Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 331.
-
Witam, wstawiam za sojusznika. ST z cyklu złom pod dom, nie wiem na co liczył agresor Eliminator oby było więcej takich kamikaze hehe youtube.com/watch?v=F__P2-iVinU Dnia 10-06-2021 00:20:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor predator1 [Hanza] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 21.704 Ciężki myśliwiec 4.149 Krążownik 6.158 Okręt wojenny 6.356 Pancernik 4.059 Bombowiec 1.502 Niszczyciel 4.251 Reaper 1.282 Pathfinder 306 __________________________________…
-
Witam, poniższe starcie wstawiam za sojusznika bo mnie o to poprosił. Jak widać ekonomista potrafi czasem pokazać pazur. Mimo że olesniczanic wyszedł na tym bez zysku to agresor miał znacznie większe straty, chyba był zbyt pewny siebie Od olesia pozdrowienia lecą dla von eliminatora, Dartoma, tutkaa no i mnie Ja Ci oles życzę abyś jeszcze nie raz tak kogoś zaskoczył, graty ! youtube.com/watch?v=XXYlFuWEuKI Dnia 06-04-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor znamek [The Best] ________…
-
Witam, Historia tego starcia dość ciekawa. Rano skanowałem okolice w 6 gali, u obrońcy skan pokazał mi trochę surki na planecie więc postanowiłem posłać statki i przyfarmiłem na około 500 kk. Po mniej więcej godzinie czasu gracz Skryty zalogował się i zrzucił flotę z mona na tą samą planetę więc z mojej strony posłałem sondy na zwiad. Moim oczom ukazał się piękny raport szpiegowski z surką na ponad 13,6 kkk surki. Poczekałem na pojawienie się minut u obrońcy i posłałem atak. Posłałem wszystkie m…
-
Noe, twoje niszczarki zrobiły dobrą robotę, graty
-
Wyłapany na falandze, pozdro dla znajomych z buddy oraz sojuszu NetWars [url]https://www.youtube.com/watch?v=J46ohNSbX0g[/url] Dnia 29-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Obi Wan Ben Kenobi [NetWars] ________________________________________________ Pancernik 55.555 Mały transporter 55.555 _________________________________________ Obrońca Technocrat Nestor [PoPo] ________________________________________________ Mały transporter 58.993 Recykler 1 Sonda szpiegowska 494 …
-
Witam, nie było mnie już parę lat w tym dziale Cel zeskanowany, flota przewietrzona. Pozdro dla znajomych z buddy, sojuszu HARIBO z uni 68 oraz dla moich chłopaków z NetWars Podkładzik [url]https://www.youtube.com/watch?v=rFbhUR9d9bQ[/url] Dnia 26-08-2020 11:46:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Obi Wan Ben Kenobi [NetWars] ________________________________________________ Mały transporter 4 Lekki myśliwiec 4.444.444 Okręt wojenny 8.888 _________________________________________ Ob…