Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 280.
-
ZurekIV [HORDA] vs. Antek Rozpylacz [SMURFS] ~ 47940.3% obrona na planecie pod fala :D
zurekiv - - Starcia Virgo
PostPogratulowałem na pw to i tutaj wypada ładnie trafiłeś, a w sumie pod falą jak pod falą ale walnąć z zawrotki stacji to już niestety loteria że trafiłem w nią. Trochę zwalę na neta do następnego jeszcze sobie odbiję
-
Cytat od Tyrion: „Dzięki parówko za lot, mam nadzieję, że teraz się rozkręcisz Obrońcy Sz.O. i pozdr4all ” Cytat od ZurekIV: „Dzieki za lot Tyrionku oby więcej takich soczystych kontroli na tym uni, póki jeszcze jest co kontrolować. I trzeba się w końcu wziąć za to co tu zostało.. Obrońcy mimo że nie znam to życzę odbudowy może nie szybkiej ale jakiejś tam.. pozdro dla znajomych @jufcia @Slaanesh żebyś coś w końcu polatał na virgo:D i całej rzeszy znajomych dostawców dexu itd ” FOR THE HORDE you…
-
Skan lot bum pozdro dla @tyrion @Arth @agawa @jufcia i reszty znajomych buddy dostawców etc FOR THE HORDE youtu.be/x-R19oA1m8w Dnia 02-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZurekIV [HORDA] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 Pancernik 20.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca BAWCIE SIE ________________________________________________ Mały transporter 2.997 Duży transporter 2.906 Lekki myśliwiec 4.58…
-
Cytat od Niezniszczalny^: „szkoda ze moje stare konto oberwalo, dlugi czas je budowalem po zlomie w maju od iry i whisky, od tamtego momentu nikt nie byl nawet blisko zeby zdjac flote, z tego co widze brakuje 30 k dt i surowcow ale % i tak ladny, gratulacje agresorom a obrony pakiecik! ” 30k dt po chwili wróciły na moona także się ostały.. A przed tobą to dawno dawno temu było to moje konto pamiętam że wtedy szybko dostałeś złom po otrzymaniu go ode mnie. Myślałem że nadal ten sam właściciel je …
-
W sumie historia krótka i niezbyt ciekawa, skan lot na akcie i bum. później troszkę gorzej bo trochę złomu podebrano , także finalny bilans mniej więcej na 0. Tylko procent mnie zachęcił do wrzucenia w ST. Pozdro dla całej Hordy, KoJaK, @jufcia @tyrion i całej reszty lamek FOR THE HORDE Dnia 29-11-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZurekIV [HORDA] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Lekki myśliwiec 1.099.575 Ciężki myśliwiec 67.277 K…
-
Dawno mnie tu nie było więc stwierdziłem że jak już weszło to wrzucę W sumie nie wierzyłem że wejdzie bo niedlugo wcześniej komuś się nie udało Obrońcy SZO Chociaż się troche odgraża.. zobaczymy co mi grozi pozdro klasycznie dla Kojaków, Hordziaków znajomków, dostawców paliwka i w szczególności @tyrion co mnie motywuje do latania tutaj i @jufcia za całokształt twórczości FOR THE HORDE Dnia 17-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MakarenaMan [KoJaK] ___________________…
-
Gratulowałem już w PW. Widzę że ubaw może i miałeś tak samo jak brak aktywności jak leciałem na samym początku po planetę. Akta ci się pojawiła 2s przed dolotem 1fali, i zawróciłem po skanie dex co ciekawe nadal się zgadzał więc drugą falą wleciałem Moja strata twoj zarobek tego wieczora już odrobiłem stratę więc nie ma tragedii Ciekawi mnie tylko fragment że pierwszym się pochwaliłem a drugim już nie xD Farmingiem po 600 twoich kr z planety również się nigdzie nie kojarze żebym się chwalił a je…