Search Results

Search results 1-2 of 2.

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

• Gudy [J P] vs. MLA [aLEGION] 220.75%

Gudy - - Starcia Uriel

Witam. Moje pierwsze ST na tym Uni i ostatnie. Wróciłem po kilkuletniej przerwie do nałogu, jednak gra nie daje mi już tyle satysfakcji co kiedyś (chyba jestem już za stary, żeby wstawać po nocy). Pozdrowienia dla całego sojuszu i osób z którymi miałem styczność w grze. Dnia 15-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gudy [J P] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 100 Krążownik 300 Okręt wojenny 402 Lekki myśliwiec 1.600 Pancernik 500 _______…

• Quote: “Mr.Bubu napisał(a) Niektórzy szaleją z tą obroną Wystukać 1KK WR i prawie 1KK LDL to niezła sztuka, ale na pewno znajdą się chętni na taki konstek, poleci pewnie z 20K RPM Ma ktoś RW z tymi Niszczarami w akcji? EDIT: Już znalazłem, teraz mamy nowy rekord: Niszczyciel: 8.900 Gudy [Friends] U15 Gudy [FRIENDS] vs Pan Moro [Legion] ~ 1691.30 % :D” Niszczyciel 11000 max. - Gudy [Friends] U15