Search Results
Search results 1-20 of 62.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
krzych129 [DarkBlue] & pushmaster [BANKSTER] vs. Nowe Rozdanie 2005.09%
gizmo833 - - Starcia Rhea
PostLuz. Powodzenia w rl. Moderator Ruda:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi.
-
Postpoka ale czy ja napisałem że to ty??? Napisałem że nowy właściciel i że to on dostał złoma nie ty. Nic nie pisałem że sprzedałeś za pieniądze czy coś w tym rodzaju i chyba nie uraziłem twojej osoby a że twoje stare konto poszło w taki sposób to nie miej pretensji ani do mnie ani do nikogo. Możesz mieć pretensje ale to do nowego właściciela że dał się złapać i że używa prawdopodobnie programów co zapalają lampki bo tak to wyglądało. Sprawdziłem wszystkie planetki moony nie było akt żadnych. Po 15…
-
Postgraty wlotu:D Jak widzę konta sterowane z jakiegoś programu to mnie aż telepie. Nowy właściciel i złom. Co do kolesia sprawdziłem wszystkie planety zero aktywek. Startuje bo ponad 100 us do celu miałem i po chwili * na docelowym monie i na jakieś tam koloni * się ukazały to ąż się zdenerwowałem i się wycofałem. Po chwili namysłu pisze do Krzycha i ma lecieć na niego bo ja się wycofałem i że to pewnie konto z bota sterowane. Upewniłem się bardziej na ten temat jak się równo minutki pokazały jak i…
-
Pozdrowienia dla Banksterów Rw wstawiam by pusherwowicze najwięksi zazdrościli że idzie coś normalnie ubić. Pozdro dla was też i byście z tego bana jak najdłużej nie schodzili bo psujecie tą gre. Dnia 05-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pushmaster [BANKSTER] ________________________________________________ Pancernik 7.510 _________________________________________ Obrońca JaloSS [UCF] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Duży tran…
-
wishmaster [InnDem] vs. oddamm -----1120,21% + DOBITKA RECKÓW+ FARMING
PostPo pierwszym złomie nie zalogował się nawet, żeby odebrać drugiego fsa, który wylądował kilka nieco później. a tutaj piszesz ze nie nie odebrał fsa kilka...... brakuje godzin czy min:D w twojej wypowiedzi. Miłego przetopu pusherze top one:D
-
wishmaster [InnDem] vs. oddamm -----1120,21% + DOBITKA RECKÓW+ FARMING
Postrozumiemy wish ze recki wrocily pare min po glownej flocie w razie wyliczenia:D i rozumiem ze go wyliczyles:D
-
21542,16% Inner Demons [InnDem] vs The Banksters [BANKSTER] 2541,04% Zakończona
gizmo833 - - Wojny Rhea
PostI to jest powód:D Tak się traktuje sojuszników? U nas chłopacy dostają złoma i ich nie wywalamy ze sojuszu. Pozazdrościć wam tylko że macie tak wspaniały sojusz i że się tak szanujecie. Wcześniej jak nie mieliśmy wojny i nikt na kolegę nie latał to był spoko i był w sojuszu ale ... "Jak się nie jest pro graczem i dostaniesz złoma i zhańbisz nasz sojusz to wylot." takie motto dodajcie na stronę sojuszu:D A czy moje rw jest głupie to bym polonizował. Wasze rw w innych wojach dużo lepsze nie są. Al…
-
gizmo833 - - Wojny Rhea
Postżal jest to że przez wojne ciach kolegę ze sojuszu Super Moderator wakat:proszę nie używać wulgaryzmów - upominam
-
#77 unavit [BANKSTER] vs. PonuryZniwiarz [Abordaz] ~ 10383.6% TOP4 SOLO
Postładnie ci to weszło i złom od razu pozbierany:D w całości SZP
-
Pozdrowienia dla sojuszu Niestety złom pozbierał obrońca. Dnia 26-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pushmaster [BANKSTER] ________________________________________________ Okręt wojenny 422 Pancernik 6.258 Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca greg56 [UDS] ________________________________________________ Mały transporter 20.241 Duży transporter 7.212 Lekki myśliwiec 874 Ciężki myśliwiec 311 Krążownik 762 Okręt wojenny 14 Statek kolonizac…
-
gizmo833 - - Wojny Rhea
Postpushmaster [BANKSTER] vs. Zabstone [InnDem] 117% Dnia 25-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pushmaster [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Lekki myśliwiec 5.000 Krążownik 8.000 _________________________________________ Obrońca Zabstone [InnDem] ________________________________________________ Satelita słoneczny 700 Wyrzutnia rakiet 4.314 Lekkie działo laserowe 10.837 Ciężkie działo laserowe 7 Działo Gaussa 166 Wyrzutnia…