Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
-
Prosze Cie myslisz że Janek probował cos oszukac lub nie rozumie zasad ? Że niby przypadkiem dał odpowiedz o 20 00 ? Specjalnie dał o 20 00 żeby teraz drzec ryja, cytować zasady, robic awantury, psuc wszystkim zabawe i oczekiwać reakcji. Oczekiwac to moze że mama mu pranie zrobi. Idz Janek juz na święta.
-
Nie no chodzi mi o to ze ja moge wejsc we wszystko co widze. Czyli są jakies całe działy na forum ktorych wogole nie widze i nie wiem o ich istnieniu tak ? Ok to by zmieniło moje szacunki w odpowiedzi nie samo policzenie ich tylko wiedza o ich istnieniu cos kojazylem takiego, myslalem ze to na starym forum bylo tylko
-
Cytat od kasai: „Cytat od Muniek: „Najwiecej bagna w ST było ale tam mozna było liczyc stronami (po 30 tematow na strone). ” U mnie 50 tematow na strone Liczył się tamaty z całego forum, również te, z działów niedostępnych dla userów. ” hmmm a czy te dzialy wogole sa widoczne jako niedostepne ? bo ja moge wejsc we wszystkie ktore widze
-
Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „wskazania miejsca gdzie BYC MOZE bedzie mi nie pomaga. ” Codziennie jestes na forum. Wielki problem obserwowac jeden dzial w nadziei, ze bedzie event o ktory pytasz? Sam czekam na event 50% wiecej anty, ktos wie czy sie doczekam? ” a co jezeli powiem Ci ze opłaca mi sie wczesniej wiedziec ? SZOK