Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 252.
-
Starsky [SUICIDE] c/a Szyderca [TZO] ~ 940.93% & Starsky [SUICIDE] c/a Robert rr ~ 2157.93%
vaR - - Starcia Yildun
Postgratki i takie tam ale byś w końcu na jakąś grubą rybę zapolował, a nie tylko się szczurkami zadowalasz
-
Mallory [DoF] & Warka [COMA] & fnk [P N] & Kromak [P N] vs. dziob [3 X] ~ 98143.53%
vaR - - Starcia U68
Postwow, aż strach pomyśleć, ile życzeń można spełnić z tylu spadających gwiazd gratulacje Warka i reszta ekipy
-
Inarius [SUICIDE] & Starsky [SUICIDE] & Rentek [M W] & zosia [SUICIDE] c/a Overlord [PFP] ~ 20858.05% TOP 3 ACS
vaR - - Starcia Yildun
Postwidzę, Starsky, że swoją pasją do rozbijania się na bunkrach zaraziłeś sojuszników graty Wam szybkiej odbudowy
-
Lobby- problemy kto ma ?
vaR - - Błędy w grze
Postmoże mi ktoś pomóc? mam dany adres email i hasło nr 1 na uniwersum U i dany adres email oraz hasło 2 na uniwersum 68 na uni U zalogowałam się bez problemu jak mam teraz zalogować się na 68? edit: ok, pomogłam sama sobie prawy górny róg -> zlinkowane konta
-
Cytat od pawel1000: „a gdzie filozofia ładowania sie w bunkry się pytam ? ” tu nie będzie rewolucji, w gruzach legły barykady, ideały buntowników są schowane do szuflady jak śpiewał zespół Big Cyc Starsky po prostu porzucił dawne, buntownicze życie teraz ma żonę i dzieko na utrzymaniu, to musi zyski robić gratulacje, niech zysk będzie z Tobą