Search Results
Search results 1-20 of 67.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Przyszłość Ogame
PostOgame gra strategicznie dobra. Co jakiś czas patrze czy wizualnie jest coś nowego. Okazuje sie ze ta gra sie nie zmienia tak samo jak podejscie teamu - narzekajacy gracz to nakgorszy kłopot po co zmieniac będą narzekać. Masakra. Lepiej wyłączyć serwery.
-
Graty starcie to na wstępie - okoń nie pisz o telepie bo w tej akcji też sie ktoś tak tłumaczył i jakoś mi sie wieżyć nie chciało. ACS; tatkojmb i Iron i Jucek i kotl3t [SCS], NoName vs migdal79 [MGF] - 4923,03% + zbiórka - TOP 10 ACS Co do teamu polskiego w ogame. Oni nic nie mogą zrobić, bo nie maja czasu na takie pierdoły a po za tym nie będę się bawić w naprawianie błędówdla dla jednostki - każdy zadowolony i tak jest. Agresor z % a obrońca z floty której nie stracił tak naprawdę. Pozdrowien…
-
Top 1 ACS uni Electra; Zima i Skipa [BlackSun], ZostanMoimPztem aka Candy i terry [300], blitz aka typhoon vs stefanek i STIMO [--S--S--], Wolverine i aggressive i NaZz aka Syberius [DREAMS] - 936675,22% + zbiórka
jucek - - Hall of Fame
PostPrzegięcie jakie floty , dobre starcie !! Graty
-
Quote from u66juras: “Może by tak temat w podforum "Gra" zrobić i notować dla nas, graczy, gdzie juz aktualna faza Unifusion była( polska i zagranica), w jakich terminach, + informacje o tym łączeniu które ma być, i np. nastepne jesli ma omijac polskie ogame i jeszcze dłużej inne universa będą musiały czekać.” Spoko do tego czasu jeszcze 10 uni powstanie. Na to maja czas i ludzi a na UF w PL brak
-
Top 5 ACS; kotl3t [gRn], Szu [MiT] vs sandman [New] - 10179,11% + zbiórka
jucek - - Hall of Fame
PostKolejny duży procent w krótkim czasie na unii pada. Brawo ST. Szkoda złomu, ale jak nie teraz to po urlopie ;D
-
TOP 1 SOLO ANDROMEDY; tatkojmb [MIT] vs kreda85 [Gildia] - 11336,81% + farming
jucek - - Hall of Fame
PostQuote from kreda: “Obrona cial dobic do 1000 gesi, ale pozniej budowalem kopalnie i cialem nazbierac na nastepnplanete juz za kilka dni mlonleciec astro. Dzis nie moglem spac nie wiem dlaczego ? Moze podswiadomie cos czulem, no i zgadlem. Budze sie i pierwsze co to Ogame. Loguje sie i co widze trojkat i z tego co pamtam 42 sek, budze moja i mowie jej koncze z ogame na co my oboje w smiech... buhahaha. Dawno sie tak nie usmlismy strona startowa zmieniona konta na forum i do ogame skasowane z form…
-
tatkojmb [MIT] vs Owocek [★NaAvi★] - 6191,28% Top 5 solo- czyli udana obrona przed agresorem :)
jucek - - Hall of Fame
PostNo co tu wiecej pisać Agresorowi SZO i wiecej uwagi
-
Quote from Virus: “Cytat za ".:skar:." slychac o innych. najblizsza seria S%D bedzie na uni K L M N poniewaz te uni nie beda braly udzialu w najblizszym unifusion Dokładnie. Robią co mogą, trochę wsparcia.” Tylko to wyszło po publikacji posta. A wiec jedyne na co mogę zwrócić uwagę to mój błąd z przeoczeniem pierwszego łączenia. Mimio wszystko czekam na dalsze wieści z UF
-
Quote from Kasia321: “Społeczność .pl nie jest jedyną społecznością w OGame. Otrzymaliśmy UF jako pierwsi, co się wiąże z tym, że czekamy nieco dłużej na kolejną fazę. Od założenia tego tematu były dokładnie 3 fazy. I - it .pl .tr II - Org, De, Es, Gr, Mx III - Hr, Ar, Pt, Cz, Sk, Tw, Fr Jak widać, wszyscy są traktowani równo. No prawie, bo np. .us jeszcze się nie doczekało łączenia. Póki co nie mamy żadnych informacji na temat kolejnej fazy.” To jak znacie tempo prac UF to czemu nie robicie S&D…
-
Jak temat ruszył to tylko ruszyli to i nic więcej UniFusion faza IV - Uni50, Uni60, Draco (Rozpoczęcie: 10.06; Połączenie: 01-05.07) Przypuszczam że następne w kolejce będzie A,B,C,G => normal target: G Jak widać minął miesiąc i drugi prawie dobiega końca a u nas nic się nie dziej - S&D blokują ze względu na łaczeni a kolejnym łaczeniu i tak nic nie słychać.
-
GF - ruszcie swoje zacne pośladki do UF bo przez wasze plany nie ma ani UF ani S&D, blokujecie coś nie potrzebnie skoro i tak oczekiwane przez nas UF i tak szybko nie nadejdzie. To jest mój apel do was bo robi się żenada na unii - nie myślę tu koniecznie o Andro ale o innych uniach mniej licznych niż ta moja. Wiejec zawziętości w dążeniu do celu niż spekulacji w waszym działaniu by się przydało.
-
TOP 6 ACS; boski i atas i kotl3t i massa [SCS], Szu [HYPNOSIS] vs sandman [New] - 9546,41%
jucek - - Hall of Fame
Post[ciach] Rddi - czy zawsze trzeba SCSowi psuć plany - czasem i SCS popsuje co nie co ;D A co do tego hidim to było ST bo przeoczyłem Jeszcze raz graty, kotl3t miłego wypoczynku. Super Moderator Asiaa:Flame.
-
TOP 6 ACS; boski i atas i kotl3t i massa [SCS], Szu [HYPNOSIS] vs sandman [New] - 9546,41%
jucek - - Hall of Fame
PostAkcja ładna, szkoda że ja na urlopie. SZU lata z SCS - współpraca owocna Brawo. A tu coś dla rozbujania sytuacji mit1.gif mit2.gif mit3.gif Dzięki panowie za pozdrowionka. Przetapiajcie !!
-
*TOP 1 ACS* kotl3t [SCS], tatkojmb [SCS] vs Keram [Hypnosis] - 23491.46%
jucek - - Hall of Fame
PostNie no gratulacje - efekt przedni . Szkoda Atasa bo ta flota była wyliczona szybciej, tylko nie było decyzji do lotu. Top1 w szczęśniejsze zostało w końcu pobite - jeszcze raz gratulacje zysku i procentu
-
UniFusion faza IV - Uni50, Uni60, Draco (Rozpoczęcie: 10.06; Połączenie: 01-05.07)Quote from Art: “Szanowni Gracze! Mam przyjemność ogłosić potwierdzoną już informację dotyczącą kolejnej fazy UniFusion. W tym etapie zostaną połączone ze sobą 3 Universa. Universum 50, Universum 60 oraz Draco, gdzie serwerem docelowym stanie się serwer Draco. Zgodnie ze zgłoszoną przez nas propozycją, po zakończeniu migracji konfiguracja Universum Draco zostanie zmieniona na następującą: - Universum Draco będzie p…