Recent Activities
-
Last Samurai -
Liked MisiuGD’s post in the thread MisiuGD [P N] vs. Thea ~ 8922.98%.
Like (Post)Po fali przepałów, i kilkunastu tygodniach posuchy Udało się odłożyć kilka srebników i kliknąć " kup teraz " Standardowo pozdrowienia dla PN i znajomych Dnia 04-03-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MisiuGD [P N]… -
-hamer- -
Replied to the thread kruchy [P N] & Ragnar [P N] vs. zdenerwowany ~ 19062.13%.
PostPodobają mi się twoje komary , Graty wlotu w bunkierek -
-hamer- -
Replied to the thread kruchy [P N] & Ragnar [P N] vs. BaKuSPL [UNI] ~ 3092.02%.
PostGraty Kruchy -
-hamer- -
Replied to the thread Ragnar [P N] vs. CykloHeksan [J_U_Z] ~ 10106.59%.
PostGraty kolego kosisz jak tralalala -
-hamer- -
Replied to the thread Ragnar [P N] vs. Kraz [PULSAR] ~ 3304.32%.
PostRagnar GRATY -
-hamer- -
Replied to the thread MisiuGD [P N] vs. Thea ~ 8922.98%.
PostGraty Misiu -
-hamer- -
Posted the thread Hamer [P N] vs. panwojny [HARIBO] ~ 5537.51%.
ThreadCoś tam jeszcze wpadło, pan wojny został podzielonygraty sojusznikom za kolejne mony i pozdrowienia dla sojuszników PN oraz wszystkich znajomych znajomych
…Dnia 07-03-2021 03:19:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hamer [P N] -
-hamer- -
Posted the thread Hamer [P N] vs. Ten Keyra [KOMORNIC] ~ 11924.08%.
ThreadMała smażalnia steków, stało to się tym zająłem , pozdrawiam cały sojusz PN oraz wszystkich znajomych…Dnia 07-03-2021 02:24:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hamer [P N] ________________________________________________ Duży -
Darth Sion -
Liked Wicherek’s post in the thread Marchewa 87 [Psychoza] vs. xces [B_B] ~ 78 577.42%.
Like (Post)Brawo w koncu cos udusiłes gratki !!!! Zysk tez zacny -
Darth Sion -
Liked RAFUS1973’s post in the thread Marchewa 87 [Psychoza] vs. xces [B_B] ~ 78 577.42%.
Like (Post)No teraz to przesadziłeśczyli szybko mnie dogonisz
Graty ładnie trafione i zabawy trochę miałeś z obserwacjami ,teraz przetapiaj na kolejne zabawki i mnie doganiaj
Obrońcy SzO skoro miło się zachował to mu się należy .
-
RAFUS1973 -
Replied to the thread Perelka vs. Hakuss [F-H] ~ 1009.49%.
PostSzukaj a znajdzieszGraty ciśnij dalej
Miłego przetopu .
-
Zapalsky -
Liked radosny1’s post in the thread radosny1 [N-A] vs. Yoozek ~ 1414.8%.
Like (Post)czysta kruszynka w progu.....Dnia 06-03-2021 00:00:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor radosny1 [N-A] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Yoozek… -
Goti -
Liked cokolwiek’s post in the thread Opłacalność eko i badań - do którego poziomu?.
Like (Post)1. Zadaj sobie pytanie jak chcesz zasilać planety - co łączy się z pytaniem o pozycję. Ale sądząc po rozmiarze - to pozycja 8 Jak zasilanie z satek to słoneczna na lvl 22 (możesz trochę wyżej - ale zasadniczo to marnowanie zasobów - już… -
Spawi -
Replied to the thread Matt GZ [OGN] vs. Marta [Wilk] ~ 2110.04%.
PostMarta mi pierwsza skana zrobiła Nawet nie wiedziałem ze taki ktoś istnieje na uni Ale ok .. Jak puściłem ss na nią tez z ciekawości To Nis mi napisał ze mam ja zostawić .:/(Nis) tez ciekawa postać na tym uni Ale po paru dniach puściłem ss na… -
AleksSkrobek -
Liked ZDOBYWCA1’s post in the thread ST#234 ZDOBYWCA [Veto] vs. Rigel [B_B] ~ 5838.88%.
Like (Post)takie małe co niecoyoutube.com/watch?v=bo_efYhYU2A Dnia 03-03-2021 02:10:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 300.000… -
Wicherek -
Liked Darth Sion’s post in the thread Marchewa 87 [Psychoza] vs. xces [B_B] ~ 78 577.42%.
Like (Post)Historia jakaś tam drobna jest, ogólnie nie rozpisuje się prawie nigdy co i jak skoro ostatnio nic nie stoi albo ucieka pomyślałem sobie, że pora na trochę gimnastyki. Po 2 dniach obserwacji powstał plan, czasy kto, gdzie i jak szybko opanowane… -
Wicherek -
Posted the thread Perelka vs. Hakuss [F-H] ~ 1009.49%.
Threadlatało kilka dni aż w oczy kuło…Dnia 06-03-2021 22:05:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Perelka ________________________________________________ Pancernik 50.000 Okręt wojenny 3.000 _________________________________________
-
Wicherek -
Replied to the thread Marchewa 87 [Psychoza] vs. xces [B_B] ~ 78 577.42%.
PostBrawo w koncu cos udusiłes gratki !!!! Zysk tez zacny -
czarny ksiaze -
Replied to the thread aleks [LzB] vs. kuchar [PULSAR] ~ 19 765.63%.
PostNo Ladnie , Ladnie - Ja tyle z Expedycji mam . -
bochum -
Liked Jaras’s post in the thread Jaras [DOM] vs. Alnet ~ 3441.07%.
Like (Post)#10 Taki mały, piątkowy farming. Szkoda tylko, że surowców w dt nie było, ale lot i tak cieszy, bo trzeba po ostatnim złomie się odbudować (Pozdro Incoming :D)Dnia 27-02-2021 00:29:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jaras [DOM]…