Search Results
Search results 1-20 of 36.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
ooo pozegnanie, wiec sprzedales konto, a wyszedles na plus? po sprzedazy ofc
-
Quote from BoskiCzaras: “Zgłaszam gracza "Marek". Uzasadnienie: Gość przez większość trwania serwera przy przytłaczającej przewadze sojuszu WSNR samotnie toczył tysiące bitew( oczywiscie większość wygranych). Nawet mnie kilka razy dopadł Twardy gość, który niechętnie się poddaje. ” On ma cichy packt z WSNR wiec zadne uzasadnienie
-
Quote from dexPL: “Quote from nicoless: “Fajnie, nowi gracze sa w top 50, moj spadek o 60 ponad miejsc, kto kogo bedzie zlomowac? ... pokaz mi chociaz jeden ST gdzie koles z 4 krotnie mniejsza punktacja zazlomuje silniejszego... solo ” Prezes19 [D_Z] vs. dex [OLD] ~ 25478.4% A tak serio: #46 Prezes19 [D_Z] vs. ABA [EMERYCI] ~82.863% ABA miał wtedy ok 150% floty prezesa. Więc się da. Ja sam, zaczynając grę na Oberonie zacząłem ponad miesiąc później niż uni - i co - dało się. Wymaga to dużo czasu,…
-
KotPali [WSNR] vs. Jabol z UFO [KOP] & Chariseczekoddam [KOP] ~ 21074.26% OBRONA
nicoless - - Starcia Wezn
PostGraty obrony, Kocie nie zawsze mozna wygrywac. Jednego moge Ci przyznac dobre procenty ostatnio robisz
-
TOP 2 ACS - R32 [WSNR] & sandacz [WSNR] & Kapitan Bomba [WSNR] & Kane [WSNR] & Prowokator [WSNR] vs. DrAlban [G_S] ~ 82675.77%
PostAle po co? Mi nie zależy na cyferkach, a udzielam się bo mam do tego prawo . To wasza sprawa czy bashujecie czy pushujecie
-
TOP 2 ACS - R32 [WSNR] & sandacz [WSNR] & Kapitan Bomba [WSNR] & Kane [WSNR] & Prowokator [WSNR] vs. DrAlban [G_S] ~ 82675.77%
Post20 gsow poleglo ? pusciliscie 20 fal gsow? jak nie push to bash PS. niezly procent
-
Kane [WSNR] & Prowokator [WSNR] & Trunks [WSNR] & sandacz [WSNR] vs. Into [BANKSTER] ~ 16436.22%
Postgraty 212 swieczek zdmuchnietych ale powtarzam to uni umiera, za szybko otwieraja nowe i noobki co zlamia przechodza na nowe po to zeby tam tez byc farmione
-
Marek [G M] & ODDAM ODDAM [G M] vs. janko13 [BANKSTER] - 21220,97% TOP 2 ACS
PostGraty procentu Niestety to uni umiera, bo mam kilka skanow na moje planety na tydzien