Kicia Rozek Same Zryte Anormalne Mocno [SZAMBO] 239601 Flota: Lekki Myśliwiec: 126458 Ciężki Myśliwiec: 34239 Krążownik: 35225 Okręt Wojenny: 13747 Bombowiec: 3476 Niszczyciel: 1178 Gwiazda Śmierci: 45 Pancernik: 6848 Rozpruwacz: 2305 Pionier: 15480 przez wirusa stadiony i place zabaw pozamykali to będę chuliganił tutaj biada tym do których drużyny trafie
Cytat od panpiwek1234: „ja bym zmienił kolor '&' i 'vs' bo jest średnio czytelne. Dodatkowo, dodałbym jakiś bilans pod spodem. Wiem, więcej roboty, ale wygląda fajniej Pozdrawiam, Piwek ” kolor zmienię, bilans - chcesz zyski vs straty ?? ile procent z kogo ?? jak za dawnych czasów
[ciach] lamusy dwa nudno by bez Was było, Wam lutnąć to nie sztuka, sztuka jest grac na kalyke i Wam nie przylutować atakierowki graty, a obrońcy od dzis to wy jestescie moje moonowki Administrator Forum Toadie:Wulgarny obrazek usuwam
podziękował za Wasze odpowiedzi, kwestia gustu, indywidualnego podejścia, politycznej poprawności i interpretacji, hipokryzja... bez kitu jaki jest wymiar kary za wulgaryzmy w nazwie planet, bo kop w dupę gratis ???
bry jak w temacie, jak się ma kwestia nazw planet do gwary i ewentualnych banów: Niy ciulej pieronie Na dekiel mu pizło Utopek. Dupno rajza Niybieskie podciepy Pizgo tu mogę sobie zmienić czy nie ???
Nick: Smell my Farts Dlaczego Ty: dej pozor dziołcho... bo inny chętnych nima i ni bydzie <killer> Częstotliwość aktualizacji: jak kiery gorol jakiego rekorda ciulnie i muter mnie do klampucra dopuści Przykład kolorystyczny rekordu: Haja we Kosmosie
hhahaha L-as idziesz po rekord łatwiej wymienić w czyich reckach ty nie wylądowałeś jak cukierki kocham, któregoś dnia sami cie walniemy (ja, sad i moonowka) lamusie jeden gratki ubicia tego asa i zapraszamy ponownie
człowiek po latach wrócił do ogame z ciekawości i sentymentu... sporo zmian, sporo rzeczy bez zmian... ja się dziwie ze wy macie jakieś oczekiwania po tylu latach, bo jak burdel był tak jest, jak dało się kombinować tak dalej się da, ja go sprzedawali info tak sprzedają, jak niemiaszki miały nas w dupie tak maja... gejmforg, arta i jego tim to ja mam w pupie, nie robią dosłownie nic żeby zmienić moje nastawienie... beton jak za komuny, jak za czasow po, jak za Kaczogrodem gram bo lubię, dla zaba…
Cytat od KrecikMax: „obronca wstawia i sam sie tlumaczy zenada a bajki ze agresor nie wstawia wciskaj kolegom z sojuszu z niego taki kubanczyk jak ze mnie koronawirus ” zgłoś do moda zamkną temat zgłoś starcie do go to ich zbanują zgłoś się do proktologa to ci wyjmą szczotę z dupy defetysto
Cytat od misiek7706: „pozdro dla nicponi z soja a spec dedy dla Leosia ” a którego bo tam same Leosie będę teraz musiał na 3 zmiany zasuwać gorole jedne, ino się rozbijacie, a robić nima komu atakierowi gratki, a obroncy
as ty to jakiś masochista jesteś, zabierasz się do gry od dupy strony i lubisz chyba jak ci to dupsko łojom mój bot nie nadąża ze zbieraniem i wysyłaniem zapasów żebyś mógł pól uni puszkować sprzedajna małpo graty wlotu kruchy , a ty as szykuj dupsko dla następnego gwałciciela