Search Results
Search results 1-16 of 16.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Quote from skorpio: “Graty antek ubicia oszusta po raz kolejny masz cierpliwość do tej uni , przetapiaj na kolejne latawce coby topka miał pełne gacie. ” Czekam na argumenty, gdyż nie lubię kiedy ktoś mi ubliża.
-
No i wyszła zabawa w kotka i myszkę... Baw się dobrze Antek vel ufs
-
Stalo, ja miałem chwilę to poleciałem... Obrońcy SzO. Klasycznie chciałbym pozdrowić Antka, Ulissesa, Madzię i Szczurka lamę oraz całe WNE. Zapomniałem jeszcze o Duck Hunterze, stary zniszcz wszystkich u siebie i widzimy się na kolejnym nowym uni pewnie za kilka miesięcy... youtu.be/2UCLO6MWNNE Dnia 02-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZabijamySieDlaCyfry [Janusze] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 700 ________________________________…
-
Klasyczny moonkill. Obrońcy SzO. Pozdrawiam Uliego i Madzię, Szczurka lamę, Antka, Supreme no i całe WNE. Dnia 22-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: youtu.be/3WG0T2RU6tQ Agresor ZabijamySieDlaCyfry [Janusze] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 607 _________________________________________ Obrońca bulwiak [HiN] ________________________________________________ Mały transporter 1.165 Duży transporter 1.972 Lekki myśliwiec 213 Krążownik 93 Okręt woj…
-
Co tu dużo pisać... Najpierw Supreme wykorzystał moment nieuwagi i strącił mi ponad 50k recków, obiecałem mu, że się zobaczymy... Z tamtego ST wyszedł prawie na zero. Po tym co widoczne jest na dole to w ogólnym rozrachunku obydwaj jesteśmy na minus SzO, spoko z Ciebie gość, pełna kulturka. Ponawiam - do zobaczenia. Pozdrawiam mamę! I Antka youtu.be/62YKPDZfBh8 Dnia 13-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Supremee [xxx] ________________________________________________…
-
Quote: “cimar napisał(a) Quote: “Doomik napisał(a) RIP 1.000 - Terratex (Uni1) - ogame.de <--- GŚ, najs” kolego to są rekordy ogame.pl jak widac w temacie Zeby nie było spamu to: Sojusz z największą liczbą punktów w tysiącach - 119.408 S.S.G.U [Uni6]” Grasz na tym universum i nawet nie podajesz poprawnych danych... Stan z dzisiaj po godz. 16.: 123.361 [S.S.G.U]