Search Results
Search results 1-20 of 59.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Szybki locik, dzięki Kanade za cynk. Wyglądał tak sobie, ale wyszło miło Pozdro dla soja i znajomych. Dnia 10-11-2017 14:26:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor bsr [Terefere] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 60.127 Okręt wojenny 6.666 _________________________________________ Obrońca martex [OGS] ________________________________________________ Mały transporter 300 Duży transporter 300 Lekki myśliwiec 10.297 Krążownik 58 Okręt wojenny 30 Recykler 1.…
-
Drugi raz na tym Panu, szo życzę, bo do 3 razy sztuka Obrońca pisał, że widział mój lot ale nie mógł nic zrobić i go wyrzuciło z gry... Ja tam się nie znam, leciałem jak było 16 min moon i 15min planeta. Była jedna dziwna akta, która pojawiła się na planecie. Chciałem ją sprawdzić, alepo ataku buch zrobił się zielony (:D). Jak się okazało, doleciały trampki i 35kk sury z innego moona... ale nie można narzekać Pozdro dla soja i znajomych. Dnia 09-11-2017 23:26:36 następujące floty spotkały się w …
-
Kiedyś brakło 2 min, innym razem 1 min. W końcu weszło... DT czasem woziły dużo, dużo więcej sury, ale nie ma co narzekać Pozdro dla soja i znajomych. Dnia 06-11-2017 00:19:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor bsr [Terefere] ________________________________________________ Okręt wojenny 8.101 Pancernik 7.748 _________________________________________ Obrońca Altaeir [Umbrella] ________________________________________________ Mały transporter 300 Duży transporter 6.013 Lekki myśliwie…
-
Za którymś razem weszło. Pozdro dla soja i znajomych. Dnia 05-11-2017 22:14:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor bsr [Terefere] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Pancernik 7.750 _________________________________________ Obrońca effendii [Stark] ________________________________________________ Duży transporter 1.200 Lekki myśliwiec 22.470 Krążownik 3.000 Okręt wojenny 719 Recykler 801 Sonda szpiegowska 86 Pancernik 302 _____________________________…
-
Chupa_Chups [Terefere] & Szalony Iwan [Terefere] vs. szolo11 [MDP] --> 1648,23%
BSR - - Starcia Virgo
PostGratulacje odwetu nie ma nic lepszego, no może złom pod dom Widać, średnio wlot po satki się opłacił Przetopu na flo!
-
DarkWarrior [Terefere] vs. Beata Kozidrak [NEMESIS] ~ 1763.47% - TOP 2 SOLO
BSR - - Starcia Virgo
PostGratulacje pięknego wlotu. Zysk i % pierwsza klasa. Miałeś nosa mało brakło do top 1;p
-
Spamu ciąg dalszy... wychodzi na to, że surka poleciała, a flota nie peszko Dnia 24-10-2017 18:19:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor bsr [Terefere] ________________________________________________ Pancernik 6.860 _________________________________________ Obrońca Vorni [NowyP] ________________________________________________ Mały transporter 1.040 Duży transporter 280 Krążownik 392 Okręt wojenny 400 Bombowiec 100 Pancernik 400 _________________________________________ Po bitwie...…
-
DarkWarrior [Terefere] & Kanade [Terefere] & bsr [Terefere] vs. poorzone [NEMESIS] ~1679.82%
BSR - - Starcia Virgo
PostElegancko siadło coś nam te % wreszcie większe wchodzą. Szkoda, że nie udało mi się podczepić... nadrobimy następnym razem Przetapiajcie na flotę. hell, Im nawet pance pospadały, a moja sonda przetrwała bez niej by się nie przebili