Search Results
Search results 1-20 of 65.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Quote from Farnah: “Powiem tylko dex wez idz na u albo oddaj konto lub je usun bo to co robisz to juz porazka... Top 1 w reckach u knr hahaha A teraz do sedna gratulacje starcia ladnie zescie mu pojechali co mnie nie dziwi juz...... Dexowi zycze zeby zostawil gre albo niech gra sam zaczne latac na niego chyba juz.... ” My Tobie też tak mówiliśmy @Farnah xD Gratulacje wlotu ! fajne zyski, dobre paliwko, ogólnie hurtownia z dobrymi cenami.
-
dobra z racji,że nie widze naczelnego wędkarza @Dobrygracz sam zrobię zanęte Łoooooo kurłłłaaaa przecież widać,że to pushówka Marka i jeszcze na forum wstawia ..... a teraz sobie grzecznie poczekam na teorie spiskowe : Roze%C5%9Bmiany-nosacz-1024x654.jpg PS. Teraz użyje małej czcionki :Marek graty STeka ale to i tak nie jest ważne przy mentalności OGejmowiczów M MMarek
-
Wpiszę się tutaj , RW niczym uderzenie linijką po łapach przez nauczyciela w szkole ,że tak nie wolno . Wymaga komentarza ? Wymaga! @jank013 spoko nie zgodziłem się to fakt - vizzek o tym już wie także nie ma co mieszać i dyskutować na ten temat. Ciekawi mnie sytuacja a tak naprawdę relacja : absynt <--> chari , bo to oni musieli się dogadywać co do akcji to jeden zawierzył drugiemu ... Od razu przywołuje największego wędkarza forum Wezn do tablicy @Dobrygracz Let's begin ! : 562.png
-
Pancerna robota ! Winszuje Panowie !
-
Katastrofa Na Ryj [KNR] 33 115,71% vs BANKSTER [Banksters] 169 128,25% Zakończona
Darth_Yoda - - Wojny Wezn
PostObu sojkom powodzenia , zdrowego podejścia do gry
-
to teraz czekamy aż się wpisze INTO z teorią spiskową Gratuluję wlotu na byłym banksterze PS. W sumie to stare konto r32 znowu w reckach
-
Konkurs WHO IS WHO
Darth_Yoda - - DiD Wezn
PostQuote from Cztery: “dexPL pewnie polecą mi za to saty w nocy ale w sumie [beep]tam ” Podbijam latająca świnia to dex