Search Results
Search results 1-13 of 13.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
cóż za pokaz siły graty atakierom a obrońcy szo!
-
Lucyfer jak co uni czyści recki od środka atakierom graty skladnej akcji a obrońcy szo albo powodzenia na nowym uni!
-
Quote from kiki3: “ta najpierw sie napompował na początku unii tą nieuczciwą grą, chociaż i tak jak ma okazje albo ktoś sie oddaje to przytuli za każdą cenę tak jak to robił na poprzednich unii ” Nie wiem kiki3 czy masz aby na pewno rację, grałem na Uni Octans i chciałem 'oddac' DawajHaracz swoje konto, ale ten nie był zainteresowany żadnym pushem ani ustawionym starciem za $$$.
-
Dnia 09-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Schneemann [P E] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.000 Ciężki myśliwiec 778 Krążownik 267 Okręt wojenny 2.090 Pancernik 218 Bombowiec 195 Niszczyciel 48 Reaper 143 Pathfinder 608 _________________________________________ Obrońca Sovereign Spirit [DZT] ________________________________________________ Mały transporter 2.001 Duży transporter 2.148 Lekki myśliwiec 2.610 Ciężki myśliwiec 2.559 K…
-
Pierwsze ST na tym Uni, mam nadzieje nie ostatnie. Z tego miejsca muszę pozdrawić przede wszystkim Mummel i prosy za hajs bo bez was ta akcja nie wyszłaby ! Pozdro dla sojuszu Dnia 03-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Schneemann [P E] ________________________________________________ Recykler 1 Bombowiec 132 Niszczyciel 13 Duży transporter 300 Ciężki myśliwiec 1.171 Okręt wojenny 196 Pancernik 91 Reaper 7 Lekki myśliwiec 2.480 Krążownik 602 _________________________…