Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 461-480 z 569.

• Rav4

dramat. - - Archiwum CT

Oj tam śmieszne, śmieszne Mój dzień, rutynowo, bez większych ochów i achów 69 to moja liczba Co Ci się podoba lub nie w Twoim życiu? Czy chcesz to w jakiś sposób zmienić? Dlaczego? Największe marzenie? Największe odkrycie?

• Rav4

dramat. - - Archiwum CT

hej Przestaniesz latać na bunkry? Jak minął Ci dzionek? Ulubiona liczba? Czego się boisz? - oprócz mnie PA

• Hall of Fame - dyskusje

dramat. - - Zmagania Konkursowe

Ba miałam wtedy nawet swoją galerię, potem usunięta została Zan zdaję się uczestniczył w dwóch, albo 3 bitwach na forum w tamtym okresie Powiem Ci, że jako dział, to właściwie w porównaniu z innymi projektami GF, nasz ogame i metin ma chyba teraz największą aktywność. Może coś z tych naszych konkursów urośnie Zobaczymy

Widzisz trafiłeś w sedno, właśnie też myślałam nad pojedynkami turniejowymi, tj. drużynowymi Czyli jest coś na rzeczy ale najpierw zróbmy zwykłe bitwy i zachęćmy więcej osób do zabawy

A od Was dostałam już zgłoszenie czy niet? Bo nie pamiętam, zaraz zrobię spis w swoich notatkach jakie były bitwy, czego dotyczyły, bo się zgubię potem No i opróżnię skrzynkę. Darth - na pewno będzie to pod koniec następnego tygodnia, mam nadzieję, że się nie mnie nie obrazisz za to? Jeżeli osiągniemy magiczną liczbę 5 Bitew to może postaram się o jakieś inne jeszcze konkursy graficzne w tym dziale. Jaki typy konkursów byłyby mile widziane dla Was?

jeszcze nie mam od niego pracy, właściwie ma czas jeszcze z tego co pamiętam ustaliliście do 20

Mój błąd, nie zauważyłam, że u Darth w nazwie pliku było wlazłysid Normalnie zmieniam nazwy plików, na pojedynek, albo pracaa, czy coś Tu zapomniałam i babole się zrobiły. Machniemy mały rewanż za tydzień

Ja tam ostatnio robiłam sobie nową tapetę na pulpit, bo mi się stara znudziła no i szykuję parę nowości - ale o nich dowiecie się niebawem Co do pojedynków - serdecznie Was proszę, abyście na tą chwilę rozgrywali je między sobą Mnie można dręczyć(wyzywać na pojedynek) od poniedziałku, a najlepiej kolejnego czwartku dopiero Czekam na zgłoszenia.

Wiem, napisałam już w tej sprawie W każdym kolejnym głosowaniu posty bez opinii na temat pracy - jakiejkolwiek, będę usuwać i upominać. DarthSid nie masz ochoty pojedynkować się z Demonem?

• Ja nie wiem, czemu wszyscy chcecie ze mną Pojedynki miały być dla Was No, ale dobrze Madzia może się pojedynkować Zapraszam do wyzywania na pojedynki zgodnie z Regulaminem, czekam na zgłoszenia Regulamin Pojedynków Graficznych Prawidłowe zgłoszenie pojedynku wygląda tak: Tytuł wiadomości: Zgłoszenie bitwy graficznej: [nick] vs [nick] Typ pracy: Sygnatura Tematyka: Natura Wymiary: dowolne Czas na wysłanie pracy: do 05.10.2012 godz. 22:00 Do kogo wysyłamy pracę: Madzia

• Cieszę się, że są nowi ochotnicy tym lepiej kolejny pojedynek już jutro wieczorem Zapraszam do zgłaszania się! Jak i do głosowania

• Dzięki za pojedynek, Twoje i moje podsumowanie znajduje się w temacie z naszą bitwą P.S. DarthSid - jakbyś też chciał dodać krótkie podsumowanie pojedynku, który wygrałeś, napisz mi je na PW to wkleję w temat

• Trochę poza tematem, tak gram na Quantum Stąd moja sygnatura

• To zapraszajcie, im więcej pojedynków tym lepiej no i poziom też się zwiększy

• Każdego wyzwać można, ale poza grupę aktywnych w tym temacie nikt inny się nie zgłosił i nie został wyzwany, więc dlatego ograniczają do pojedynków między sobą Ktokolwiek się zgłosi - to jest zabawa

• ee właściwie nic trudnego, zastosował patent z cliping maskami

• To się ustali przed takimi zawodami, mi jest naprawdę obojętne ja mogę z byle czego grafikę robić

• No, ja teraz nie mam czasu i tak, więc coś potem zrobimy Naszykuję takie materiały, których używałam i zrobię paczkę, to wam potem wszystko wrzucę No i zobaczymy

• Musimy raz zrobić taki pojedynek na 4 osoby wg jednego wzorca np stocka, lub rendera, ciekawe jakby to wyszło

• Dowiesz się potem jaki patent użyłam Co do fractali, wolę zrobić sobie sama mam też dość sporo jak i textur, świetlików i innych takich, coś c4d mam mało, muszę poszukać ciekawej paczuszki