This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy .
Your browser has JavaScript disabled. If you would like to use all features of this site, it is mandatory to enable JavaScript.
Fuzja wydaje sie mocna aż za mocna potegi flot na wprost nawet stachu niech spawa mało ,Fenrir ,Europa i Galatea dokąd idziemy starsze potem Indus leda najmłodsza ładne rw spoko zysk gratulacje.
Gratulacje obrony 1 k gs do piachu Beljal sz,o
O recki z tyloma riperami trudno się martwić obrońcy sz,o gratulacje kolejnego stejka.
Stejk jeszcze gorący zysk spory gratulacje.
Nadzieje są u nas ale jak latać skoro tyle wam sprzyja gratulacje zysk powala.
Hasik po raz 2 ehh sz,o jeśli będzie gratulacje dla agresora .
Szkoda atakier sz,o gratulacje dla obrońców .
Gratulacje ładny % wilku obrońca miał sporo lm zysk jest stracie na mega plus.
Gratulacje dla agresorów wyczucia i wykorzystania moich błędów , szkoda floty jest za to top 2 w acs odbudowa będzie trudna z takimi stratami.Sojusz planował podstawkę tylko brakło nam kordynacji i danych o flotach agresorow czasu na reakcje było trochę mało moment ataku nie lotu.
Zysk gigantyczny jak na nasze floty sporo sz,o sojusznikowi,kolejne rw dla MNS gratulacje .
Gratulacje sojusznikowi kolejny stejk ,oby tak dalej z zyskiem.
Gratuluje % starcie zysk na spory plus .
Sporo pancerników gratulacje starcia czy to podpucha nie wiem ?
Ekspedycja bywa łatwym celem gratulacje zysk spory.
Trampek ładnie poczynasz gratulacje flota upolowała niezły kawałek ,zysk fiu fiu.
Na święta padał i deszcz u mnie gratulacje za kolejny stejk oby było lepiej.
Sporo mu padło w układzie gratulacje za wlot ryzyko z zyskiem.
Tak bywa gratuluje raz jeszcze ,chwila nieuwagi i po flocie ,straty spore dok trochę dał,wesołych świąt tak przy okazji.
Teraz wiem czemu tak statystyki przetasowało ale flota upolowana gratulacje furiose 2 raz złapany sz,o życzę.
Obłowiłeś się gratulację zysk powala straty małe ,Siewco Wiatru sz,o.