Recent Activities
-
BoSkI_WiAtR -
Liked kruchy1916’s post in the thread kruchy [P N] vs. monti ~ 6174.51%.
Like (Post)zawsze latały pełne... nie dziśpozdrawiam PN i znajomych
Dnia 18-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 55.555 Pancernik 555.555 Pathfinder… -
dziadek barezi -
Liked Frutek24’s post in the thread Frutek24 [ONI] vs. Zuber [KILLJOYS] ~ 12388.34% PLUS MILIARDOWY DOFARM.
Like (Post)Witam. Od początku uni Zuber obserwowany skanowany zawsze był a dzisiaj coś sie zmieniło no i przyszedł czas jak na każdego. Pozdro dla Mordy i mordeczek, tajnego informatora i całego Soja. Obrońcy SZO. NIECH LECI:Dnia 18-01-2021 16:57:54… -
pawel1000 -
Liked Avicularia’s post in the thread pawel1000 [JEDI] vs. Captain Virgo [EPB] ~ 2720.48%.
Like (Post)Bardzo Ci się opłacił , zysk bardzo przyjemny przy minimalnych stratach. Do 200 ST dolecisz na takich lotach do 5k % -
The Pawelec -
Replied to the thread kruchy [P N] vs. monti ~ 6174.51%.
PostMoże i nie pełne, ale jakiś plusik wyszedłGraty i lataj dalej
-
The Pawelec -
Liked kruchy1916’s post in the thread kruchy [P N] vs. monti ~ 6174.51%.
Like (Post)zawsze latały pełne... nie dziśpozdrawiam PN i znajomych
Dnia 18-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 55.555 Pancernik 555.555 Pathfinder… -
Avicularia -
Replied to the thread pawel1000 [JEDI] vs. Captain Virgo [EPB] ~ 2720.48%.
PostBardzo Ci się opłacił , zysk bardzo przyjemny przy minimalnych stratach. Do 200 ST dolecisz na takich lotach do 5k % -
Avicularia -
Liked pawel1000’s post in the thread pawel1000 [JEDI] vs. Captain Virgo [EPB] ~ 2720.48%.
Like (Post)Jakoś tak ostatnio Emeryci od Bombowców mają ze mną pod górkę , pokonanemu życzę szo, bo w sumie nie jest to jakaś wielka strata, a mi... opłacał sie lot przez ponad 100 us…Pozdrowienia dla JEDI i dla znajomych !
Dnia 18-01-2021 --:--:--
-
kruchy1916 -
Posted the thread kruchy [P N] vs. monti ~ 6174.51%.
Threadzawsze latały pełne... nie dziśpozdrawiam PN i znajomych
DarthBartek -
Replied to the thread kakarotto [SUICIDE] vs. Jarke [NIE] ~ 72027.86% PB.
PostJest na grubo, zgrabna flota, okrągłe cyfry. Może znajdzie się kilka litrów deuteru na sprzedaż ?pozdrawiam
-
DarthBartek -
Liked iN1kacz’s post in the thread kakarotto [SUICIDE] vs. Jarke [NIE] ~ 72027.86% PB.
Like (Post)Hej ho mensiaki…Wrzucam PB z pozdrowieniami dla znajomych =D Lot na przypale w ciągu dnia, nawet się Jarke zapalił po drodze, ale nie było od niego PW (co zawsze przy próbie lotu miało miejsce) więc leciałem do końca i bum
Później napisał mi, czemu
-
pawel1000 -
Posted the thread pawel1000 [JEDI] vs. Captain Virgo [EPB] ~ 2720.48%.
ThreadJakoś tak ostatnio Emeryci od Bombowców mają ze mną pod górkę , pokonanemu życzę szo, bo w sumie nie jest to jakaś wielka strata, a mi... opłacał sie lot przez ponad 100 us…Pozdrowienia dla JEDI i dla znajomych !
Dnia 18-01-2021 --:--:--
-
iN1kacz -
Posted the thread kakarotto [SUICIDE] vs. Jarke [NIE] ~ 72027.86% PB.
ThreadHej ho mensiaki…Wrzucam PB z pozdrowieniami dla znajomych =D Lot na przypale w ciągu dnia, nawet się Jarke zapalił po drodze, ale nie było od niego PW (co zawsze przy próbie lotu miało miejsce) więc leciałem do końca i bum
Później napisał mi, czemu
-
ZDOBYWCA1 -
Liked RAFUS1973’s post in the thread ST#226 ZDOBYWCA [Veto] vs. jkac ~ 2523.84%.
Like (Post)Już tak nie świruj z tym czasem ,sporo skanujesz ostatnio widzę po mnieGraty kolejny STek kolejny zysk i nadal mi uciekasz
-
Ponury88 -
Replied to the thread #9 Senwiatraka [EXP] vs. NADCHODZI MROK [ZAA] ~ 5206.39%.
PostGraty i SzO tyle w temacie. Grunt dobrze się bawić -
Ponury88 -
Replied to the thread Smigol [LHiP] & Hellcat [SHGV8] vs. Wojownik [ZAA] ~ 14540.18%.
PostQuote from Sumerowie: “Policzyłem troszke pkt floty Myślę że razem mamy szanse pokonać Terrefere ich wieczen kupywanie i sprzedawanie flot . Prosze dajcie z siebie wszystko i więcej Pokażcie Uni Umbra że można Zyczę wam sobie i nam aby… -
kasai -
Liked Forumowy As’s post in the thread Gra: Handlarz złomu: dane statystyczne + kalkulator złomowania.
Like (Post)Tabela pokazująca, ile średnio antymaterii potrzeba na wynegocjowanie poszczególnych procentów: (Hidden Content) a62319d563f6.png Dane na podstawie miliona symulacji udostępnionych w niniejszym temacie -
kasai -
Liked Qwant-holon’s post in the thread Gra: Handlarz złomu: dane statystyczne + kalkulator złomowania.
Like (Post)Myślę że temat jest już w pełni opracowany, wypadało by zamieścić wnioski: - Minimalny odzysk wynosi 35%, maksymalny zaś 75% (oczywiście odzyskujemy metal, kryształ i deuter) - Wiemy że prawdopodobieństwo w danej negocjacji uzyskania dodatkowych… -
Sargezh -
Liked smitty1’s post in the thread maratonczyk [DELETE] vs. Rych [EMERYCI] ~ 2608.61%.
Like (Post)Gratulację, przetapiaj i czekamy na kolejne linki -
szturman -
Liked Gierus’s post in the thread TOP1 SOLO Blond_Tepa_Dzida [PIS] vs. ITACHI KUPIE DEX [GoT] ~ 457 789.78%.
Like (Post)Toms, dokładnie tak - klasa ;). Żona to swój chłop :), a ITACHI, daje radę tylko ma przerwy w dostawie neta od 23:45 do 00.00 PL TIME. Teraz czas zabrać się z DRAGONS`ów - aby udowodnić, że coś tam ogarniamy. BS`y zostawimy sobie na koniec
. PS. …
-
Frutek24 -
Posted the thread Frutek24 [ONI] vs. Zuber [KILLJOYS] ~ 12388.34% PLUS MILIARDOWY DOFARM.
ThreadWitam. Od początku uni Zuber obserwowany skanowany zawsze był a dzisiaj coś sie zmieniło no i przyszedł czas jak na każdego. Pozdro dla Mordy i mordeczek, tajnego informatora i całego Soja. Obrońcy SZO. NIECH LECI:Dnia 18-01-2021 16:57:54…