Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 551.
-
totalna petarda 30 klockow do przodu to jakis hit ciekawe ile Ci zejdzie z odbudowa :P. dla ence gratki zdominowal top10 starc
-
Rozmówki u68
PostCytat od @Piciu: „Grubyy po cichu jedzie, a potem będzie pyk i top 1 flot Quantum i Libra będą się bali fuzji ” gruby w delegacji nie ma jak grac i urlop ma, ale uwierz mi ze zaluje ze mija go black week
-
Rozmówki u68
PostCytat od Leonidas: „Cytat od Elmo[Wieiworak]: „kto wie moze za jakis czas bedzie w komornic lubicie takie akcje przeciez ” Ja sobie nie wyobrażam innej ścieżki kariery Fila, każdy pusher kończy w Komornik. Co nie kakao ? ” no przeciez dlatego mnie wywalili z pn. teraz sie czuje jak w rodzinie
-
Rozmówki u68
PostKryształowy Filu, poddał się presji punktów i stracił honor?
-
1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: [LUMP] LUMPY MROKU vs KARTEL GORNICZY [KARTEL] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: - 3. Preferowany system liczenia: system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: 1 miesiąc (tj 17.12.2019 - 17.01.2020) 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: 167% 6. Stosunek do RW z ACS: Tylko uczestnicy wojny 7. …
-
Cytat od wilku: „Graty, widzę że obrońca miał dzisiaj naprawdę zły dzień, aż mam ochotę poskanowac ” grubego poskanuj
-
Grubyy [KOMORNIC] & kakao uni6 [KOMORNIC] & Andre [P N] vs. Incoming [PZWP] ~ 206703.26% TOP 4 SOLO
Postnie ma za co zawsze chetnie sie skanem podziele, tylko pamietaj wypłacić znalezne gratki
-
kolejne st i troche surki zarobione, tylko to sie liczy