Search Results
Search results 1-20 of 329.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Van [P N] & Hetevox [P N] & Koloc [P N] & Mallory [P N] & Celestial General [P N] vs. Maciek2 [P N] & Van [P N] & Wisior [P N] & Mallory [P N] & Selene [P N] ~ 505 000 % - dla Franca
Reaver - - Starcia U68
PostDla franca, zasłużony wpis, Francu się za dużo w OGame wycierpiał już Gz Van, Demon i spółka.
-
Gz, ładny farming nie jest zły
-
Hellmond [N-D] & władca much [N-D] vs trampek [Minionki] - 1.607.600% Top 2 ACS Xanthus Top 4 ACS X1
PostChce się powiedzieć "w końcu", bo to już dawno powinno się stać, nie raz nie dwa tak mało brakowało, a zadania wcale nie ułatwiał styl gry trampka UFS. Wielkie graty hell oraz władca, dla takich chwil gra się w Ogame Trampkowi szczere SzO, o ile będzie, bo doszły mnie słuchy, że Ogame to teraz Pay yo win przez jakieś paczki surowcowe? Gdy już myślisz, że GF może bardziej popsuć tą grę, to wiedz, że się mylisz
-
TOP 1 ACS Knot [COMA u32] & groszek1789 vs. Finito_GJ_GF & OddamKunto vel Piwek [Gumisie] & OddamSzybko vel Adam [Gumisie] ~ 67076.01%
Reaver - - Starcia Kalyke
PostThx za dedy Ładna akcja, solidne wykonanie i widać efekt Przetopu na nowe zabawki
-
Scofield - pożegnanie
Reaver - - DiD Xanthus
PostI tak wrócisz Każdy wraca Najbardziej mi Shade teraz szkoda, jak ma sam zostać, toż to jak ja z khz, latamy razem i już [; Thx za grę, może nie za długą, ale ciekawą I obyś wrócił
-
Jeszcze raz graty wlotu i akcji obydwu stronom. Niby mniej flot mieliśmy, a siły podobne jednak Byłem za wylotem wiedząc, że tam czeka 9 flot na obronie. Rb i przyjaciele latają do końca Zapisami na zawsze na kartach historii Ogame pl, żeby było śmieszniej, pod żadnym z dwóch nicków A chciałem grać eko jak Uriel wyszedł... Coś nie wyszło We're legenda panowie
-
Obrońca chyba chciał iść po rekord cm, ale do khz trochę brakowało jeszcze Gz
-
To jak wciśnięcie "pauza" podczas awantury na seks w związku Pamiętam jak z Tomem zrobiłem ST w czasie wojny Przynajmniej jeszcze ciekawiej tam macie teraz
-
wojtekreal & ManNiaK [3 X] & obserwator [BOSS] vs. Yes Man [P N] ~ 281149.87% Top 4 Uni68 & Top 6 OGame.pl
Reaver - - Starcia U68
PostTy nie tu pozdrawiasz by mnie jeszcze bardziej nienawidzili A tak serio, to pewnie cała burza w obu wątkach co do moralności starcia będzie, ale jedno jest pewne - efekt, flota yesa na złomie, a osobiście nie chce mi się wierzyć, ze nikt w całym PN chociaż nie podejrzewał czegoś w całej tej akcji zanim yes dostał ogon. Gz egzekucji.
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
Reaver - - Starcia U68
PostJak to lubię mówić "za błędy się płaci", zwłaszcza w OGame, jak to niżej napisała Selene, zabrakło wyobraźni widocznie ze strony obrońcy (zwłaszcza w czasach, gdzie można być u kogoś w US w ciągu 10 minut z flotą i tp) To nie jest już ta sama gra co w 2006 roku. Gratuluje % no i Maniek w końcu w jakimś st jesteś