Search Results
Search results 1-14 of 14.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Gratki Kiczak Szacun dla Ciebie. Zanim fuzja nastąpi będziesz top 1 belli Niech inni drżą
-
Takich pozytywnych świrów ciężko opuścić No Katarzyno ten zakład z Arturem to nie popuszczę xD a i na Twój powrót liczę A tak BTW to mam teraz koło siebie coraz liczniejszą śmietankę Thomas, Star, Kirczak, Buli Zapraszam kolejnych Tylko moonów nie ściągajcie! Aha no i oczywiście Artur to było poniżej pasa! Ile zapłaciłeś Buliemu za to żeby mnie udupił na Belli?
-
Witam. Grę na belli rozpocząłem w styczniu. Wybrałem to uni ze względu na małą aktywność graczy, wybierając klasę które były dla mnie nowością wziąłem odkrywcę dlatego że byłem najmniej przekonany do tej klasy (wydawała mi się najsłabszą) No i rozwijałem to konto metodą prób i błędów z nastawieniem że jak już dobrze będę ogarniał grę to po paru miesiącach i tak skończę na tym uni i rozpocznę przygodę gdzie indziej już z pewną wiedzą i doświadczeniem. Tu chciałbym serdecznie podziękować sojuszowi…
-
Siemka Jak dają to brać jak biją to uciekać xD Z pozdrowieniami dla SLU i dla Świszcza Dnia 06-05-2020 19:20:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor smigol [ISS] ________________________________________________ Pancernik 6.544 Reaper 116 _________________________________________ Obrońca Cichy89 [SLU] ________________________________________________ Mały transporter 4.100 Duży transporter 4.129 Lekki myśliwiec 9.272 Ciężki myśliwiec 6 Okręt wojenny 5.747 Sonda szpiegowska 413 Niszczyci…