Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 63.
-
Uncle Mike [WSNR] & KotPali [WSNR] vs. showtime [ZBOCZKI] ~ 3794.06% WOJNA !!
sir0g - - Starcia Europa
PostGratensy dla ekipy złomującej. Wynik wojny przesądzony. Zboczki leżą, kwiczą i nie wiedzą o co chodzi. Btw. nazwy sojuszy w ogame są co raz to bardziej kasztaniarskie. Kiedys był CHAOS, ZŁYSEN, SHEN. A teraz WalSięNaRyj i ZBOCZKI. Może zmiana nazw? Mam kilka propozycji: PIMPUSIE, DZYNDZELKI, TUPTUSIE, TWNG - TwojaStaraNieGotuje, KzK - Księżniczki z Księżyca, KSZ - kosmiczne szatanki.
-
freelove [Winter] & Nice [Winter] & PanS [Winter] & Marshal Voids [Winter] & Arth [Winter] vs. TheLilith [Imperium] ~ 68.91%
sir0g - - Starcia Europa
PostGratensy za wlot. Ładny procent i zysk pomimo tych 50 recków tez jest spoczi. Przetapiajta i wincyj takich.
-
DawajHaracz [R-R] & jawamdam [R-R] & Hefi [R-R] & NalewkaBabuni [R-R] vs. Bandit Lagoon 9.3%
sir0g - - Starcia Europa
PostDobry wjazd na chatę. Gratki dla Was Przetapiajcie na nowe fruwajki!
-
TOP VII SOLO szajka1 [The Best] & Leyto [The Best] vs. SzalonyBimbrownik - 19721.32%
sir0g - - Starcia Nekkar
PostGraty za topowe starcie z dobrym zyskiem! Dzięki za pozdrowienia. Props za marsz imperialny PS- dobre alko nie jest złe
-
aleks [LzB] & lajt [K K K_1] & jumek [LzB] & gremlin [LzB] & Kubus [FAoE] vs. ancymon [The Best] & mrs eko [The Best]-4825.86%
sir0g - - Starcia Nekkar
PostLajt jak zwykle macza palce w widowiskowych starciach! Szacun Gratki dla całej ekipy bo ładnie się bawicie.
-
aleks [LzB] & Czesio [LzB] & pszczolkaMa jaja [LzB] & cruz [LzB] & lajt [K K K_1]vs. Ragnar [The Best] 330468.05% top1 acs og.pl
sir0g - - Hall of Fame
PostKonkretna walka. Gratki dla wszystkich uczestników zamieszania. Cieszy mnie najbardziej, że lajcior wziął udział w tym przedsięwzięciu bo jest dla mnie wirtuozem tej gry. Rispekta
-
lajt [K K K_1] vs. aleks & Jarlaxle & gremlin & Czesio [LzB] 144 969,59%
sir0g - - Starcia Nekkar
PostBardzo smutno ogląda mi się ten raport. Patyk to gracz, którego cenię najbardziej z całego towarzystwa poznanego w ogame. Lajt nawet herkules dupa jeśli ludzi kupa... Głowa do góry. Po cichu liczę, że kiedyś jeszcze Ciebie zobaczę w ST z rekordowymi raportami.
-
Chojny [The Best] vs. atas [MIT] ~ 76103.24% TOP 7 OGAME PL. TOP 1 U Nekkar
sir0g - - Hall of Fame
PostProcent robi wrażenie. Trochę czasu minie zanim zostanie pobity Gratki dla oprawcy i spokojności dla obrońcy.
-
Lightman [K K K] & gbiorczyk [K K K] & Saamael [K K K] vs. Papapa [New] - 11.383%
sir0g - - Hall of Fame
PostGratki K K K ekipa Ładnie zaczęliście nowy rok. Życzę Wam aby cały taki był.
-
ACS; knapik i GitKOles [BOS], obibok i Poranek Poety [HRB], DesertFox [EDT] vs mise i Id17 i SlodkaFuria i Eric Clapton i Spiele [CAZADOR] - 56410,05% ToP 1 ACS -Obrona
sir0g - - Hall of Fame
PostŁadne starcie! Duże floty spotkały się w przegranej walce. Kiedy tu jeszcze grałem mówiłem, że to uni posiada potencjał. Ba! Dalej posiada Gratulacje i Szybkiej odbudowy dla obu stron.