Search Results
Search results 1-20 of 23.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Quote from DudaKolno: “Szkoda aniołka ale to niestety taka gra gdzie jeńców nie biorą i sam w pewnym stopniu przyczyniłem się do tego złoma w małym stopniu. Oczywiście wielkie brawa i gratulacje dla ciebie Bulcorz Cyferki robią wrażenie Aniołku życzę szybkiej odbudowy i zmiany strategii bo jak widać poprzednia nie zdała egzaminu. Ps. Ciekawe co na to pan Krecik Będzie się doszukiwał jak zwykle drugiego dna czy nie ? Wielki znawca wszechświata ” Tak myślałam, że to Twoja sprawka Bo tylko Ty jeden…
-
Gratulacje lataj dalej(tylko nie na moją flotę ) i przetapiaj na nowe fruwajki.
-
Stary ogame upadł... Wróciłam po 5 latach niebytu dla ludzi, z którymi grałam przez tyle lat i są dla mnie jak rodzina. Ale to co tu się odwala to przechodzi ludzkie pojęcie. Pushe, team który nie wie o co chodzi w całej grze i stworzył swoistą mafię ogejmową. Kiedyś nie do pomyślenia. Przydałaby się stara kadra, która zrobiłaby porządek z tymi niby-modami. A co do ST, gratulacji nie będzie, kiedyś liczyła się finezja. Wyliczanie zawroconych stacjonuj czy też z pz, podstawki, obserwacje a teraz …
-
No Rudziutki gratuluję pięknego ST Widzę, że jeszcze fajne procenciki potrafią się wykręcić na jupim No i następnych życzę...
-
Gratki chłopaki Nie ma to jak piękny ACS z tak wieeeelkim %
-
Gratki chłopaki yakuziaki Fajnie, że jeszcze można Was zobaczyć w tym dziale po właściwej stronie, bo chyba jakiś marazm nam wszedł do sojuszu Obrońcy lizaczek
-
Takie piękne ST to aż muszę wpisać się wierszem: Hell ponuro w kotle smołę mieszał, a Kujek go w tym czasie pocieszał: "Spoko znajdziemy trzeciego, i zrobimy ACS`a małego". Rekafadam okazał się chętny na Alpakę, we trzech zrobili niezłą drakę. We wszystkich galach huknęło, Seniora z powierzchni zdmuchnęło. Zysk i % powalił na kolana, już Hell i kompani piją szampana. GRATKI
-
Oooo jak miło Dziękuję za pozdrowienia Gratuluję pięknego % na tym uni i zapewne bardzo dłuuuugo nie zostanie pobity
-
No pięknie KBW Rozbrykałeś się na uni Gratuluję pięknego TOP 1 SOLO No i oczywiście duuużeog % do wojenki.
-
Gratki podstawki Procencik niezły wyszedł Ladys znowu rządzisz na uni
-
Gratki free BOT padł po raz kolejny a i % niezły z niego wyszedł Top na puszki i inne zabawki
-
Gratuluję top 2 acs i byle do przodu