Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 202.
-
Sam myślałem o Andorze, ale podpowiedź zrozumiałem źle, myślałem, że chodzi o sąsiada i to mnie zmyliło:P
-
Hiszpania?
-
oddaje nie mam pomysłu
-
Kambodża
-
Najlepiej odgadnąć całą zagadkę Podpowiedź poproszę
-
Pięknie, brawo Zadajesz:)
-
Słabo idzie widzę. Podpowiedź Była to szkocka rodzina, która otrzymała te wyspy od królowej Wiktorii
-
Chciałem dać Finlandię, ale dla pewności poszperałem na internecie i znalazłem coś o Rosji i mi się pomieszało, co wybrać Są to wyspy na pewnym oceanie. Kiedyś należały do Wielkiej Brytanii, lecz po 30 latach pewna rodzina dostała je na własność prywatną. W XX w. zostały wykupione przez pewne państwo od tej rodziny. Co to za wyspy?
-
Rosja albo Finlandia.
-
świetnie, zadajesz.
-
Jest to państwo nieuznawane na arenie międzynarodowej, które oddzieliło się od innego państwa. Mimo wszystko jest stabilny politycznie i mieszkańcy tego regionu są za odłączeniem się i utworzeniem własnego kraju. Dodam, że cały kraj od wielu lat nękany wojną domową.
-
Historyczny
PostKrólowa Boudika?
-
Sojusz DooM
PostProsta gra, tyle wspomnień, Ink do końca nie był top 1, bo skasował konto(lub samo się skasowało, bo na urlopie siedział)
-
Dokładnie, gościu miał niesamowite tętno
-
Historyczny
PostCaistor St Edmund?
-
Kajmany?
-
Znany kolarz, mistrz olimpijski. Wygrywał w swojej karierze wiele razy TdF oraz Giro d'Italia nigdy nie wygrał swojego rodzinnego wyścigu Vuelty a Espana.
-
Ryszard Kotys?
-
oczywiście, zadajesz
-
na 100% Bebeto to od razu zadam. Jako drugi aktor w historii wygrał dwa razy z rzędu Oscara. Łatwe:)