Search Results
Search results 1-20 of 79.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Switek [Eko] vs. Technocrat Meteor ~ 107.86% Switek [Eko] vs. Qumiko [RENTA] ~ 96.6%
emR - - Starcia Leda
Postfasjne st i poprzednie tez ..... ale po co w obu st dales tyle sond w obronie , kazdy normalny wizi w tym cos niezwyklego na tym uniwersum , albo to push albo puh bez 's'
-
fajnie weszlo , dobry byl tez atak sondami na innego mona graty .. odbudowa tylko z doku i tych 20% zlomu co zebralem ale satysfakcja tez po mojej stronie bo tylu wiadomosci do zebrania zlomu nie mialem nawet bedac w sojuszu czyli agresor sie mocno pocil aby zebrac srobki mi to wisialo a ze na innym monie byly recki to pozbieralem co by agresor mial stan przed zawalowy ,dobrze ze nie mialem dopalaczy na stocznie bo bym chlopa pewnie zabil a tego bym nie chcial ..... moze nastepnym razem
-
ACS z sasiadem ktorego sondy wpadly czesciej niz na kawe lub drinka , ale nigdy nie bylo ataku na solary.... az dzis pytanie czy mam fote ... no mam cos co lata ale to nie flota wiec pisze ze mam cos ale deu na fs tylko .... szybka dostawa paliwa na tym uni sady sa nieocenone i poszedl atak na maly bunkier ..zysk nie jest wielki ale mala lyzka ,lecz czesto ....... w sumie sadami mozna tyle w pol nocy wywiesc z idlakow ale komu by sie chcialo latac noca ...... jak bedzie ponad 25 postow pod tym t…
-
#52 Yin-Yang [BMF] vs. Urzad Skarbowy [TEREFERE] ~ 305.42% #53 Yin-Yang [BMF] vs. Rogni [PT-EWIL] ~ 230.67% #54 Yin-Yang [BMF] vs. DaSHaK ~ 1523.18%
emR - - Starcia Janice
Postataki, udane ataki na skarbowke zawsze ciesza
-
Ghost94 przeczytaj post obroncy to sie dowiesz ze nie bedzie szo ..... od tygodnia prawie wiedziallem ze qarkos chce skocnczyc i pozostawic slad po sobie na ST , pewnie ze mogl sie rozbic o mnie ale to nie ta liga . nawet jak piksel lecial i prosil o falenge to poprrostu zapytalem obronce jak wygladaja ataki i przekazana wiadomosc odeslalem do pixela . Ufam jednak ze beda ponowne ST z waszej strony bo macie czym latac. fajnie bylo choc te pare tygodni pograc z qarkosem- to jak cofnac sie w czasi…
-
temat trudny do zrobienia przy predkosci ponad 130km/h( tak daster tez to prtrafi) ..... chcialem podziekowac buddy za pomoc bo mon powstal chwile przed atakiem i sekundy przed nim zrobila sie tam falanga dlatego obronca dostal az prawie minute na reakcje , lecz nie zareagowal odpowiednio szybko i 10kk bez dofarmu trafilo w moje zarloczne recyklery na to coz nr#1 1 na tym uni i mysle ze ostatni z 3 cyfrowym wynikiem Dnia 01-09-2019 08:16:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Constab…
-
#05 KanaMaxBit [LHiP] & dlugi91 [LHiP] & pixeL [LHiP] & Fakir [LHiP] & Judyta [LHiP] vs. Kucinho13 ~ 53.58%
emR - - Starcia Janice
Postfajne , wiecej nie bylo mozna dolepic ale bylo dac ss to by % wiekszy wyszedl
-
Z seri stalo nie stoi . Pozdrowienie dla znajomych i buddy oraz naturalnie dla sojusznikow ... Dnia 26-08-2019 05:46:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Constable Andromeda [MNS] ________________________________________________ Mały transporter 40 Lekki myśliwiec 443 Krążownik 104 Okręt wojenny 48 _________________________________________ Obrońca Dzien dobry ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 11 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 3 Okręt…
-
Quote from MiśHaribo: “Quote from xfenix: “Gratulacje dla agresorów. Pierwsze ST na ponad 1k procent a na dodatek taki zysk. Ciekawe czy obrońca po takiej stracie będzie jeszcze miał ochotę na grę. ” KuuraGraty dla was Tydzień i flota będzie jak nowa ” bita flota juz tak nie lata jak nie bita ....niemiec plakal jak sprzedawal .....bylem tak zaspany rano ze nie zauwazylem ze to acs ali i tak fajnie bo mns#sy jak i LHiPP to mily memu sercu soj ps .finezja awatar powala ... postarzyles swoje foto?
-
GKS [BLDR] vs. Elazul [LHiP] & #9 thats [LHiP] ~ 811.11% Obrona TOP 2 ACS
emR - - Starcia Indus
Postnie fajnie , nie fajnie .....to byla flota dla blle ale ostatnio nie siadlo bo ktos sprzedal aktywnosc ....no i lipa ... dla was graty bo gosc lama ale w tym soju sa i tez rekiny a na nich nie warto trafiac ......coz moze i to st byc dedykacja dla blle bo tylko sie oblizal ......pijokii topcie na eko ...brawo