Search Results
Search results 1-20 of 72.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Gratulację tyski wlotu Fajnie znów cię widzieć w akcji po tej dobrej stronie mocy tylko krążka gdzieś jednego zgubiłeś , popraw techy a tak to ładnie i życzę dobrego wydania surki i oby tak dalej
-
Widzę że konto służy jdevil i o to chodzi dobrze że się nie marnuje oby tak dalej koś ich i wygrajcie tą wojnę ale poluj też na stateczki nie na same bunkry czekam na kolejnego linka
-
JAK w tytule to pożegnanie , mało czasu , chęci , ciepło się robi a jestem chłopakiem z bloków lat 26 więc sami rozumiecie są ważniejsze rzeczy , rodzina koledzy piwo spacery praca a gra to odskocznia i zabijacz czasu myślałem że po 2 latach przerwy będzie bardziej jarała ale na początku ok ale teraz coraz mniej chęci a latam i gram farmie bo jest konto tak jak by ktoś mnie przymuszał . życzę wszystkim fajnej gry dobrych łowów i fajnych ST , pozdrawiam administrację wszystkich graczy uni Zibal z…
-
Gratulację za wyklikanie obrońcy z pzt oraz solo życzę udanego przetopu i kolejnych udanych łowów
-
NO i udało się ustrzelić świąteczną 13 Aż do samego końca nie wierzyłem że to wejdzie ponieważ obrońca miał wszędzie czysto co wskazywało na brak aktywności od minimum 1h do tego wszystko przebiegło gładko a i ostatni dofarm dopiero dosłany po wszystkim bo stwierdziłem że za dużo mu surowców zostawiłem Życzę całemu uni Zibal wesołych pogodnych świąt i mokrego dyngusa Pozdrawiam całe uni 68 Zygunie, kryssa , Kornela i Tyskiego No i Jdevila twoje zdrowie Dnia 30-03-2018 --:--:-- następujące floty …
-
Akcja krótka Flota stała pod moonem na bunkrze więc już nie stoi Jakiś tam zysk jest chociaż zawsze mogło być lepiej obrońca się zalogował chwilę przed dolotem moich rekinów i zaczął wiosłować zakosił parę więc niech ma a co ja będę żałował Pozdrawiam sojusz Wikingów , całe uni 68 , Zygunie,Krrysa oczywiście też Tyskiego i Kornela Obrońcy Dnia 25-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor BLADE [VIK] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 7.993 Krą…