Search Results
Search results 1-20 of 116.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Dzieki wszystkim za wsparcie, ostatnie tygodnie myslami juz tam jestem wiadomo ze jest lato, kazdy zapieprza po to by sobie pozniej miec te beztroskie dni tylko dla siebie i najblizszych, znajomych a w tej sytuacji dodatkowo jeszcze bedzie lzejsza glowa. Kwestia czy znajde z powrotem ten zapal co byl kiedys a bez checi do gry wiadomo, ze zadna odbudowa sie nie uda.
-
Odswierzylem 10 min przed wyladowaniem fs jak mialem jeszcze dostepnego neta w tel. Mialem wyrobic sie w pol godziny ze swoim majdanem takze na oko powinno byc widoczne 5 minutek, czyli bylo by na spokojnie niestety robota sie wydluzyla nie wnikajac juz w szczegoly - takie zycie i zrobilo sie 1h 25min, logujac na ogame juz sie oswajalem z mysla ze moze nie byc do czego, co nie zmienia faktu ze siedzisz na comander eris i jak dexik pilnuje licytatora tak ty sobie tam mimo braku czasu kampisz, spo…
-
Chęci do gry już dawno nie było, aby wegetacja od fsa do fsa. Dziś pech chciał ze wypadło coś w realu i nie mogłem odebrać fsa, a ja już mam takie szczęście ze wystarczy ta 1h nieobecności a wróg to wykorzysta czy to jest 4 nad ranem czy 18.00 w dzień (tak samo jak ktoś nie kupi biletu w autobusie to zawsze wejdzie kanar xD), rano coś czułem żeby zarzucić U, bo własnie wybieram się na zasłużony urlopik na mazury xD. Szkoda mi jedynie chłopaków bo wiem, że ten surowiec jest nie do odzyskania z st…
-
TOP 2 SOLO - Dobrygracz [KNR] vs. Majer ~ 260160.1%; DOBITKA Dobrygracz [KNR] vs. Majer ~ 64306.27%
PostPozamiatałeś! Ogarnięte perfekcyjnie, się wstrzeliłem ze swoim urlopem... Obrońca pewnie zły, że surowiec u laresa więc nie licz na jakąkolwiek odpowiedz xD Top szybko bo nigdy nie wiadomo kiedy znów stateczki będą potrzebne.
-
Nie można nazwać tego złom jak złom bo to były już prawie nowe stateczki w hangarze krystiana a tak fabryki na chwile muszą zatrzymać swoją prace xD, sad true
-
Powiem ci czubek ze trochę go wydoiłeś... xD,[ciach] Super Moderator Ruda:prowokacja
-
Jest takie powiedzenie kto mieczem wojuje ten od miecza ginie - tak właśnie jest w tym przypadku nie wciągając się już w detale. Jest okazja to trzeba wykorzystywać...gratulacje. Miło dexik ze wróciłeś do gry, licytator od razu wyciągnął z polki te zakurzone tabliczki z kwotami 100 mln++ xD, a i krystian się na pewno cieszy, to jest dopiero przyjaciel, który obrażany jednak ostatecznie wybacza i dalej wspiera surowcem :). Taki już jest ogejm -ciężko z nim zerwać. Widzimy się w galaktyce
-
Chlop dal ciala zdarza sie :/, ale to tylko surowiec dzis jest u ciebie a jutro moze byc u kogos innego ...
-
Zbieranie na kopalnie pzdr dla sojka Dnia 12-06-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zbir [KNR] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca hasdil [Sztos] ________________________________________________ Mały transporter 133 Duży transporter 6.625 Krążownik 1.473 Okręt wojenny 1.907 Recykler 402 Pancernik 18 _________________________________________ Po bitwie... Agresor zbir [KNR] ____________________________…
-
Milo się przegląda takie newsy, vizu już ja wiem gdzie żeś był jak samo się działa akcja... xD Topcie w gruba niech się wieść niesie po gali gdzie stacjonuje najgrubsza flota, ku przestrodze xD
-
Pięknie pięknie ręce same składają się do oklasków. Gdy posiada się taką flotę nie ma że boli, trzeba jej pilnować w dzień i w nocy jeżeli już podejmuje się grania mimo braku czasu nie włączając U... Z krystianem lubiłem nasze wymiany słowne na pw, o dziwo z oldów tylko z nim się normalnie gadało ale gadka gadka ale cyferki muszą być po naszej stronie xD Podnoś się i jedziemy bo wakacje szybko minął a wieczory już od lipca coraz dłuższe xD Ja osobiście ćwiczę eko tylko ze coś mi to słabo idzie m…