Recent Activities
-
BlackLatteCoffee -
Replied to the thread BlackLatteCoffee [SKY] vs. Angelo Di Livio [IRA] ~ 962.28%, BlackLatteCoffee [SKY] vs. Angelo Di Livio [IRA] ~ 1109.46%, BlackLatteCoffee [SKY] vs. Angelo Di Livio [IRA] ~ 1109.1%.
PostDok generała wybacza przyspane farmingigratki
-
BlackLatteCoffee -
Liked Sobieski’s post in the thread BlackLatteCoffee [SKY] vs. Angelo Di Livio [IRA] ~ 962.28%, BlackLatteCoffee [SKY] vs. Angelo Di Livio [IRA] ~ 1109.46%, BlackLatteCoffee [SKY] vs. Angelo Di Livio [IRA] ~ 1109.1%.
Like (Post)wstawiam za Mateusza Szczególne pozdrowienia dla Eweliny i Matta Pozdro dla sojuszników…obrońcy życzę odbudowy bo jak najbardziej mu się należy
Od Sobieskiego
youtube.com/watch?v=XWcqFbMUAb4
Dnia 22-01-2021 --:--:-- następujące floty -
Kresunia -
Replied to the thread kikijiki [N_O] vs. Bezgraniczna dal ~ 57209.65% (spuścizna po MasterC Zero Anty).
PostGratulacje czujnościczekam na tą opowieść
będzie co poczytać
-
Bad.Whisky -
Liked TakiOwaki’s post in the thread A co to się stało.
Like (Post)Tak żeby nie być gołosłownym, widać chyba różnicę w wypowiedziach w bieżącym temacie, a raczej ich braku, a co było tutaj Polecam jeszcze zajrzeć do tematu wyborów na najlepszego graczaZero honoru, zero godności, nie pokazujcie się już tu…
-
Chicken -
Liked Valhalla’s post in the thread Northwood [SUPERMEG] vs. R T [WOWWW] ~ 395352.08% - TOP 1 Solo.
Like (Post)Witam i pozdrawiam wszystkich…Miałem w sumie dużo napisać, ale po wczorajszej degustacji mam tak niskie chęci do pisania, że nie będzie opisów. Spadająca kulka w ulu WOWWW, nic specjalnego, a za komentarz niech wystarczy wypowiedź @gotYaaa
-
grzymek -
Liked Latający Holender’s post in the thread bryk [SKY] vs. koszal [BOA] ~ 865.45%.
Like (Post)Witam, RW: do kolekcji sojuszu BOADnia 22-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor bryk [SKY] ________________________________________________ Duży transporter 1 Gwiazda Śmierci 1.111 _________________________________________… -
Motomysza -
Liked Inner Demon’s post in the thread kikijiki [N_O] vs. Bezgraniczna dal ~ 57209.65% (spuścizna po MasterC Zero Anty).
Like (Post)mam nadzieje, ze @Master Chief opowie jak to sie stalo, ja tylko dobijam to co zostalo z porzuconej koloniiiyoutube.com/watch?v=ey-AmU6Nbgk Dnia 22-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kikijiki [N_O]… -
Kresunia -
Liked Inner Demon’s post in the thread kikijiki [N_O] vs. Bezgraniczna dal ~ 57209.65% (spuścizna po MasterC Zero Anty).
Like (Post)mam nadzieje, ze @Master Chief opowie jak to sie stalo, ja tylko dobijam to co zostalo z porzuconej koloniiiyoutube.com/watch?v=ey-AmU6Nbgk Dnia 22-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kikijiki [N_O]… -
Beleth_01 -
Replied to the thread kikijiki [N_O] vs. Bezgraniczna dal ~ 57209.65% (spuścizna po MasterC Zero Anty).
PostGraty kijana, ładny prezentdla pr0gajmera
-
Beleth_01 -
skar -
Liked asherl’s post in the thread skar [N-A] vs. Szarek the Cat ~ 8452.14% / skar [N-A] vs. Drunkstar ~ 38808.1%.
Like (Post)Szo Sorro! Aaa kurde dla odmiany to ktoś inny, z przyzwyczajenia, wybacz Pioter... Gratulacje skar, Szo skar! -
olszyn4 -
Replied to the thread Berlin777 [GRUPA] vs. Cosiek [ZZSS] ~ 201150.85% - OBRONA TOP1 SOLO.
PostQuote from _pff: “A wiec może ja coś napisze... Berlin zwany tez Perszing bardzo zawzięty gracz. Jedna strona mnie chce mu gratulować, druga współczuć... Tyle skanów, taka aktywność, sztuczne akty. I DZIELENIE KONTA. Nie zasługują na miano… -
Tadzio Norek -
Liked Berlin777’s post in the thread Berlin777 [GRUPA] vs. Cosiek [ZZSS] ~ 201150.85% - OBRONA TOP1 SOLO.
Like (Post)Skończył się ban na forum to mogę też coś napisaćGratuluję pomysłu i wykonania - taką mamy zwariowaną grę. Sobie życzę mniej latania na wariata i rozbijania się (taki ze mnie noobek). A wszystkim życzę mniej złośliwości do siebie nawzajem…
-
Inner Demon -
Posted the thread kikijiki [N_O] vs. Bezgraniczna dal ~ 57209.65% (spuścizna po MasterC Zero Anty).
Threadmam nadzieje, ze @Master Chief opowie jak to sie stalo, ja tylko dobijam to co zostalo z porzuconej koloniiiyoutube.com/watch?v=ey-AmU6Nbgk Dnia 22-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kikijiki [N_O]… -
Tadzio Norek -
Liked Riverine’s post in the thread Berlin777 [GRUPA] vs. Cosiek [ZZSS] ~ 201150.85% - OBRONA TOP1 SOLO.
Like (Post)Quote from atomic: “Pierwotnie miała to być surówka w większościzebrana po uni w formie złomu i od sojuszników.Po dwóch dniach skanowania okazało sięto absolutnie niemożliwe. Wiele osób brało udziałw zbieraniu materiału, każdemu brawa mimo,że… -
Marvin -
Replied to the thread Rekordy Janice.
PostZaktualizowane -
Latający Holender -
Posted the thread bryk [SKY] vs. koszal [BOA] ~ 865.45%.
ThreadWitam, RW: do kolekcji sojuszu BOADnia 22-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor bryk [SKY] ________________________________________________ Duży transporter 1 Gwiazda Śmierci 1.111 _________________________________________… -
MagikPFK -
Liked tr3lik’s post in the thread #46 Don Kajlo Krul [WOWWW] vs. Lord Ciekus [W C] ~ 11667.0%.
Like (Post)Dzień dobry, Obserwowałem od ponad miesiąca praktycznie, rosło rosło, ale bardzo powoli, dzisiaj postanowiłem że robię zbioryPozdro Sojusz, Buddy
"Ponoć mi dają pięć lat - i to max - kumple z branży, patrz Jak minie sześć, i powiem cześć, to… -
radosny1 -
Liked asherl’s post in the thread skar [N-A] vs. Szarek the Cat ~ 8452.14% / skar [N-A] vs. Drunkstar ~ 38808.1%.
Like (Post)Szo Sorro! Aaa kurde dla odmiany to ktoś inny, z przyzwyczajenia, wybacz Pioter... Gratulacje skar, Szo skar!