Aleeee żeście zrobili m00OO0o0o0o0o00o Gratulacje akcji chociaż pewnie tutaj niezły syf się zrobi - wnioskuję po wcześniejszym temacie który już został skasowany, albo coś takiego. Jednak nie przejmujta się. Dzięki za dedy P.S. Cow też kazała pogratulować m000OO00oo0o0o0o0OOOOOooo00o0o0o00o0o0000oO Joł Edit: Jednak się spóźniłem z tym, że się zacznie burda
Quote from mYsterio0n: “Dajcie znać czy nie macie jakiś flotowych kont z top5 na wymiane, chętnie wymienie swoje top5 z capelli :D” Jeszcze Ciebie tutaj brakuje. Zapomnij Spore starcie nie powiem, że nie. Okoliczności nie znam więc się nie wypowiadam. Ave
Quote from kasai: “Mysle ze kolacja bedzie slaba zaplata za moje uslugi :D” Oj czekałem i czekałem aż w końcu sam posprzątałem ten bałagan. A widzisz źle myślisz. Kolacja ugotowana przez szefa kuchni jest bezcenna ! Taaaka okazję miałaś, przegapiłaś Żałuj
Nie ma to jak szczere wyrażenie skruchy Posprzątałaś już ? Bo jest taka sprawa, że u mnie też w pokoju trzeba posprzątać piszesz się na to ? W zamian ugotuję kolację
Quote from marcik: “Nie trzeba bo mam ja na mOOooOoooooOOoim kanale :fgrin:” A dlaczego mnie tam nie ma Quote from marcik: “hehe pozdrow tez jak spotkasz ” Pozdrowiłem i się bardzo ucieszyła. Zobacz sama: * @Cow moOoO0o00oooOOOo000oo000OO0o /me pozdrawia i daje świeżą
Quote from marcik: “/me rowniez pozdrawia i pyta co slychac” A pololi leci, dziś znów nie miałem zajęć na uczelni bo nikt nie przyjechał do nas ;x Tematu ani promotora też nie mam i myślę co i jak. Masz jakieś propozycje ?
Siemka ! Przechodziłem ostatnio koło jednej łączki i ktoś mi kazał Cię pozdrowić: @Cow `marcik: moo0000o0ooo0o0ooo0000o0oo Przekazać coś może ? /me pozdrawia