Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 165.

• Cytat od DawajHaracz: „mi kolon wyladowal u niego w us, a chwile pozniej gosciu byl juz na pz on mial byc moj z duzo lepszym zyskiem ” Super... to ile zgarnąłeś ? Marzyciel ... coż za skromność ... Ogromne gratulację dla sojusznika. Jak na solówkę , to aż wyrwało z butów

• Taki lepszy farming ... ale skoro sie łapie ... Pozdrawiam sojusz. Dnia 09-01-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Commodore Stingray [WOWWW] ________________________________________________ Krążownik 1.300 _________________________________________ Obrońca Terminator ________________________________________________ Mały transporter 425 Duży transporter 1.743 Lekki myśliwiec 56 Ciężki myśliwiec 88 Krążownik 34 Okręt wojenny 1 Sonda szpiegowska 1 Pathfinder 177 ___________________…

• @ciap nie wiem po co Ty wogóle z Nimi prowadzisz dyskusję. Jako jedyna starasz się wyrazić własne zdanie , a wieszają na Tobie psy ... Idąc tokiem rozumowania tych baranów , nigdy by pushów nie było , bo każdy by powiedział , że nieświadomie. Też sobie wybrali sposób obrony ...haha ... nieświadomie sfarmiłem lewe surowce. W takim razie kto Nam powie , że świadomie sobie sfarmił ? Team ocenia każdy przypadek indywidualnie i na pewno nikt bana nie dostanie jak nie było kombinacji. Nikt Wam też nie…

• Witam. Szukam , ale nie potrafię znaleźć odpowiedzi / rozwiązania. Czy istnieje możliwość usunięcia konta ogame z lobby i założenia nowego ? Na obecnym mam urlop z włączoną kasacją. Nie mam zamiaru już tam się logować. Chce założyć nowe , ale nie mam możliwości rejestracji na tym uniwersum . Muszę czekać 7 dni na kasację ? Nie da się tego przyśpieszyć ? Chodzi o drugie konto na 1 uniwersum. Wiem , że dwóch na raz nie da się mieć , ale ja jedno usuwam. Chodzi o przyśpieszenie kasacji ( teoretyczn…

• Korzystajcie nadal z autoofert i autozapytań , jak działają na bugu a poźniej zdziwienie , że ban

• Złom cały pozbierany. Pozdrawiam sojusz Dnia 04-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GramBoLubie ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.000 Krążownik 1.209 Okręt wojenny 594 Pancernik 82 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Take Your Medicine [IMO] ________________________________________________ Mały transporter 1.221 Duży transporter 400 Lekki myśliwiec 1.266 Ciężki myśliwiec 483 Krążownik 129 Okręt wojen…

• ciap masz moje zrozumienie. Ty dasz mi swoje , jak się pożalę ? W wiekszości masz rację. Każdy ma swoje obowiązki , swoje życie. Nie zawsze siedzimy przed komputerem całą dobę. No ale w przypadku @Art a to chyba już za długo zwleka , czyż nie ? "Jak ktoś mnie pyta o bycie w Team to odpowiadam że Teamu nie można traktować jako pracy. To jest forma gry. Inny poziom wtajemniczenia ale nadal to jest rodzaj gry." Różnzica polega na tym , że Ty za swoją pracę ( czy gre , jak wolisz ) dostajesz doładow…

• Kilka klas

GramBoLubie - - Zadawanie pytań

Przepraszam. Źle zrozumiałem. Myslałem , że autor na raz chce sobie kupić 2 klasy i pierwszą aktywować np. 6.01 a druga będzie czekać w depozycie na zmiane np. 20.01. W takim razie poprzednicy mają rację. Jeśli kupisz odkrywcę i aktywujesz , klasa poprzednia przepada. W tym momencie masz już odkrywcę , każda nastepna zmiana to kolejne wydanie 500k anty. Nie kupujesz mozliwości wymiany tylko jedną klasę. Byloby zbyt prosto jakbyś zainwestował tylko 500k i mógł wymieniać kiedy chcesz ( lecisz na c…

• Kilka klas

GramBoLubie - - Zadawanie pytań

Cytat od wraith: „Witam, czy jeżeli mam klasę zbieracza i dokupie sobie generała/zbieracza to mogę je później przełączać bez ograniczeń? Czy każdy zakup to jedna zmiana i poprzednie klasy przepadają? ” Ciężkie pytanie , moim zdaniem powinny zostać nieaktywne i czekać , aż uruchomimy. Ale wiadomo jak GF nas dyma , wiec wcale sie nie zdziwie jak klikniesz drugi zakup i pierwszy przepadnie. Nie wiem czy ktoś Ci na to pytanie odpowie , a jesli tak czy odpowiedz będzie poprawna. Chyba jeszcze nikt ni…

• Cytat od Maniak87: „Na każdym z uni conajmniej połowa graczy miała styczność z Bugiem i co każdy dostanie bana?? Kto im będzie płacił?? ” Wyjdzie nowe uni i po kilku latach doczekamy się zapełnienia serwera do 15k graczy w kilka h

• Zaraz się okażę , że wszyscy są niewinni. Jedna połowka korzystała bo nie było zakazu , druga połówka korzystała bo nie zauważyła... Rzeczywiście w grze , gdzie na wszystko się patrzy , gdzie ma znaczenie każda jednostka surowca , każda minuta , wszystko - i nagle ktoś nie zauważył , że ma za darmo XXkk. Sami już nie wiecie czego chcecie. Jak było kilka osób to od razu ban. Z kilka zrobiło się kilkaset i już szukają usprawiedliwienia. Jeśli nie wiesz co masz na koncie , nie patrzysz na sure , ni…

• Cytat od 19dawid45: „Cytat od Apofis: „Cytat od GramBoLubie: „Wydaje Ci się , ze przyrost zaliczą tylko nieliczni - i tu się mylisz. Łudzisz się , że wszystkich wyłapią - nierealne. ” Jak będą chcieli to wyłapią każdeg ” Tylko widzisz może i się da ale trzeba chcieć... a im sie nawet odpowiedzieć nie chcę no ale mają czas na wstawienie promocji za anty:) plucie prosto w twarz ” A jak będą chcieli to nie wyłapią nikogo , kupimy anty bo jakoś trzeba te XXXkkkk przetopic i interes dalej będzie się …

• Nic nie sugeruje. Zauważam tylko , że coraz więcej osób sprawdza jak to działa ( nie pisze wprost do Ciebie ). Ciekawość czy chytrość ? A może po prostu sami gracza zaczynają nie wierzyć ze ktoś coś z tym zrobi i postanawiają : " skoro inny może to ja też sobie coś pochowam " . Jest wyjaśnione na czym błąd polega , jak sklonować surkę i coraz więcej postów pojawia się ( czy to na forum , czy na discordzie czy innych komunikatorach ) patrz : " dalem 100 jednostek , mam 50kk deuteru hahahahahahaha…

• Cytat od Apofis: „Cytat od ale cios antynazista: „haha ale dla flociarzy to jest zbyt duża ingerencja w grę powodzenia ” ” Nie wyobrażasz sobie jaką ingerencję w grze dadzą te ilości klonowanych surowców ... i na jaką skalę to już poszło. Wydaje Ci się , ze przyrost zaliczą tylko nieliczni - i tu się mylisz. Łudzisz się , że wszystkich wyłapią - nierealne. Nie przebolejesz 2 tyg backupa , bo zarobiłeś 50kk. Ty będziesz złomował 20/24h i cieszył się z surki. Inteligentny będzie przetapiał sobie d…

• Mam pytanie . Czy komus sklonowało surke przy zwykłej ofercie ? Czy tylko przy autooferty/zapytania ? Bo mam wrażenie , że powoli wszyscy chcą z siebie zrobic bohaterów , a w gruncie rzeczy odwracają uwagę od samych siebie kosztem oszustw. Skoro Ci tak bardzo uczciwi wiedzą jak działa rynek , wiedzą jak działa błąd to po co dalej korzystają z autoofert i piszą co im wyszło ? Na 3 przykłady te dwa mniejsze zgłoszą , a jeden większy zostawią. Poźniej napiszą : " przeciez zgłaszałem , a nie moja wi…

• Cytat od KungFuPanda: „Jak dla mnie nie ma innej opcji. Trzeba powiesić Arta za jaja i zmienić coma ” A co jeśli ich nie ma? Jakby miał już dawno by się odezwał

• Cytat od ---Webber---: „jak by oddały? przecież backup działa tak, że wraca stan z danego okresu czasu, z danego dnia, ” To może i nasze konta bankowe też wrócą do stanu z przed świąt i sylwestra ?:E ha! @Duch Szerszenia nie odróżnią oszusta od uczciwego. Gracz A klonuje surke , gracz B złomuje gracza A w celu ominięcia rzekomego nielegalnego klonowania surki , ale robi to świadomie ( chce przechytrzyć GO ) , gracz C złomuje gracza B , który zaspał ( nieświadomie). Bany otrzymują 3 konta - dwa n…

• Cytat od Duch Szerszenia: „Dla mnie backup nie wchodzi w grę. Miałem teraz trochę wolnego i pech chciał, że dokładnie od 27 grudnia grałem w to jak szalony. W sumie tylko sen o ogame. Sam narobiłem przyrostów jak wariat - ale całkowicie uczciwie, bez ściemy. Kto mi odda zmarnowany czas? Po prostu rzucę tą grę... na zawsze. ” Ty chyba nie wiesz co piszesz... jak zaczną przetapiać tą sklonowaną surkę to swój czas od 27 grudnia będziesz mógł sobie w d... wsadzić. Tak jak od 27 grudnia tak jak i od …

• " Wyprodukowaliście rynek z bugiem gdzie po trafieniu takiego gracza otrzymalem ban za push" I właśnie o taką sytuacje mi chodzi. Teraz już w tej grze nic sensu nie ma ... nie wiadomo kto ma jaką surkę ...

• @dexPL jest jeszcze jedna opcja. Nic nie robić i dać każdemu wolną rękę. Zrobić to legalne i niech każdy korzysta do woli - przynajmniej sie wyrówna haha