Search Results
Search results 1-20 of 119.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Co za mongoły:p Moderator Neferet:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi
-
Gratulacje wygranej Mi jest przede wszystkim miło, że komuś się chciało rozwiązywać to co naskrobałem! Odpowiadając na pytanie - posta tworzyłem około 3 godzin, chociaż plan na zagadki miałem od bardzo dawna. Potem wrzucę wszystkie rozwiązania do mojego wątku w DiD (chociaż fajnie było patrzyć jak Shade robił zupełnie inaczej niż myślałem:P) Na koniec chciałbym pozdrowić wszystkich, z którymi miałem przyjemność grać na tej Uni, a w szczególności oczywiście mój sojusz (cały, a nie tylko niektóryc…
-
Uprzejmie proszę moderatora o wyczyszczenie tematu z kłótni:p Co do konkursu to jasna sprawa, że może wyglądać podejrzanie, w cale się Wam nie dziwię. A jeśli ktoś z mojego sojuszu trafi to tym bardziej. Niestety tutaj trzeba mi uwierzyć na słowo, bo nie mam jak udowodnić, że wszyscy grają na takich samych zasadach. Tak jak mówiłem, jak już ktoś rozwiąże to mogę wysłać screena z potwierdzeniem, że wynik jest poprawny. Bo patrzcie jakie miałem opcję przy zakończeniu gry: 1. Wieczny urlop 2. Wysła…
-
Cześć Wszystkim, Dawno dawno temu, kiedy to Bandit Lama kończył grę i zorganizował wspaniałą zabawę pożegnalną, powiedziałem, że gdy nadejdzie mój dzień zrewanżuję się tym samym. I tak powstał ten temat Zanim jednak przejdę do zagadek chciałbym wszystkim serdecznie podziękować za wspólną grę i mam nadzieję, że jeszcze będziemy mieli okazję zobaczyć się na jakimś zlocie (o ile mnie sojusz nie zabije za zakończenie kariery xd). Różne rzeczy działy się na Xanthusie, ale koniec końców wierzę, że każ…
-
I zlot graczy Xanthus
kuropatwa - - DiD Xanthus
PostJakie porozmawiać? Myślałem, że każdy będzie skanował z telefonu...
-
I zlot graczy Xanthus
PostOd 18.00 mamy rezerwacje na 20 osób (pewnie + VAT) w pubie Lolek na polach mokotowskich. To znaczy, że każdy ma 2 opcje: 1. Przyjść na 18.00 na patelnie, gdzie Scofield będzie potem Was prowadził jak ten Golum froda przez 2 stacje metra i pola mokotowskie do pubu 2. Przyjść na 18.00 bezpośrednio do Lolka, bo część osób i tak tam musi być, żeby rezerwacja nie przepadła. Up to you. W Lolku jakby co można też zjeść całkiem dobry obiad, jakby ktoś przyszedł nie tylko na piwo :p
-
I zlot graczy Xanthus
PostNam pasuję 18
-
I zlot graczy Xanthus
PostA gdzie madmax?!?!?
-
Miałem nie wstawiać bo trochę siara, ale co tam Pozdrawienia dla Minionków, a Muminkom i Smerfom łyżeczka od herbaty w oko! Dnia 22-05-2018 22:23:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kuropatwa [Heheheee] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 229.856 Pancernik 21.320 _________________________________________ Obrońca tomaszjvc [FURIANIE] ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 500 Lekki myśliwiec 6.000 Ciężki m…