Recent Activities
-
Koloc -
Liked Selene’s post in the thread Selene [P N] & Ekonom [P N] vs. kosmek [S.I.] ~ 47076.4%.
Like (Post)Znalazł nasz niestrudzony Ekonom, ja na doczepkę. Pozdrawiamy PN, buddy i znajomych. Obrońcy życzymy szybkiej odbudowy. ps. jeszcze ani razu nie dostałam statków z doku na tym generale.
pn4life.jpgDnia 17-01-2021 następujące floty spotkały się… -
Koloc -
Liked Incoming’s post in the thread Incoming [P N] vs. lukiwi [Explorer] ~ 90341.76%.
Like (Post)Pozdrawiam sojusznikówDnia 10-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Incoming [P N] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 23.298.320 Krążownik 3.219.586 Okręt wojenny 1.405.781 Pancernik… -
RYBKA79 -
Replied to the thread Antharas [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. anderson [Nomad] ~ 38508.23% + 2447.28%.
Postulalala... zysk megaśny ! z tego powodu nie można sie nie wpisać... -
Koloc -
Liked kruchy1916’s post in the thread kruchy [P N] & ABW [P N] vs. Miras85 [ARMADA] ~ 18146.66%.
Like (Post)coś drobnegodzięki @The Pawelec za sondy
pozdrawiam PN i znajomych
Dnia 14-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [P N] ________________________________________________ Pancernik 444.444… -
Inner Demon -
Liked Xin’s post in the thread #33 xin [N_O] vs. Raguel Frey [Dark] ~ 2333.39%.
Like (Post)#33…SOLO #28 (209.630,38%)ACS #5 (1.422.788,27%) Pozdrawiam sojusz :)Dnia 17-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor xin [N_O] ________________________________________________ Pancernik 50.000 -
Cpt Verrantos -
Posted the thread Sprzedam deuter: Sprzedaż Deuteru za Mix/ Kryształ.
ThreadMam na sprzedaż deuter za mix albo kryształ. Może być transakcja jednorazowa lub długofalowa współpraca. Zapraszam do kontaktu w grze na priv: Astralny Ejakulat. -
Koloc -
Liked kasai’s post in the thread Celestial General [P N] & Andre [P N] & Van II [P N] & Van [P N] vs. halok [HARIBO] ~ 41538.38%.
Like (Post)Rozumiem, że można kogoś nie lubić lub cieszyć się z jego zezłomowania ale szanujcie się i przestańcie obrażać. Tyczy się to także ''tych po drugiej stronie barykady". Offtopic usunięty. -
Koloc -
Liked Genek’s post in the thread Celestial General [P N] & Andre [P N] & Van II [P N] & Van [P N] vs. halok [HARIBO] ~ 41538.38%.
Like (Post)# BryWczoraj moim pięknym oczom ukazał się obiecujący widok, jakieś farmienie puszczone w przedszkolnym stylu
Trochę szkoda, że byłem zmęczony i nie chciało mi się kombinować ze zdejmowaniem obu fal, zadowoliłem się pierwszą. W sumie…
-
Xin -
Posted the thread #33 xin [N_O] vs. Raguel Frey [Dark] ~ 2333.39%.
Thread#33…SOLO #28 (209.630,38%)ACS #5 (1.422.788,27%) Pozdrawiam sojusz :)Dnia 17-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor xin [N_O] ________________________________________________ Pancernik 50.000 -
RYBKA79 -
Replied to the thread Celestial General [P N] & Ekonom [P N] & kruchy [P N] vs. ZetoBot [O-ECO] ~ 67 051.75%.
Postzadam głupie(?) pytanie ... obrońca trzymał taką ilość krążowników i gs'ów na planecie ? i to sobie "tak" stało ?!?!? - mimo tej ilosci obrony... toż to nawet ja nie trzymam takich ilosci dla sąsiada Incominga a mam lajtowe podejscie do… -
RYBKA79 -
Liked priesten’s post in the thread Celestial General [P N] & Ekonom [P N] & kruchy [P N] vs. ZetoBot [O-ECO] ~ 67 051.75%.
Like (Post)No i piekniepozdrawiam po urlopie - niedlugo sie pojawie to moze i moje sondy beda miały okazje sie gdzies pojawic
-
RYBKA79 -
Replied to the thread Selene [P N] vs. Chobgob [PZT] ~ 31369.93%.
PostTego mi brakowało tutaj ostatnio - Twojego st; GRATULACJE bo jest st i acs dzisiaj - udana niedziela dla Ciebie; obrońcy odbudowy. -
NowyLolek -
Replied to the thread Wersja 7.x - dyskusja.
PostQuote from Starrk: “a najzwyczajniej w świecie automatyczny mechanizm... ” no i ten mechanizm w specyficznych warunkach szwankuje -
Inner Demon -
Posted the thread kikijiki [N_O] vs. Kiki i Mandy [REX] ~ 135 850.55%.
Threadcoraz mniej i mniej flot na uni, gamonie sie pushuja rozbijajac o bunkry wiec trzeba latac na to co zostalo, poza tym nick obroncy mi srednio podpasowalyoutube.com/watch?v=LbPRGDwlfqs Dnia 17-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w… -
Stachu -
Liked Beljal’s post in the thread Indus umie się bawić czyli nasze mini ST - Jeden próg 200% solo 400% acs.
Like (Post)To od dziś każdy twoj dzień będzie wyglądał tak. 1.png Pozdrawiam Misiu -
Szara Wilczyca -
Replied to the thread Smigol [LHiP] & Hellcat [SHGV8] vs. Wojownik [ZAA] ~ 14540.18%.
PostDopóki nie widzę tutaj siebie albo kogoś z mojego sojuszu to mogę pogratulować... A co mi tam...:))))) Gratki wlotu chłopaki...
A obrońcy oczywiście SzO!
-
Darkstar -
Liked Starrk’s post in the thread Wersja 7.x - dyskusja.
Like (Post)@'^Brzydal^' anulowanie płatności automatycznie nakłada blokadę na konto -
Beljal -
Replied to the thread Indus umie się bawić czyli nasze mini ST - Jeden próg 200% solo 400% acs.
PostTo od dziś każdy twoj dzień będzie wyglądał tak. 1.png Pozdrawiam Misiu -
Selene -
Liked AleksSkrobek’s post in the thread aleks [LzB] vs. tynkZwachocka [MIB] ~ 3642.67% + vs. arturfoks [Umbrella] ~ 931.73%.
Like (Post). Mało wiela…Z podziękowaniami dla Zohana youtube.com/watch?v=6mRaWaY0UVk 1. Dnia 14-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Pancernik 400.001 Okręt wojenny
-
Selene -
Liked AleksSkrobek’s post in the thread aleks [LzB] vs. krzyzak [B_B] ~ 3463.99%.
Like (Post). Mało wiela…youtube.com/watch?v=H77fRz1rybs Dnia 16-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Pancernik 88.888 _________________________________________ Obrońca