Search Results
Search results 1-6 of 6.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Na wakacjach jestem Latasz po koloniach, a dobrze wiesz gdzie mam planetę. Stało przez 3 dni z 200kk sury w tym z 70kk DEU i jakoś się nie pochyliłeś. Zastraszać w grze przez przeglądarkę Ta gra nie ma żadnego znaczenia - żadnego! Do Luckyego pisałem, chciałem się nawet dogadać na jakieś transporty bo widać, że dobry gracz i coś z tego pewnie zrobiłby. No ale urlop miał. Ty za to latanie po koloniach gracza którego przez kilka dni zalogowanego nie było nazywasz sukcesem? No to bardzo nisko poprz…
-
nie no wiadomo, ale ja się tylko do miana "bunkier" uczepiłem Daj mi tydzień. Eko postawiłem, zacznę niebawem flotę budować to z chęcią pobawię się w kotka i myszkę! Tylko teraz weekend więc może od poniedziałku? Coś czuje, że teraz panowie Smerfy zafundujecie mi codzienną odbudowę satelitów. Oby nie i oby nasze floty mogły w przyszłości się spotkać i wykręcić dobry procent! Udanego przetopu moich DT i Satek