Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 569.
-
Cytat od Vilebert: „Ups to przeoczyłem:P Z czym kojarzy Ci się mój nick? Z czym kojarzy Ci się dzieciństwo? Wolałabyś cofnąć się w przeszłość czy zobaczyć przyszłość? Co chciałabyś zobaczyć budząc się rano?” Twój nick, hmmm... <myśli> <drapie się w głowę> <staje na głowie> ... właściwie to nie wiem Z pluszowym misiem Ani to, ani to Śniadanie! Cytat od Old Greg: „Dlaczego twierdzisz, że jesteś zUa, nawet nie "zła"? A może jesteś niezła, tylko w innej formie? Dłuższą wypowiedź poproszę. Czy wilk z…
-
Cytat od Vilebert: „Ty niedobra wampirzyco, wyssałabyś mnie co?:P Coś dziś mało konkretne odpowiedzi:D No to pojedziemy po bandzie: Jakbym był Twoją ofiarą to co byś mi najpierw zrobiła?:P Jesteś częściej zimna czy gorąca? Ulubiony smak lodów? Ulubiona przekąska? Jak sobie radzisz ze stresem?:D” Pewnie i dopadnę Cię jeszcze w mrocznej uliczce 1. Zależy w jakim kontekście chciałabym Cię wykorzystać 2. Ciężko stwierdzić raczej gorąca jeżeli mówimy o temperamencie, a jeżeli o stanie ciepła, mam zim…
-
Vilebert
dramat. - - Archiwum CT
PostKsiężyc to takie moje coś Słucha się przynajmniej Co tam ciekawego porabiasz ciemnymi nocami, gdy spać nie możesz? Jakiego owada najbardziej nie lubisz? Co sprawia, że czujesz się swobodnie i dobrze w duchu? To byłam ja, eM.
-
Vilebert
dramat. - - Archiwum CT
PostJa tam nie wiem, dlatego pytam Jakbyś miał możliwość cofnięcia się w czasie to do jakiego roku? Co byś chciał zmienić w dotychczasowym egzystowaniu na tym ziemskim padole? Dlaczego Księżyc świeci skoro nie jest gwiazdą?
-
Cytat od Włosiu: „Cześć Włosiu Jak ja Cię dawno nie widziałam :D Czy mogę wrzucić Twoje fotki na board? Nie wolno upubliczniać tak brzydkich istot Jeszcze przestaną grać jak mnie zobaczą Nie Poza tym, Ci co mają to mają nawet mego facebook'a :P” Cytat od Vilebert: „To muszę poszukać tego orzeszka:D A dzisiaj takie zakręcone pytania ode mnie: Pluszowy miś czy koala?:P Miś może być, pluszową koalę też mam XD Jakbyś mogła być wilkołakiem bądź wampirem to czym byś była? ( chociaż jesteś wiewiórką:P …
-
Cytat od Vilebert: „O Ty, ja na Radeonie cisnę:P To dzisiaj będzie tak: Jakbyś mogła się gdzieś schować to gdzie by to było? Gdzie zgubiłaś orzeszek?:P Kolor oczu? Z czym Ci się kojarzę?:P” Radeon to brzydki jest, powróciłam na GF 1. Mam takie swoje małe miejsce. 2. U Ciebie w łóżku 3. Oczy niebieskie, prawie królewskie 4. Ptaszek
-
Vilebert
dramat. - - Archiwum CT
PostWróciłam Cieszysz się? Sygnaturę zrobię niebawem Ulubione przysłowie? Kolor oczu? Piesek czy kotek? baj
-
Vilebert
dramat. - - Archiwum CT
PostFajnie się gawędziło ze mną, nie? Miasto, które byś chciał odwiedzić lub kraj? Ulubione danie na śniadanie ? To baj
-
Vilebert
dramat. - - Archiwum CT
PostPost 500, dedykuję Tobie Ja tam Tymbarki lubię wszystkie oprócz porzeczkowych i arbuzowych Ulubione perfumy? Na jakim sprzęcie ćwiczysz na siłowni? Ile wyciskasz?
-
Cytat od Vilebert: „A tak niegrzecznie ładnie:P No to w takim razie: /me bierze Madzię przez bark i... dopowiedz sobie:P Nie mogę sobie dopisać, bo mnie wakat zje :P A co do pytań: Co byś zrobiła jakby nie było jutra? Postarałabym się o lepsze dziś Kiedy wpadasz na balangę?:P Mówiłam, że zaraz :D Jesteś bardziej jak mały kotek czy drapieżna kocica?:P Drapieżny kotek :D”
-
Vilebert
dramat. - - Archiwum CT
PostMogę, jak będę w Polsce jeszcze Nie zjadłam wszystkiego! Zostawiłam łyżeczkę i dla Ciebie! To zawsze tego samego, czarno na białym Pff... A Vilek siedzi i zawija ją w te sreberka Na koncert jakiego zespołu pojechałbyś najchętniej? Jaki smak Tymbarka lubisz najbardziej? Oglądasz kreskówki?
-
Vilebert
dramat. - - Archiwum CT
PostHmm rodzice mówią, że czasem jestem jak z innej bajki albo planety To może jednak obcy mi w brzuchu pływa Muminki się cieszą, że Vilka powieszą... Muuminkiii... Oberwą mu główkę, zagrają w siatkówkę... Muuminkiii... A tak w ogóle to jesień idzie Gdzie wybierasz się na wakacje? (wiem, że do mnie, ale zapytam dla pewności) Czemu nie ma dżemu, a są śliwki "robaczywki"? Jakiego koloru jest czerwony maluch? Czemu nazywasz mnie wiewiórką, świstaku?
-
Cytat od Vilebert: „Kiedy znów wpiszesz się moje CT?:P Jak ładnie poprosisz :* Jak znosisz Piłkoszał?:P Trochę piwa, trochę wódki i dzień się robi krótki :D Czemu zupa była za słona? Bo wiewiórka była nieletnia :D Ulubiony serial? Spartakus!” Cytat od Gootek: „A Hoj Jak tam Ci minął ten długi weekend co był ? Szybko! Madzia, czyli zUa Panienka spod okienka - skąd takie określenie ? Wyjaśnione niżej i wyżej gdzieś :D Czego najczęściej szukasz w Internecie ? Inspiracji do grafiki :D Oglądałaś kied…
-
Cytat od Vilebert: „To co sądzisz o tym: youtube.com/watch?v=76RbWuFll0Y Który Blade?:) Czemu jesteś spod Okienka?:P 2 czy 4rdzeniowy procesor?:P Czemu mod a nie GO?:)” 1. kocham kawałki tego zespołu tylko zła jestem, że ściął włosy 2. Wszystkie Najbardziej nr 1, czyli Wieczny Łowca, chyba 3. Przybyli ułani pod okienko, Pukają, wołają: "puść panienko! " 4. 4 rdzeniowy 5. Bo lubię zielony