Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 717.
-
@zona rolnika co Ty za noobow przyjmuje chyba bede musial zakonczyc bycie ogameowym rencista i pokazac Terefere jak sie lata niemniej jednak graty obrony a agresorowi sz0. Doszly mnie sluchy ze kilka osob sie pode mnie podszywa ja od kalyke nie gram w ogame bo to scierwo sie zrobilo pozdro @all
-
Licho % i ilosc kr do bani cisnij tam dalej topke ale bez urlopu w brazylii wiecej , Copacabana i tak przez wirus opustoszala . Tak pozatym graty i spawaj latajki
-
brawo tereferki , jednak dal Ci kopa moj Flame po pijaku zycze dalszych sukcesow i ubitych graczy nasuwa sie pytanie who will be next
-
graty tlustego steka , bijcie ich dalej , nie daze Was sympatia lecz bitki macie zacne a tak poza tematen , chcialem uspokoic ze nie gram w og od kalyke , nawet nie wiem do czego sluza te nowe statki haha bijcie leszczy dalej pozdrawiam nawet showka xD
-
go go do wora ODDAM CAC [TEREFERE] vs. niuniek [Next] ~ 1305.38% gdzie te buty
-
oOo siema wszystkim ja od siebie dodam , ze milo mi bedzie poczestowac Nextow butem . Ta wojna juz przegrana next , a tak na powaznie powodzonka obu stronom.
-
@justvroum a co mnie obchodzi co Ty o mnie myslisz ? jak 90 % osob na Forum potrafisz tylko szczekac a w grze no wlasnie ... totalne 0 z reszta nikomu nic udowadniac nie musze swoj top mam , lubie grac w ogame i tak juz bedzie pokaz mi pro graczu jak sie gra a melisse sobie w buty mozesz wsadzic to na tyle ode mnie ... w Polsce mam dom wiec zakup w Polsce nie jest karany ... @memento-mori przepraszam ze spor akurat tutaj dyskutujemy aby nie bylo spamu prosze @Art o odpowiedz z gory dziekuje i ju…
-
@justvroum [ciach], to po pierwsze , wlasnie napisalem do paxa ze chodzi o balance w grze , o maskowanie ip przez tora topki , ktora za turecka am po prostu miala anty za grosze , chcemy sie dowiedziec co zamierza polski Team z tym zrobic wiec pls nie wpierdzielaj sie miedzy wodke a zakaske bo siejesz tylko niepotrzebny offtop cicho siedz i sie nie udzielaj kozaku Moderator kruszynka:Upominam za flame
-
Siemanko , pisze ten post bo doszly mnie sluchy ze Ci ktorzy korzystali z am kupionej w turcji dostali tylko 3 dniowe Bany , ja sie pytam @Art czy Wy sobie z nas uczciwych topow jaja robicie ? co to jest 3 dni a ja sie pytam co z am na koncie ? skoro nielegalnie kupiona powinna byc wyzerowana ja nie po to inwestuje swoje pieniadze i czas w konto aby ktos sobie logowal na tureckie og i mial o wiele wiele taniej to raz a 2 sama topka te bany dostala , czekam na sensowna odpowiedz od teamu pl jesli…
-
wszyscy wiedza ze na tych kontach graja shoowtime i nalewka plus piwek , nie dziwie sie czemu prosza Neferet aby wstawila , a ten 4 to Tabletka , szkoda ze nasz go to tylko TGO
-
drogi wojciechu , tak sie sklada ze z amenem znamy sie z Fenrir , moge z czystym sumieniem powiedziec ze gadamy razem co noc podajemy sobie cele i to w nocy wiec zanim rzucisz oskarzenia jakiekolwiek niczym je udowadniajac lepiej skup sie na grze i dorownaj amenowi , to na tyle ode mnie bez spiny btw graty lamo ma