Recent Activities
-
Frutek24 -
Replied to the thread tomee [ONI] vs. Afro [KPKT] ~ 18 721.29%.
Postgraty Tomee -
Frutek24 -
Liked tomee’s post in the thread tomee [ONI] vs. Afro [KPKT] ~ 18 721.29%.
Like (Post)Dzięki Angelina za cynk. Pozdro ONI! Dnia 15-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tomee [ONI] ________________________________________________ Krążownik 212.285 Okręt wojenny 79.991 Pancernik 248.167 Pathfinder 23.692… -
Last Samurai -
Replied to the thread Dzika Nastolatka [sqn sqad] vs. koszal [BOA] ~ 2609.92% &Proconsul Callisto ~ 888.21% ~ 614.12% ~ 1006.42% ~ 675.31%.
PostQuote from Neferet: “Tytuł sugeruje kilka starć na obrońcy koszal [BOA] jednak tak nie jest. Proszę o poprawę tytułu, bo w tym momencie jest on niepoprawny. Brak poprawy tytułu będzie skutkował usunięciem tematu. ” Pani wie co to jest… -
Kicki -
Replied to the thread Beljal [Mns] vs. leniwy [LPR] ~ 1039.22%.
PostOdrobione gs'y z nawiązką. Jak tak dalej pójdzie to leniwy będzie na całej pierwszej stronieTobie graty A leniwemu wytrwałości
-
Kicki -
Replied to the thread Beljal [Mns] vs. leniwy [LPR] ~ 6931.84%.
Posttakie soczyste stejki to aż miło się ogląda, gratulacje -
Kicki -
Replied to the thread Beljal [Mns] vs. leniwy [LPR] ~ 9539.02%.
PostNo szalejesz. Leniwemu to się będziesz śnił po nocach i straszył xD Graty -
szturman -
Replied to the thread Ogni [GoT] vs. Miracle [PAC-MAN] ~ 4843.13%.
PostGraty OgniWiemy do kogo latały zwózki z tego konta więc wiemy komu zbiłeś przygotowaną flote
Graty i rośnij
-
szturman -
Liked Ogni’s post in the thread Ogni [GoT] vs. Miracle [PAC-MAN] ~ 4843.13%.
Like (Post)Dobry wieczór. Cynk lot strzał, całkiem ładnie wyszlo na spokojny wieczórObrońcy SzO
Pozdrowienia dla GoT i znajomych, zwłaszcza dla pewnej dobrej duszy łobuzerskiej
Dnia 15-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor… -
litek. -
Liked atas!’s post in the thread TOP 4 ACS: AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. atas [SaS] ~ 687 169,51%.
Like (Post)jak gratulowałem na pw tak i pogratuluje tutaj akcja przyznam pierwsza klasaale od dawna sie spodziewałem ze tak to bedzie wyglądało brak czasu na gre + brak sojuszników do podstawki wiec wiele zdziałac tu sie nie dało bede narazie kopał…
-
litek. -
Liked Aurora Borealis’s post in the thread kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D.
Like (Post)Quote from Bresia (L): “Jeszcze mnie tu kuszą...:> ” Hahahah!3Pwu.gifQuote from pit: “@Bresia (L) wypije za twoje zdrowie. ” Ja profilaktycznie już wypiłem dzisiaj. Wczoraj też! -
litek. -
Liked pit’s post in the thread kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D.
Like (Post)piątek, piateczek, piątunio jak to Supcio pissz. @Bresia (L) wypije za twoje zdrowie. Najlepszego weekendu dla wszystkich. Oby nasi skoczkowie jutro przezkoczyli skocznie. -
Qwant-holon -
Replied to the thread Gra: Handlarz złomu: dane statystyczne + kalkulator złomowania.
PostTutaj mamy prawdopodobieństwo jak w łańcuchu Markova - każda następna sytuacja jest zależna od poprzedniej. Nieważne w której jesteś negocjacji. Masz takie samo prawdopodobieństwo uzyskania w kolejnej +5%, +6%, ... + 13%,+14% - histogram nr 1… -
XidenU -
Liked Flota’s post in the thread #30 Bluelord vs. Noob Saibot ~ 11086.21%.
Like (Post)Quote from m.o.u.s.i.k: “Quote from XidenU: “ta, szczegolnie ten zezłomowany juz conajmniej 2 razy xdd ” Nie wiem co sie czepiaszMi sie jego gra podoba 42ST po drugiej stronie robia wrazenie Dla Bluelorda/Corvetty ( widze ze do V8 poszedł) to… -
Beleth_01 -
Liked Xin’s post in the thread #32 xin [N_O] vs. Drako588 [EWa] ~ 3206.04%.
Like (Post)#32…SOLO #27 (207.296,99%)ACS #5 (1.422.788,27%) Pozdrawiam sojuszNajpierw w układzie znalazłem takie cudo
Twoje statki typu Pionier (3938 szt.) posiadają łączną ładowność 70.884.000. U celu [1:257:16] znajduje się 45.084.100 szt. metalu i
-
Aurora Borealis -
Liked Qwant-holon’s post in the thread Gra: Handlarz złomu: dane statystyczne + kalkulator złomowania.
Like (Post)Quote from Aurora Borealis: “Propozycja otwarta - jeśli znajdzie się ktoś na tyle szalony żeby spędzać godziny na dorzucanie się do danych, czyniąc je jeszcze bardziej precyzyjnymi, chętnie zaktualizuję plik. Zasada jest taka, że rozrzut… -
Aurora Borealis -
Replied to the thread Gra: Handlarz złomu: dane statystyczne + kalkulator złomowania.
PostA pomyślałeś żeby uciąć dane o początkowe 35 i końcowe 75%? Druga sprawa - jak przysiądę do moich poczynań z pełniejszą analizą, sprawdzę powtarzalność niektórych sytuacji. Np. gdy pierwszy uhandlowany procent jest dość niski,… -
D1di -
Liked MaRecki’s post in the thread ketraBik [BRZ] & D1di [BRZ] vs. sowa666 [OBV] ~ 7094.25%.
Like (Post)Gratulacje :). Ulubiony sojusz ostatnimi czasy. D1di podobno jakiś procent coś ostatnio wspomniałeś. Obrońcy SzO ! -
Zyla -
Liked Darkstar’s post in the thread Drunkstar vs. Gunslinger [W-S] ~ 18236.58%.
Like (Post)@kuter_noga Revenge of the Sith xD Szo, Gunslinger nie rzucał inwektywami/youtube.com/watch?v=OB1Ncglswu…annel=TrueHardstyleSounds…Dnia 13-01-2021 19:22:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Drunkstar -
Xin -
Posted the thread #32 xin [N_O] vs. Drako588 [EWa] ~ 3206.04%.
Thread#32…SOLO #27 (207.296,99%)ACS #5 (1.422.788,27%) Pozdrawiam sojuszNajpierw w układzie znalazłem takie cudo
Twoje statki typu Pionier (3938 szt.) posiadają łączną ładowność 70.884.000. U celu [1:257:16] znajduje się 45.084.100 szt. metalu i
-
Spawi -
Replied to the thread bryk & gzylu & Ichor [SKY] vs. Lord Magellan ~ 11 013.31%.
Posta historie tego swetra chyba wszyscy znają Chłopaki nie płaczą