Recent Activities
-
smitty1 -
Replied to the thread NoToLecimy [LHiP] vs. Sovereign Sagan [RUN] ~ 4866.94% Przejazd Po Bunkrze :).
PostGratki NoToWalimyBardzo ładnie go przeleciałeś
Taka obrona na uni z pz z obrony... aż dziwne że tyle się uchowała
-
smitty1 -
Liked NoToLecimy’s post in the thread NoToLecimy [LHiP] vs. Sovereign Sagan [RUN] ~ 4866.94% Przejazd Po Bunkrze :).
Like (Post)WitamZysk nie jest jakis powalajacy,ale jak to napisal kolega z soja Smigol, który pomógł w akcji,Lec dla Zasady i tak tez uczynilem
Dzieki Smigololo
Pozdro Dla Soja i znajomych z Disco
Złom Zabezpieczony
Dnia 27-01-2021 16:07:31 następujące… -
Lord Chelmofon -
Posted the thread Inkwizytor [ENTROPIA] vs. plocien [Demon] ~ 2766.95%.
ThreadDnia 27-01-2021 21:02:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Inkwizytor [ENTROPIA] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 27.888 Krążownik 53.279 Okręt wojenny 18.155 Pancernik 16.803… -
Asterix. -
Liked Falc0n’s post in the thread Freeman [TEREFERE] vs. Agresor_Zlo [IRU] ~ 3205.05%.
Like (Post)pozdro terefereDnia 25-01-2021 20:01:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Freeman [TEREFERE] ________________________________________________ Okręt wojenny 17.675 Pancernik 14.384 _________________________________________ Obrońca… -
Bluelord -
Posted the thread #38 Corvette [SHGV8] vs. Drakaris [DeMoNy] ~ 3158.46%.
Thread* Stop Hybrid go V8Dnia 27-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Corvette [SHGV8] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca Drakaris [DeMoNy]… -
Riverine -
Liked Noob Saibot’s post in the thread Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] & Stop Hybrid go V8 [SHGV8] vs [TEREFERE] TEREFERE KUKU & [EXP] EXPENDABLES -> 6336.38% vs 301,9 %.
Like (Post)Noob Saibot [LHiP] vs. peciaq [TEREFERE] ~ 749,98 % Flota z Księżyc [x:xxx:xx] dotarła do księżyca planety Jim Halpert [x:x:x]. GŚ wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, które powodują silne trzęsienie a na końcu rozrywają satelitę.… -
Wicherek -
Liked babel’s post in the thread SKUP ZLOMU [S-Z] vs Dystrykt9 [D-9].
Like (Post)witam sojusz D9 akceptuje warunki !!!! -
RAFUS1973 -
Replied to the thread Mroczny aka Death of Rats vs. ReTsaB [SDRR] ~ 121333.17%.
PostUlala nawet nie wiedziałem że obrońca ma tyle stateczków ,to znaczy miałDo tego na planecie taka flota ? No chyba że ma taki bunkier na moonie . Nie mniej jednak dobry dzwon ,piękny % i zysk ,tylko pozazdrościć ,miłego przetopu na kolejne zabawki…
-
Frank_Black -
Liked Nalimko.sk’s post in the thread Nalimko [IRA] vs Muniekk [ATL]- 9468.01%.
Like (Post)Dnia 26-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nalimko [IRA] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Pathfinder 30.000 _________________________________________ Obrońca Muniekk [ATL]… -
Nerthil -
Liked Nalimko.sk’s post in the thread [IRA] IRA vs [CHAOS_1] CHAOS_1.
Like (Post)Quote from Muniekk: “Czy w w ojnie sie cos dzieje ? ” Quote from Muniekk: “Moge prosic o odpowiedz kogos kto jest normalny i nie opowiada bajek ? ” ja ci odpowiemam nadzieje zie zrozumialnie, bo pisze po polsku. W wojnie sie dzieje i tak jak zwykle…
-
Wisior -
Replied to the thread kruchy [P N] & Incoming [P N] & Van II [P N] & Radim [P N] & Selene [P N] vs. MARCIN [ARMADA] ~ 32538.51%.
PostNo tak, zapomniałem, @MARCIN Z KATOWIC to przecież Nasze puszkonto, a Ty nie wklejasz nic poniżej 100k %Pozdrawiam Wisior PS. Kruchy, posłałem Ci koordy, gdzie słać zysk - czemu mnie zablokowałeś ?? !!
-
Noob Saibot -
Liked NoToLecimy’s post in the thread NoToLecimy [LHiP] vs. Sovereign Sagan [RUN] ~ 4866.94% Przejazd Po Bunkrze :).
Like (Post)WitamZysk nie jest jakis powalajacy,ale jak to napisal kolega z soja Smigol, który pomógł w akcji,Lec dla Zasady i tak tez uczynilem
Dzieki Smigololo
Pozdro Dla Soja i znajomych z Disco
Złom Zabezpieczony
Dnia 27-01-2021 16:07:31 następujące… -
babel -
Replied to the thread SKUP ZLOMU [S-Z] vs Dystrykt9 [D-9].
Postwitam sojusz D9 akceptuje warunki !!!! -
Spawi -
Replied to the thread Matt GZ [OGN] vs. lesiocb [H-H] ~ 1768.72%.
PostBył na koncie i nie uciekł? Dziwne! Ale i tak graty -
b4el -
Liked Walgamer’s post in the thread b4el [JEDI] vs. Chancellor Corvus ~ 2190.02%.
Like (Post)Widzę, że chłopiec do bicia się znalazł. Graty zysku. Na moje oko to jednak był pijany lot, bo surka niezdobyta. I proszę nie zwalać na symulator. ... Wiem, że to głupie ustrojstwo oszukuje, dlatego jak widzę w wyniku walkę na 6 rund, to… -
b4el -
Replied to the thread b4el [JEDI] vs. Chancellor Corvus ~ 2190.02%.
PostQuote from pawel1000: “Znaczy moze nie do końca , bo tutaj wszystko zagrało , a w Naszych ST przewaznie cośsie nie zgadza ” Widzisz Papa, jednak Walgamer dopatrzył się tego, że nie było idealnie, więc nie wyrzucajcie mnie z sojuszu -
Koloc -
Replied to the thread Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Van [P N] vs. obserwator [BOSS] ~ 1855466.62% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1.
PostFiu Fiu to kto teraz?Piękny procent i zysk
Tak trzymać i cisnąć
-
Wicherek -
Replied to the thread Mroczny aka Death of Rats vs. ReTsaB [SDRR] ~ 121333.17%.
Postsiedział czaił się czaił i udusił ... Graty !!! Zysk zacny !!! -
Aurora Borealis -
Liked Darkstar’s post in the thread Temperatura w układzie?.
Like (Post)Tak sa roznice,ale wciaz sa widelki. Widac to np w energii z satelit, gdzie na 15,strzelam moze 1 ss dawac 1 pkt energii ,a gdzie indziej na 15 moze dawac 6.