Search Results
Search results 1-20 of 58.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
TopRaider
PostWitam jak widzę nie tylko ja mam taki problem z Topraiderem : prntscr.com/njy8dd prntscr.com/njy8xo Nie liczę już na to, że topraider zacznie działać. Więc mam pytanie czy istnieje jakiś zamiennik, który pomagałby zliczyć sfarmione surowce ??
-
Graty lop mam nadzieję, że nowe barwy zmotywują cię do jeszcze większej ilości lotów. Zysk masz kapitalny więc nie pozostaje nic innego jak życzyć miłego przetopu na nowe latajki.
-
blokers [MAFIA] & Schan [MAFIA] & figiel [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] & maniek0121 [MAFIA] vs. Malack [WINTER] ~ 821 417.59% TOP1 ACS!
Cravean - - Hall of Fame
PostGratulacje dla całej kipy remontowej, trzeba przyznać że walnęliście gigantyczną flotę i ciężko będzie to przez długi długi czas komukolwiek pobić. Miłego przetopu śrubek, a obrońcy jeśli się zdecyduje SZO z samego doku będzie już niezła flotka.
-
#5 (solo:3/ACS:2) Hulk po raz drugi w moich reckach, po raz drugi zwykły bfs. Pozdrowienia dla całego N-A, sojuszu Mafia z libry oraz dla Bliżniaków z uni wezn. Dnia 16-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cravean [N-A] Technologia bojowa 160% - Technologia ochronna 160% - Opancerzenie 150% ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Pancernik 8.000 _________________________________________ Obrońca Hulk [TEREFERE] Technologia bojowa 120% -…
-
Graty Raven, naprawdę jest czego ST w końcu na miarę twoich możliwości i z odpowiednim tagiem po drugiej stronie. Zysk i tak masz niezły więc miłego przetopu, zresztą przy takim starciu zysk był chyba sprawą drugą rzędną. Co do anty recków to po raz kolejny życie co nie których zweryfikowało wszyscy płaczą, że ktoś im złom zbiera po czym po gongu zachowują się tak samo. Co do pana powyżej to aż nie chce się komentować, po co te krzywe teksty w kierunku szyny i sojuszu to nie wiem ?! jak ci się n…
-
Gdzie są pozdrowienia dla mnie ja się pytam szyna ?! To ST już dużo lepsze, zysk masz konkret ponad 600kk to już trochę panter z tego będziesz miał. Top i lataj dalej
-
THEIAN [one4one] & Immortal [BP corp] vs. ToksyczneBebechy [UCF] ~ 1649.44%
Cravean - - Starcia Wasat
PostGraty dziadzia, ładne wam idzie to oranie bunkrów na uni, kiedy takie stadko postawisz na q ?? Miłego przetopu życzę i kolejnych udanych wlotów gąskami.