Recent Activities
-
Zbawiciel -
Liked halok’s post in the thread Celestial General [P N] & Andre [P N] & Van II [P N] & Van [P N] vs. halok [HARIBO] ~ 41538.38%.
Like (Post)Quote from generalo: “Gratulacje celestial halok ostatnio latał bez zysku na jednego z naszych sojuszników właśnie tym sprzętem może trochę da mu do myślenia że ataki na planety są widoczne na fali Miłego przetopu, obrońcy więcej… -
halok -
Replied to the thread Celestial General [P N] & Andre [P N] & Van II [P N] & Van [P N] vs. halok [HARIBO] ~ 41538.38%.
PostQuote from generalo: “Gratulacje celestial halok ostatnio latał bez zysku na jednego z naszych sojuszników właśnie tym sprzętem może trochę da mu do myślenia że ataki na planety są widoczne na fali Miłego przetopu, obrońcy więcej… -
Zbawiciel -
Liked halok’s post in the thread Celestial General [P N] & Andre [P N] & Van II [P N] & Van [P N] vs. halok [HARIBO] ~ 41538.38%.
Like (Post)ja przynajmniej mam flotę postawioną uczciwie a nie za rulony i info od koleżanek, straty odrobię tak czy tak na waszych lewych kontach spod tagu pn matoły -
Latający Holender -
Posted the thread bryk [SKY] & NiS vs. Ciokas ~ 2397.35%.
ThreadWitam(-y) Podziękowanie dla NiSa za zaproszenie do lotu.Kontynuując dobry soundtrack z tego działu...
youtube.com/watch?v=k4PYRdb71_…hannel=DjangoUnchainedOST Dnia 16-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor NiS… -
Zbawiciel -
Replied to the thread Celestial General [P N] & Andre [P N] & Van II [P N] & Van [P N] vs. halok [HARIBO] ~ 41538.38%.
PostQuote from generalo: “Gratulacje celestial halok ostatnio latał bez zysku na jednego z naszych sojuszników właśnie tym sprzętem może trochę da mu do myślenia że ataki na planety są widoczne na fali Miłego przetopu, obrońcy więcej… -
szturman -
Replied to the thread TOP1 SOLO Blond_Tepa_Dzida [PIS] vs. ITACHI KUPIE DEX [GoT] ~ 457 789.78%.
PostQuote from Betelgeza: “A jak to możliwe że 4 z GOT się pojawiło i żaden się nie podstawił ? przybyli popatrzeć czy co ? ” Czytaj ze zrozumieniemPodstawialiśmy się w dzień i obroniliśmy itachiegpo, w nocy chłopakowi wywaliło neta czy coś i…
-
halok -
Postja przynajmniej mam flotę postawioną uczciwie a nie za rulony i info od koleżanek, straty odrobię tak czy tak na waszych lewych kontach spod tagu pn matoły -
generalo -
PostGratulacje celestial halok ostatnio latał bez zysku na jednego z naszych sojuszników właśnie tym sprzętem może trochę da mu do myślenia że ataki na planety są widoczne na fali Miłego przetopu, obrońcy więcej rozwagi -
Betelgeza -
Replied to the thread TOP1 SOLO Blond_Tepa_Dzida [PIS] vs. ITACHI KUPIE DEX [GoT] ~ 457 789.78%.
PostA jak to możliwe że 4 z GOT się pojawiło i żaden się nie podstawił ? przybyli popatrzeć czy co ? -
dawca punktów -
Liked Genek’s post in the thread Celestial General [P N] & Andre [P N] & Van II [P N] & Van [P N] vs. halok [HARIBO] ~ 41538.38%.
Like (Post)# BryWczoraj moim pięknym oczom ukazał się obiecujący widok, jakieś farmienie puszczone w przedszkolnym stylu
Trochę szkoda, że byłem zmęczony i nie chciało mi się kombinować ze zdejmowaniem obu fal, zadowoliłem się pierwszą. W sumie…
-
Prince^ -
Liked sheaker’s post in the thread Wersja 7.x - dyskusja.
Like (Post)Quote from Apofis: “Dlaczego co godzinę wyskakuje ta sama widomość? ” żebyś nie zapomniał -
-hetevox- -
PostW PN się widzę nie kryją nic a nic, pushkonta numerują żeby było łatwiej rozróżnićgraty Celestial. Ładnie to wyszło, choć szkoda, że tylko fragment floty ubity. Ale znając życie co się odwlecze...
czekam na kolejne
-
Zbawiciel -
Post -
Calipso -
PostGratulacje Generale, niebiańsko ci to wyszlo.
-
PacSzaman -
Liked bobro’s post in the thread 7.6.2 Event.
Like (Post)Gejfordża na bana za spam! -
Calipso -
Liked Genek’s post in the thread Celestial General [P N] & Andre [P N] & Van II [P N] & Van [P N] vs. halok [HARIBO] ~ 41538.38%.
Like (Post)# BryWczoraj moim pięknym oczom ukazał się obiecujący widok, jakieś farmienie puszczone w przedszkolnym stylu
Trochę szkoda, że byłem zmęczony i nie chciało mi się kombinować ze zdejmowaniem obu fal, zadowoliłem się pierwszą. W sumie…
-
Kirov -
Liked Capitan Cupid’s post in the thread Cupid ODDAM [ONI] vs. Brasilao ~ 9554.84%.
Like (Post)Witam . Ekipa sprząta dalej w nowym rokutyle co obrońca namieszał na tym uni i rozbił statków w obronie na patencie ,to kilka osób sie przekonało
wyczajone minutki ------>lot, akty w połowie lotu jak zawsze w sumie i brakująca planeta ... brrrrrr…
-
BoSkI_WiAtR -
Liked kruchy1916’s post in the thread kruchy [P N] vs. Miras85 [ARMADA] ~ 2566.01%.
Like (Post)takie tam drobniaczkipozdrawiam PN !
Dnia 16-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [P N] ________________________________________________ Krążownik 555.555 _________________________________________ Obrońca… -
-hamer- -