle złomów, a on nadal wałczy ze swoim przeznaczeniem, niczym z ostrym cieniem mgły. ” W przypadku Johna to rośnie mu ostatnio konkurencja - MakeOgameGreatAgain :p Także trudny to wybór Cytat od -hetevox-: „Ja bym chciał zgłosić gracza dagusia. Uzasadnienie: Najszybciej wybudowane, a później skasowane ponad 500k wyrzutni plazm na księżycach…
-
szajka [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. Jackie [Explorer] ~ 9600.58%
PostKryzys wraca a ten Shella okrada Ale z drugiej, lepiej zagramanicznego niż Orlena Przetopu a obrońcy odbudowy.
-
Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Skrzydlaty Morderca [GRUZ] ~ 4308.94%
PostFlota przewietrzona, zysk jakiś jest więc pogratulować. Po długości tematu myślałem że jakiś mega ACS a tu znowu sondy wietrzą Obrońcy SzO
-
MrokChwili [MAMMAMIA] & Selavi [MAMMAMIA] vs. MakeOgameGreatAgain [GGE] ~ 92080.97%
PostProcent niekiepski, obrońcy standardowo SzO. PS. Nie wiem czy kolega czasem nie leci na jakiś rekord uni w ilości wystąpień w ST - @Virtual_ManPL - może warto dla niego stworzyć taką kategorię
-
Y2K [KOMORNIC] & dziuniek1 [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Wanili [3 X] ~ 14670.42%
PostCytat od AMAV: „wietrzenie magazynu ? gratuluje i większych życzę ” Raczej oranie bunkra
-
Zysk potężny, będzie co przetapiać. Warce SzO bo to chyba drugi taki złom, trochę bolesny, ale pewnie szybko się odkuje Cytat od ^BrzydaI^: „Nie zebym marudził bo mi to lotto ale czy to nie ktoś od was z sojuszu marudził ze 3x nie ładnie sie zachowaki bo 2x spakowali yesmana ze dobry gracz i przez to ze sie na niego uwzieli odebrano mu chec do gry przez co niby skonczyl- jaki to swiat jest przewrotny. A wracajac do rw gratulacje bo zysk z ekspow sie chowa. No i jest co w cv zapisac. Obroncy szo!…