Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 268.

• Dobra nie wrzucajcie nie było tematu też nie pomyślałem że macie ważniejsze sprawy na głowie niż pokazywanie uczciwych RW 47119952684965406567.png

• To teraz czekamy aż all wrzuci za Ciebie starcie z Hortexem chociaż w sumie jak własnych nie chce pokazywać to tym bardziej nie pokaże starcia na swoim drugim koncie

• Po ile te GŚ można kupić ? bo moje cały czas chore Obawiam się tramp że jakby Makrelcia była na czyimś haczyku to trzeba było by się zastanowić kto na kogo faktycznie poluje Takie akcje sojuszowe smakują dwa razy bardziej niż latanie samemu, dzięki za fajną zabawę i czekam na więcej PS. Przejmowanie sterów wersja koloryzowana. giphy.gif

• Elegancko tramp kto by się spodziewał tak soczystego poranka Ale myślę że już tego eko wystarczy, topimy we flotę i stwórzmy coś interesującego Pięcioro Minionków po stronie atakującej będzie w sam raz giphy.gif

• Dzień Dobry Flotę u obrońcy zauważyłem przypadkiem ponad miesiąc temu, byłem zaskoczony ilością GŚ jaką posiada ale od tamtego momentu zacząłem systematycznie mu się przyglądać i próbować wyłapać jakiś schemat lub przyzwyczajenia. Długo wyczekiwany dzień nadszedł, pojawiła się akta na moonie, poleciały sondy i moim oczom ukazało się to chciałem zobaczyć Wiedziałem że nie mam zbyt wielu czasu na zastanawianie bo falanga wskazywała na zwózkę surowców a aktywności na kilku planetach i moonach że ob…

• Dzień Dobry Obrońca ładnie robił FS z planety na PZ więc trochę się porozbijałem Pozdrowienia dla Minionków i znajomych Dnia 21-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pavciosz [Minionki] ________________________________________________ Duży transporter 1 Niszczyciel 20.000 Lekki myśliwiec 3.106.490 _________________________________________ Obrońca mksz ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 9.580 Lekki myśliwiec 17 Ciężki my…

• Dzień Dobry Delikatne tankowanie po sąsiedzku Pozdrowienia dla Minionków i znajomych Dnia 21-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pavciosz [Minionki] ________________________________________________ Okręt wojenny 55.000 _________________________________________ Obrońca khz [G_P] ________________________________________________ Mały transporter 71.456 Duży transporter 787 Statek kolonizacyjny 1 Ciężkie działo laserowe 1.080 _________________________________________ Po …

• Dzień Dobry Nadrabiam zaległości z piątku Pozdrowienia dla Minionków i znajomych giphy.gif Dnia 17-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pavciosz [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 99.999 _________________________________________ Obrońca matera [Barrow] ________________________________________________ Mały transporter 6.154 Duży transporter 26.801 Lekki myśliwiec 74.285 Okręt wojenny 4.036 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 10.220 Sonda …

• Brawo Shade przyznam szczerzę że takiego widoku w środowe popołudnie się nie spodziewałem ale to oznacza że na serwerze coś się dzieje Podejrzewam że jakbym był na miejscu Khz to by mi się ciepło zrobiło wchodząc w Raporty nie mniej jednak taki lot bez perspektyw zysku bądź zrobienia komuś dużych strat miał być niczym innym jak pokazem siły przez co można się domyślać ze zabolał podwójnie PS. Faktycznie te niszczarki jakieś takie przereklamowane

• Dzień Dobry Starcie bez większej historii, skan i lot przy kupie aktywności które systematycznie gasły jedna po drugiej Pozdrowienia dla Minionków i znajomych Dnia 12-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pavciosz [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 99.999 _________________________________________ Obrońca riddick76 [Abordaz] ________________________________________________ Mały transporter 11 Duży transporter 8.544 Lekki myśliwiec 10.3…

• Dobry Wieczór Podobno ze snem jeszcze nikt nie wygrał, ale szacunek za podejście i samozaparcie należą się obrońcy bez dwóch zdań Pozdrowienia dla Minionków i znajomych Dnia 12-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pavciosz [Minionki] ________________________________________________ Okręt wojenny 50.000 _________________________________________ Obrońca danielo1988 ________________________________________________ Mały transporter 1.733 Duży transporter 10.432 Lekki myśl…

• Dzień Dobry Parę skanów w przerwie wczorajszego pięknego meczu Pozdrowienia dla Minionków, znajomych i wszystkich fanów Liverpoolu giphy.gif Dnia 07-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pavciosz [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 99.999 _________________________________________ Obrońca Senator Draco ________________________________________________ Mały transporter 3.054 Duży transporter 2.713 Lekki myśliwiec 96.818 Ciężki myśliwiec 1…

• Ajaj ten deuter się uśmiecha do mnie graty tramp przyszło przełamanie teraz już z górki

• Dzień Dobry Tym razem nawet recki doleciały na miejsce Pozdrowienia dla Minionków i znajomych Dnia 02-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pavciosz [Minionki] ________________________________________________ Okręt wojenny 75.062 Pancernik 99.999 Krążownik 99.999 _________________________________________ Obrońca khz [G_P] ________________________________________________ Mały transporter 50.892 Duży transporter 1.400 Statek kolonizacyjny 1 Wyrzutnia rakiet 9.499 Ciężkie…

• Dzień Dobry Kolejny mały % ale za to wielki w środku Pozdrowienia dla Minionków i znajomych Dnia 01-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pavciosz [Minionki] ________________________________________________ Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca Breaveheart [PIRACI] ________________________________________________ Duży transporter 25.250 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 79 _________________________________________ Po bitwie... Agresor pavcios…

• Dobry Wieczór Jeśli się nie mylę to od czasów Uriela nasze czwarte spotkanie z tym że tym razem chyba najbardziej okazałe Lot na dwa moony w układzie któremu nie wróżyłem zbyt dużej szansy powodzenia a jednak pomimo różnych aktywności zakończył się sukcesem @Ecc0 mieliśmy okazje kilka razy zamienić parę zdań przez co tym bardziej życzę sprawnej odbudowy mam nadzieję że to Cie nie zniechęci do gry jeszcze bardziej Pozdrowienia dla Minionków i znajomych giphy.gif Część 1 Dnia 01-05-2019 --:--:-- n…

• Dzień Dobry Obrońca dzielnie przyjął kolejna utratę flotę więc nie zostaje mi nic innego jak życzyć sprawnej odbudowy Pozdrowienia dla Minionków i znajomych Dnia 28-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pavciosz [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca danielo1988 ________________________________________________ Mały transporter 663 Duży transporter 11.354 Lekki myśliwiec 9.288 Ciężki…

• Dzień Dobry Trafiło się trochę DT + przyjemny bonus Pozdrowienia dla Minionków i znajomych Dnia 28-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pavciosz [Minionki] ________________________________________________ Krążownik 55.555 _________________________________________ Obrońca Krusher85 [PIRACI] ________________________________________________ Duży transporter 34.855 _________________________________________ Po bitwie... Agresor pavciosz [Minionki] _________________________…

• Dzień Dobry Latałem, latałem aż wylatałem Pozdrowienia dla Minionków i znajomych giphy.gif Dnia 24-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pavciosz [Minionki] ________________________________________________ Krążownik 66.666 _________________________________________ Obrońca Commodore Gamma ________________________________________________ Duży transporter 119.000 Bombowiec 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor pavciosz [Minionki] _______________…

• Dzień Dobry Pozdrowienia klasycznie dla Minionków i znajomych Wesołych świąt Dnia 20-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pavciosz [Minionki] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Pancernik 99.999 _________________________________________ Obrońca chomikPL ________________________________________________ Lekki myśliwiec 7.536 Ciężki myśliwiec 1.196 Krążownik 4.091 Okręt wojenny 2.697 Recykler 131 Sonda szpiegowska 180 Bombowiec 175 Niszczyci…