Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 569.
-
Rav4
dramat. - - Archiwum CT
PostOj tam śmieszne, śmieszne Mój dzień, rutynowo, bez większych ochów i achów 69 to moja liczba Co Ci się podoba lub nie w Twoim życiu? Czy chcesz to w jakiś sposób zmienić? Dlaczego? Największe marzenie? Największe odkrycie?
-
Rav4
dramat. - - Archiwum CT
Posthej Przestaniesz latać na bunkry? Jak minął Ci dzionek? Ulubiona liczba? Czego się boisz? - oprócz mnie PA
-
Ba miałam wtedy nawet swoją galerię, potem usunięta została Zan zdaję się uczestniczył w dwóch, albo 3 bitwach na forum w tamtym okresie Powiem Ci, że jako dział, to właściwie w porównaniu z innymi projektami GF, nasz ogame i metin ma chyba teraz największą aktywność. Może coś z tych naszych konkursów urośnie Zobaczymy
-
A od Was dostałam już zgłoszenie czy niet? Bo nie pamiętam, zaraz zrobię spis w swoich notatkach jakie były bitwy, czego dotyczyły, bo się zgubię potem No i opróżnię skrzynkę. Darth - na pewno będzie to pod koniec następnego tygodnia, mam nadzieję, że się nie mnie nie obrazisz za to? Jeżeli osiągniemy magiczną liczbę 5 Bitew to może postaram się o jakieś inne jeszcze konkursy graficzne w tym dziale. Jaki typy konkursów byłyby mile widziane dla Was?
-
Ja tam ostatnio robiłam sobie nową tapetę na pulpit, bo mi się stara znudziła no i szykuję parę nowości - ale o nich dowiecie się niebawem Co do pojedynków - serdecznie Was proszę, abyście na tą chwilę rozgrywali je między sobą Mnie można dręczyć(wyzywać na pojedynek) od poniedziałku, a najlepiej kolejnego czwartku dopiero Czekam na zgłoszenia.
-
Ja nie wiem, czemu wszyscy chcecie ze mną Pojedynki miały być dla Was No, ale dobrze Madzia może się pojedynkować Zapraszam do wyzywania na pojedynki zgodnie z Regulaminem, czekam na zgłoszenia Regulamin Pojedynków Graficznych Prawidłowe zgłoszenie pojedynku wygląda tak: Tytuł wiadomości: Zgłoszenie bitwy graficznej: [nick] vs [nick] Typ pracy: Sygnatura Tematyka: Natura Wymiary: dowolne Czas na wysłanie pracy: do 05.10.2012 godz. 22:00 Do kogo wysyłamy pracę: Madzia