Search Results
Search results 1-20 of 165.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Quote from Secik: “Dziękuję sojuszowi za aktywność. Nie sądziłem, że chęć pomocy będzie aż taka! Niby ogejmowi emeryci, ale jest git ” Ostatni raz o szóstej rano wstałem przed rozpoczęciem zdalnej pracy w trakcie pandemii... nie wybaczę Ci tego gratki starcia i zapału jak już pewnie zauważyliście topka została zaktualizowana
-
Quote from BlackLatteCoffee: “Tak.czy siak ostatnie niedobitki z ognu padają:) Został ktoś jeszcze ??:D Ps dzięki za miejsce w ulu ” Będziesz tak uprzejmy i wyjaśnisz mi skąd ta złośliwość? Gratulacje dla della za czujność, rozszalałeś się ostatnimi czasy ale to dobrze - niech się coś dzieje. Szkoda Matta no ale takie życie, wiem coś o tym.
-
Essential [FenikS] vs. wegi [OGN] ~ 503.41% + Essential [FenikS] vs. wegi [OGN] ~ 538.22% + BONUS
Poststarosc nie radosc gratki!
-
jakoś mi umknął udział della w tym starciu, ale to chyba przez poranny nieogar, dlatego też pogratuluję tu wyczucie czy szczęście - bez znaczenia ogromna szkoda, że to starcie nie miało żadnego fajnego tła, niestety pierwszy raz zdarzyło mi się w ogóle (!) nie zrobić fsa - ot, zasnąłem w mig tym bardziej jestem poirytowany, bo jednak skany od Was dostaję raczej rzadziej niż częściej także podwójny mój niefart, no ale trudno, jak skończy mi się odbudowa w doku i jedno badanie wieczorem to pewnie …
-
Odkąd mieliśmy fuzję (to już jakoś rok będzie, nie?) totalnie nie miałem czasu na cokolwiek więcej niż zsyłkę surowców - zazwyczaj jednak klikałem urlop. Ostatnio trochę się podziało na uni, a odkąd mamy kilka nowych (choć dobrze znanych) twarzy w OGN i zrobiło się żywiej, to stwierdziłem, że czas z urlopu zejść. Nie pożałowałem. Kartoflowi napisałbym SzO, ale dla gracza top6 to malutki pstryczek w nos aniżeli starcie. Jeśli ktoś jest bardzo ciekaw jak do tego doszło, powiem wprost - skan, lot, …
-
Coś pięknego Panowie, gratulacje! Zazdroszczę tych emocji w trakcie przygotowań i samego lotu.
-
kurcze, tyle przygotowań, a koniec końców poszło o zaspanie... no nic, gratki Panowie, boście się napracowali Matt - powodzenia w realu! Dzięki za wspólną grę
-
srednio jeden post na rok, no niezle : <