mh nie leciał z 5 galaktyki i nie mógł zawrócić gdyby tak było to oczywiście by nie było st.. Ale jeśli dajesz takie teorie...widocznie wiesz lepiej jak to było
Na początek podziękowania dla Yes-a. Co do starcia to nudna sobota więc ryzyk-kwidzyk ściągam w dzień moon-a po 9 próbie padł spadły też 3 gs. Na 90 minut przed starciem zalogował się obrońca pozdrawiam gość na poziomie ale po pewnym czasie zaczęły się skany od ciemnych typów akurat mieli blisko do ewentualnej obronny więc dla pewności poprosiłem YES-a. Myślę że ładnie to wyszło
Chyba też za stary jestem przynajmniej na to forum sądzę że średnia wieku jest powyżej 30 a czytając wasze wypociny to średnia spada do 17. Gratuluję bardzo ładne starcie
Witam. Czas się przywitać 8 lat nie grałem ale dużo się nie zmieniło. Zysk w sumie mizerny do procentu ale miałem tylko jeden układ i musiałem lecieć pozdrowienia dla RedGibbon-a Dnia 28-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor joint_joint ________________________________________________ Lekki myśliwiec 61.516 Ciężki myśliwiec 531 Krążownik 6.211 Okręt wojenny 10.525 Bombowiec 11.135 Niszczyciel 5.900 Pancernik 2.350 Sonda szpiegowska 1 ___________________________________…