Search Results
Search results 1-19 of 19.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
1# Levyx [TEREFERE] vs. Bombowy Fred [BAt] ~ 8.96% 2# Levyx [TEREFERE] vs. CIASTEK [40pluS] ~ 24.37% 3# Levyx [TEREFERE] vs. Tomaszek84 ~ 30.59%
vis - - Starcia Kalyke
PostNiby początki uni a dla niektórych jakby koniec ... ale dla wszystkich gratulacje z powodu wzięcia udziału w imprezie.
-
Hefi [TEREFERE] & nighm4r3 [TEREFERE] vs. M4ksym [BeKa] ~ 11.21% new top 1 acs hahaha
vis - - Starcia Kalyke
PostJaki może być % na graczu M4ksym ? przypuszczalnie M4ksymalny gratulacje atakującym a obrońcy SzO i proszę rozważyć zmianę nicka na Minim
-
Loteria - Edycja 1
vis - - DiD Himalia
PostButa i pycha na poziomie PiS, nawet można zauważyć podobne skłonności do latania. Czy to pan, panie pyszałku sejmu?
-
Wandal [BOSS] vs. Robin Hut [POLAND] & Ooo kret ooO [POLAND] ~ 960.78% OBRONA
vis - - Starcia Galatea
PostCóż mam powiedzieć kiedy taka stopka. Składam gratulacje milcząc.
-
Sam wielokrotnie właczałem urlop i żegnałęm się z uni a konto dostawało U potem iU potem, IU i do kasacji. Moja propozycja to: następny etap to nie kasacja ale przejście ze stanu IU do stanu i (ile tam jest? 4 tygodnie?) a potem standardowo na I i dopiero kasacja. Wilk syty i owca najedzona. Smacznego