Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 375.
-
AntiGameReborn
PostNie można zrobić. Jest to funkcja którą daje sztab, więc płatna opcja. Z tego co mi się wydaje, trzeba mieć wszystkich oficerów, żeby mieć tę opcję.
-
Aktualizacja zasad
PostAle ja nie mam na myśli omijanie. Znam parę osób co graja razem (w jednym domu), konta w wysokim Top. Mają wspólne ip i teraz po wprowadzeniu nowalijek, nagle gra traci sens...brak pomocy w obronie, ataku...to jakby jedna flota odchodziła do wspólnych ACS. Jak pisałem rozbijanie, złomowanie, sprzedawanie floty można zastrzec, ale zabronienie wspólnych lotów mija się z celem tej gry.
-
Aktualizacja zasad
PostVPN do maskowania IP, nie jest dozwolony według regulaminu. Ważne, ale sprecyzować o co chodzi w "kontakt flot". Dla mnie lot w ACS ie, nie jest kontaktem flot, bo się nie kontaktują tylko lecą. Rozumiem, że rozbijanie floty jest kontaktem, próby moonowe etc...
-
Aktualizacja zasad
PostWitam w nowej rzeczywistości. Czy ktos może wyjaśnić co owo magiczne stwierdzenie"kontakt flot" ma oznaczać? Czy można polecieć w ACS ie? Czy można polecieć na obronę razem? Czy można handlować flota na rynku? Czy może jest to powrót do zasady z przed dalekich lat?, Czyli brak jakichkolwiek kontaktów między kontami
-
Ładnie pyknęło. Gratulacje, będzie co przetapiać. Przy takich aktach z tego co słyszałem jakie się pojawiały, generał/łodkrywca "moralny zwycięzca" sto razy by zawracał. Bzzzz .... elektrycznie. Mam taką ładną emotkę dla generała/łodkrywcy...na prv mu wrzucę.
-
Ogólnie mam ambiwalentny stosunek do tego RW. Rutyna gubi. Co do osób uczestniczących, gif poniżej. Od 4 tygodni nie gram, ale miło skomentować.
-
[Minionki] Minionki 514 555,2% vs. [N-D] Niskie Domki 68 742,94% Zakończona
abraaa - - Wojny Xanthus
PostNie znalazłem reszty raportów, więc może i u agresora i wtedy % bez dyskusji dla N-D. Czepiam się tylko, że wpisane jest że złom cały zebrany a nie był, dlatego poddaje go w wątpliwość . Jak udokumentowane będzie, temat jasny.
-
abraaa - - Wojny Xanthus
PostPokaż raport ze zbiórki. Bo sam napisałeś, że zebrałeś złom, a okazuje się że kłamiesz. Edit: z raportem jest coś nie tak, więc poddaje w wątpliwość. Opieram się o regulamin działu wojny, nic innego. @sheaker - nie widzę żeby tam cokolwiek reapery zebrały, bo % wyliczony ze złomu co leży na pzcie.
-
abraaa - - Wojny Xanthus
PostCytat od szczecin36: „@abraa nawet jesli obrońca złom zebrał % jest dla sojuszu N-D bo po dodaniu złomu z pz do obrońcy dalej mniejsze straty mial agresor: Agresor stracił łącznie 500.756.000 jednostek. Obrońca stracił łącznie 1.682.928.000 jednostek. + pz (jesli zebrałby w całości) = 1.419.835.349 Prosta matematyka. Więc nie wiem po co gównoburzę robisz. ” Niestety nie. Zapraszam do przestudiowania tematu o wojnie i liczeniu.
-
abraaa - - Wojny Xanthus
Post@Ecc0 - nawet z rozpruwaczami, nie zgadza się.
-
abraaa - - Wojny Xanthus
PostCytat od sheaker: „@abraaa Nim wypowiesz się co do starć tutaj zamieszczanych zapoznaj się proszę z regulaminem działu wojen, Twoje zdanie, niestety, ma niewielkie znaczenie. Pozdrawiam Hellmond ” Gdzie jest raport ze zbiórki, ja nie widzę, a złomu całego nie zebrałeś matematyku z Sianowa. Api do recków zebranych przez obrońcę: rr-pl-150-1e9831a09b0bb197af3f6508e6bf08c3f91f973a
-
abraaa - - Wojny Xanthus
PostCytat od sheaker: „Nie wiem na co ten bajoński zysk przeznaczę.... Hellmond [N-D] vs Pogromca Ciasteczek [Minionki] - 2625% (Ukryta treść) ” Mniejsze straty wg regulaminu wojen ma obrońca. Brak raportu ze zbiórki złomu, kto zebrał? Nie wiadomo. Moim zdaniem % dla sojuszu Minionki powinien być przyznany. Nie wspomnę już o matematyce, bo generał wie wszystko.
-
abraaa - - Wojny Xanthus
PostCytat od sheaker: „Hellmond [N-D] vs Pogromca_Ciasteczek [Minionki] - 1994% (Ukryta treść) ” Moim zdaniem coś jest nie tak w tym RW, % z czterech liter wzięty. Jak największy generał liczyć nie umie, jego problem. Nie powinno być zaliczone.