Search Results
Search results 1-7 of 7.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Harry Potter
PostMusisz chyba menel podać odpowiedź, bo nikt nie wie o co chodzi .
-
A ja polecam barwną serię książek, pełną znakomitego moim zdaniem czarnego humoru: "Księga bez tytułu". Niestety w Polsce zostały wydane tylko dwie pierwsze części ("Księga bez tytułu" oraz "Oko Księżyca"), ale dla nieznających angielskiego można znaleźć w internecie nieoficjalne ich tłumaczenia, zrobione przez fanów). Oczywiście polecam posiadać oryginalne książki, ale wiadomo jak to jest... O książkach mogę tylko jeszcze dopisać, że łączą w sobie różne gatunki literackie, horror, akcja, krymin…
-
Gratuluję dobrej obrony sojusznikowi i Nabu Sanowi, pozdrawiam i życzę sukcesów, również agresorom i nie tylko sukcesów w OGame, lecz w ogóle
-
Harry Potter
PostQuote from Toadie: “Gargulec pilnujący gabinetu dyrektora?” No nie, a ja myślałem, że chodzi o jakiegoś gargulca z własnym imieniem, dlatego nie odpowiadałem A najbardziej znienawidzonym dyrektorem Hogwartu (w czasie sprawowania urzędu) był Severus Snape :D. Menel, czekamy na pytanie
-
Harry Potter
PostMoże jakaś podpowiedź? W którym tomie się pojawia jakaś wzmianka o nim? Chyba że to jakiś gargulec (strzelam).